Trots-morsan!

Känner mig som ett trotsigt barn som VÄGRAR att gå och lägga mig! Sitter ju här och bara njuter av att ingen väckarklocka kommer att väcka mig i morgon bitti!    Alarm Clock  Ingen 3-åring kommer att väcka mig och säga; ”Mamma, gå upp och fixa nenne nu!” (nenne=välling), fast just det, han slutade ju med välling några dar innan han åkte! Fast  när han vill att jag ska kliva upp och jag försöker lura honom och säger; ”Mabou, det är NATTEN, sov en stund till”, då brukar han  vara så gullig och  lyfter mitt täcke och säger: ”Mamma, nu blir det lite lättare att gå upp!” Ja, vem kan sova vidare då? Då MÃ…STE man ju ändå kliva upp, för då har man ju blivit så varm i hjärtat att man är alldeles klarvaken!  Heart Eyes  

Nåja, inga tonårstjejer att sitta uppe och vaka över att de kommer hem i tid på kvällen (och ATT de kommer hem). Ingen tonåring som kommer inrusande och säger: ”Det är MIN tur att ha datorn!” Eller ; ”Mamma, nu har du  SUTTIT din timme, det är  VÃ…RAN tur nu…” Vaddå, timme, jag har inte varit med och skapat den regeln och  alla bloggare vet; Vad 17 är en timme när man ska blogga? Hur många blogg-polare hinner man hälsa på på en timme? Hälften? En tredje-del?  Surf The Web  

Så nu sitter jag här, mitt i natten! Jag har redan önskat alla mina bloggvänner en trevlig helg, jag har bloggat (är detta 3:e ikväll, eller?) Men jag njuuuter! Jag har datorn för mig själv och istället för att säga ”Inte utan min dotter”, säger jag ; ”Inte utan min dator”!

Kan man inte dra ut en säng i vardagsrummet o liksom ligga i den och rulla musen (Nä, inte DEN musen, snuskisar!) på madrassen, så kan jag o min dator liksom sova ihop.   Nähä, det är överkurs, det?! Men jag vill liksom ändå inte lägga mig, för jag vet att jag kan vara vaken hur länge som helst, utan att det kommer att förstöra morgondagen, för om jag vill kan jag sova hela dagen i morgon! Nämen, det går ju inte, för jag har ju lovat er alla (i bloggen nedan) att vi ska fira nåt här i morgon! Men, men jag vaknar när jag vaknar och i morgon kan inte ens ni få mig ur sängen förrän jag själv vill! (Bara för det så vaknar jag väl kl. 6.00 och kan inte somna om…) Glöm nu inte, firandet i morgon!  I Have A Secret    Peace Sign  

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Trots-morsan!

 1. Inkopierade kommentarer:

  Onlinemostley:
  jaaa..man får passa på att njuta av dom stunder man får ha för sig själv…men erkänn att du saknar ungarna;) kram //Disa
  den 24 september 14:08
  (http://spaces.msn.com/members/0disa/)

  -Udden-:
  Det lät faktiskt som om du hade en skön kväll! Hoppas att du fick sova ut idag… att du sover nu, när jag är inne och hälsar på. Jenny
  den 24 september 09:38
  (http://spaces.msn.com/members/Udden/)

  3413Mamma:
  så skönt att bara ta få ta hand om sig själv.Så sov du ut gumman sov so gott //kram Nilla
  den 24 september 09:26
  (http://spaces.msn.com/members/nilla2/)

  _Natricia_:
  Hehehe.. Jag bor i en liten lägenhet så vardagsrummet är kombinerat mitt sovrum, vardagsrum och datarum. Alltså sitter jag i sängen nu och skriver…aaahhh så praktiskt det är. Jag slåss redan med min sexåring om datorn ”mamma jag måste spela Zelda!!! ” Den lilla (2 år) ha redan lärt sig vissa spel kom jag på av en ren tillfällighet, han tjatade om att få spela så vi lät honom prova, han fick bättre resultat än sin bror… Får nog köpa en laptop snart. Till mig.
  den 24 september 09:21
  (http://spaces.msn.com/members/natricia/)

  Snusktruck:
  VA? Rulla musen?? *Flämt* ;-P Ta det nu lugnt under din barnfria helg. Virka en duk och ta ett fotbad,eller gör något annat skojsigt. 😀 Snart är det torsdag igen… *YES* Kram som bara den lixom.
  den 24 september 06:58
  (http://spaces.msn.com/members/cooparn/)

  CHIBBE65:
  Hej.. Det är precis vad som hände mig, att jag vaknade 05,30 och inte kunde somna om. Kul när man är ledig, och får sova det är ”skumt” ! Så nu hälsar jag på oss alla glada bloggare i stället, TUR ATT DATORN FINNS ! Undrar vad jag gjorde förr ? Alltså innan data ”beroendet” kom. Ha nu en riktigt trevlig helg, och ta hand om sig nu ! Mvh Chibbe…
  den 24 september 06:11
  (http://spaces.msn.com/members/chibbe651965/)

  anne i täby…:
  jaa…. ensam med datorn….. alla sover utom jag och tven… men snart så drömmer jag söta drömmar en liten stund sen vid halv nio är det dags att gå upp o fixa match frukostar…. Kimsan ska stå målvakt(fotboll) i dam laget kl:11.00 och Mimmi spela innebandy match kl.11.00… Nattisar till dej Fatou njut nu… kram Anne…
  den 24 september 02:47

  thetexasalbino1:
  ett gammalt peace tecken…..har du sett full metal jacket?där går en av huvupersonerna omkring med det tecknet på hjälmen(nietsche) o jag är övertygad om att det är regissörens sätt att protestera mot krigets vansinne….för det är vansinnigt…jag skall lägga tak till mogononen men jag sa till innan att jag skulle ha bakrus…..får ta baksidan så hans fästmö inte ser mig……
  den 24 september 02:14
  (http://spaces.msn.com/members/greken999/)

  Sten:
  Visst är det skönt att bara få ta hand om sig själv ibland. Göra som man vill utan att behöva ta hänsyn. Underbart Ligga kvar i sängen, Ingen som tjatar att man måste gå upp. Underbart. Men så är alla samlade igen. UNDERBART. Kram / Sten
  den 24 september 00:54
  (http://spaces.msn.com/members/spelsweden/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.