Dr. Phil & Fröken Finemang!

Jorå, nu har jag skällt, snackat allvar och lekt Dr. Phil. Ingen ska komma och säga att livet är lätt. Men å andra sidan så har vi aldrig blivit lovade det heller. How ever… Fröken Finemang har förklarat, bett om ursäkt och visat tecken på ånger. Jag har bett henne tänka ut ett vettigt straff. Är straffet för milt, så sätter jag straffet. Det brukar funka ganska bra. En del av uppfostran är ju att lyssna och förlåta, men där emellan också att sätta gränser och bråka. Det gäller bara att hitta rätt dos för allt. Naturligtvis har jag själv ALDRIG ljugit om vart jag skulle sova *host, host* när jag var tonåring. Ã… andra sidan gör ju inte tankarna på hur man själv gjorde, att man är MINDRE orolig, arg och besviken!

 Nu ska Dr. Phil krypa ner i sängen o sova… (Ska bara kolla så dottern ligger och sover, som hon ska…) Natti!

 (Glömde visst lägga in denna igår kväll!)

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Dr. Phil & Fröken Finemang!

 1. Inkopierad kommentar:

  Onlinemostley:
  pssst…jag tog bort det med ölen,,kändes lite provocerande att ha med det …och det var inte min tanke heller. =/ Pöösåkram //Disa
  den 26 september 19:07
  (http://spaces.msn.com/members/0disa/)

  bigga881:
  Inte visste jag att du är en superkändis (som skriver till lilla mej). Tydl jobbigt med tjejer. Mina killar var så ordentliga. Jag hade alltid varit ett varnande exempel. PÃ… onsdag smäller det igen, med lotter. Hoppas att du får en lugn vecka. Kram
  den 26 september 19:01
  (http://spaces.msn.com/members/bigga888/)

  Smultrondroppen:
  Ja du dessa barn vad gör man? Själv har jag Ina på snart 2 år som måste lära sig att vårda & ta hand om sina leksaker & inte gnaga på sina kläder. Men hur man än försöker förklara för henne så går det lika fort ut genom andra örat verkar det som. MEN jag blev faktiskt förvånad i fradags när fröknarna förklarade för mig, att Ina sagt, att mamma har sagt att man skall vara kompis med alla. Jag bara förklarade för härom månaden att när mamma var liten så var mamma så ensam & lessen för att det inte var någon kompis som ville vara med henne. Tog hårt tydligen. Kramizz Fia.
  den 26 september 16:27
  (http://spaces.msn.com/members/smultrondroppen/)

  Onlinemostley:
  Haaa,,,jag som just skrivit om detta i min hemsida 🙂 Fast..inte riktigt på samma sätt,,men ändå ;). kram //Disa, en annan f,d tonårsmamma & snart igen tonårsmamma.
  den 26 september 14:50
  (http://spaces.msn.com/members/0disa/)

  romywebb:
  Äntlischen kan jag komma in till dig igen. Oh vad jag saknade dig. Nej, nu ljuger jag. Hade så fullt upp och ner och fint och spännande. Inte en enda tanke an blogg, bloggare, bloggast. Men roligt att se dig igen. Harassså… du oxo Dr.Phil. Bra, tycker många fler skulle läsa och fundera över. När gammalt psyko och logi inte hjälper, varför håller fast vid det? Ju, för det bekvämt eller hur? Men jag är modernt, fyller upp med nytt som du oxo. Toppen tjej du är. Som jag då, hehe! Kommer du till mig ska jag visa dig vad jag skriver i min iver om de dagar i Göteborgs hagar. Känn dig, du vet, tryckt ut av h…te av mig. *Romy*
  den 26 september 13:30
  (http://spaces.msn.com/members/romywebb/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.