Fit For Fight!

Jaha! Det var den barnfria helgen, bara en fjärdedel har kommit hem och man är redan arg som ett bi! Hur j-vla förbannad kan man bli?

Och hur mycket kan en tonåring undervärdera sin super-smarta Tonårsmorsa?

Äldsta dottern skulle spendera helgen med en kompis, hos hennes pappa i Stockholm. För EN gångs skull ringde jag inte och kollade.Tyckte allt lät så välplanerat och okej.  Men lögnen springer aldrig lika snabbt som sanningen.

Av en slump ringde kompisen och frågade efter min andra dotter och jag frågade om inte hon var i Stockholm, vilket hon naturligtvis inte var! Och inte heller varit på hela helgen!

Ringde hem äldsta dottern, som nu är hos farmor och har beordrat hem henne OMEDELBART!!! Samtidigt som jag deklarerade att nu är det SLUT på att få vara med och bestämma var man vill åka på mina barnfria helger, nu är det JAG som bestämmer!!!

Så en helg i månaden får hon nu åka till en släkting och funkar inte det, då blir det inte ngn barnfri helg för mig!

Jag har känt på mig hela denna helg att ngt inte stod rätt till… Inom mig VISSTE jag att något var fel, därför har jag ringt barnen oftare än jag brukar, känt den där malande oron, men inte kunnat placera den.

Nästa fråga är då VART har hon befunnit sig en hel helg? Fröken ”smart” har en hel del att förklara när hon kommer hem.   Lite psykisk tortyr för att ta reda på VART hon befunnit sig, väntar…

Varför fattar inte ungar att man själv varit i deras ålder? Fattar de inte att vi alltid ligger steget före? Fattar de inte att sanningen kommer fram till slut?

Ja, ja! Nu är friheten slut för en tid för somliga här hemma! Ingen nämnd och ingen glömd! Men Tonårsmorsan står redo, fit for fight! Utvilad och strong för en ny rond! Count on it! BIG UP!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Fit For Fight!

 1. Inkopierade kommentarer:

  Jezzica__Rabbit:
  Ja herre dj…. snart e man där. Min äldsta e 12 och ujujuj… hjälp det e bara runt hörnet!! Kan man låsa in dom och inte öppna förrän dom e typ 23, eller nått;)
  den 25 september 23:26
  (http://spaces.msn.com/members/jessisplacesweden/)

  Sten:
  Nu börjar det hända saker i familjesåpan. Tyckte väl att det liksom blivit lite stiltje. Skämt åsido, Visst kan det vara jobbigt, man litar på sina ungdomar men så visar det sig att det inte alls är som man tror. Man ska inte behöva ringa och kolla. och blir det inte som överenskommet, ja då får dom faktiskt förstå varför hårdhandskana kommer fram och vem det igentligen är som bestämmer. Missade ditt bloggfirande igår då jag tog mig lite dataledigt. Fast det var helt ofrivilligt. Det bara blev så. Varför det blev så tänker jag inte avslöja. Ett stort grattis till din besökarskara och jag är tacksam för att jag är en av dom. Önskar dig en trevlig, lugn och avslappande vecka. Kram / Sten
  den 25 september 22:17
  (http://spaces.msn.com/members/spelsweden/)

  AggethelittleAngel:
  Stå på dej, mina stora killar har jag inte haft några problem med alls. Men min tid kommer väl, äldsta tjejen fyller 12 nu i november. Så jag har väl mitt framför mej. det sägs att vi tjejer är värst.Kram//Agge
  den 25 september 20:44
  (http://spaces.msn.com/members/rangerska/)

  Pärliz73:
  Du är inte tonårsmorsa för inget *S* Du kan detta och detta fixar du gumman. Lämnar en kram till dig /Tanja
  den 25 september 19:17
  (http://spaces.msn.com/members/busiga73answeden/)

  RättOrdPåRättPlats:
  Näe, nu pirrar det i magen igen… vad har du gjort, unge? jag förväntar mig en förklaring. *nagelbita* Tittar in sen, håller tummarna så länge. Kram!
  den 25 september 19:05
  (http://spaces.msn.com/members/keismeil/)

  3413Mamma:
  Ja vi mammor känner sånt i lilltån.Konstigt men sant,man har ju själv varit ung.Nu hade jag turen att deet inte hände något.Men det hette alltid att jag sov hos min kompis,men sov hos en pojkvän.(fast sällskap)Mina föräldrar gillade ju inte det.Men det är på något vis värre idag.Och tror det är viktigt att säga sanningen.För det händer såmycket idag.Annars har man ju ingen chans att kunna hjälpa OM det händer något.Så stå på dig ,Sänder över lite styrka Kram Nilla
  den 25 september 19:03
  (http://spaces.msn.com/members/nilla2/)

  Jonna_Pride:
  Ojojoj…hihi…Det är lite konstigt det där…när man är tonåring så tror man att vuxna inte KAN någonting, inte FATTAR någonting och inte HAR VARIT MED om någonting… Skönt att man kommit förbi det där (även om jag inte är lastgammal) och numera fattar att alla över 30 inte behöver vara födda på stenåldern..;-) Skicka över lillgrabben om du har fullt upp med att lära tjejerna vem som bestämmer..;) Jag kan behöva bli lite sysselsatt..och det antar jag att jag skulle bli med en liten spiderman…hehe Kramokram och lycka till!!!
  den 25 september 18:07
  (http://spaces.msn.com/members/studentistorstan/)

  annika:
  Tonåringar anser att deras föräldrar inte vet hur det är att vara i den åldern, eller också att föräldrarna glömt alltihop. Visst är det märkligt… 🙂 Men det är bra att du håller koll! /annika
  den 25 september 18:02
  (http://spaces.msn.com/members/afredriksson/)

  LILLATANTA:
  Det är bra Fatou ,försöka kan dom envisa verkar tjejerna dina vara men det bästa av allt du är envisare och visar vad som passar eller inte passar här i livet,Inte lätt att vara ensam då men jag skickar massor av styrke kramar ,stå på dej du är mest envis dom tackar dej absolut inte nu men om några år jag lovar,hEJA TONÃ…RSMORSAN DU ÄR BÄST KRAM
  den 25 september 16:30
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.