Coolaste Tonårsmorsans bekännelser!

I går var jag super-cool! Fast det är jag ju alltid! (I wish). Men igår var jag extra super-cool!!! Äldsta dottern hade besök av det andra könet, om ni fattar. Så innan jag trampade iväg till dagis på min Rolls, så stack jag bara in huvudet och tänkte typ säga ”hej” (japp, samma kille som INTE blev skrämd av min anti-blick på sta ´n härom veckan!) Bara för att jag e så cool, så sa jag innan jag stack:”Du vet! Jag känner din farbror, så om det händer nå ´t så vet du…Då ringer jag bara ”Mr.S” (farbrorns namn)” Äldsta dottern (som inte alltid är lika imponerad av min cool-faktor) sa bara: ”Shiiit! Va töntig du eeee!” Okej, men jag tyckte ju att jag var cool och lite tuff med, så jag trampade iväg på Rollsen med ett leende.

I morse deklarerade dottern att han drog direkt jag trampade iväg och meddelade att det varit rååå-pinsamt och att han ALDRIG mer skulle hälsa på henne. (Men tror ni han vill hälsa på mig om jag mutar han, eller nå ´t?) Han undrade varför jag skulle ringa farbrorn??? Men vaddåååå? Får man inte ens skojja lite med ungdomarna nu för tiden??? Dissar han mig IGEN? Ja, nu HAR jag ju tydligen skrämt bort honom på allvar, fast nu känns det inte lika kul längre…

 Känner mig sååå cool nu- NOT!!! Tänk om man kunde lära sig att hålla igen munnen ibland. Så vaddå? E allt MITT fel nu då helt plödsligt? Jag höll ju ingen machete i handen, direkt… Jag portade han inte ens… Det är ju HAN som portat sig själv, liksom… Ja, inte är det lätt o va en Tonårsmorsa alla gånger heller! Och du, Mr. J, WELCOME BACK!!! (Tror ni det hjälper???)

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Coolaste Tonårsmorsans bekännelser!

 1. Inkopierade kommentarer:

  Aniara:
  Hm tja . . . Coolt och coolt, det vete sjuttsingen. Ã… andra sidan så var det väl ärligt ”agerat”, gömt bakom ett försök att skämta till det kanske. Och det får de små liven faktiskt ta, tycker jag. Är väl inte bättre att man går omkring och blänger misstänksamt och inte säger nått. Hoppas inte dottern är alltför sne på dig nu.
  den 3 oktober 00:39
  (http://spaces.msn.com/members/AniarasPlace/)

  Mizz Light:
  Hm.. om jag hade vart i din dotters kläder så hade jag också tyckt att du var lite pinsam…
  den 1 oktober 21:49

  BästaJenny:
  *fniss* Morsor är ALLTID pinsamma när man är tonåring juh!! Nja, oki.. nästan alltid iaf 😉 Fortsätt vara den du är, det blir bra i slutändan ska du se 🙂 *kramen*
  den 30 september 13:57
  (http://spaces.msn.com/members/psychojenny/)

  BästaJenny:
  *fniss* Morsor är ALLTID pinsamma när man är tonåring juh!! Nja, oki.. nästan alltid iaf 😉 Fortsätt vara den du är, det blir bra i slutändan ska du se 🙂 *kramen*
  den 30 september 13:57
  (http://spaces.msn.com/members/psychojenny/)

  Forsea72:
  Hej Är en 33 årig småbarnsmamma till ännu bara ett barn på nu 2,5 så jag har inte hunnit ”göra-bort-mig” ännu. Fast jag tycker som du att man skall kunna ta såna skämt med ironi i. Det är inte du som skall ändra dig i det tycker jag. Killen hade nog för lite självkänsla och pallade inte en vuxen kvinnas cool-snack. Din dotter kommer nog tacka dig senare när hon inser att humor i en kille är det bästa man kan få! Kram, tack för en trevlig lässtund på din sida. /Anna
  den 30 september 12:00
  (http://spaces.msn.com/members/forsellsimperium/)

  naturell6:
  Hej vännen!!!!tog en titt på din sida,,,,,,mysig sida,,,fina barn,är också ensamstående med 2 barn.Kram på digGissan.
  den 30 september 09:52
  (http://spaces.msn.com/members/gissan27/)

  Winniethepooh2842:
  hehe,,,VA ROLIGT!! Jag tycker jag har hört att man e tönt ofta för man säger saker,,, men va faaan man har varit ung en gång me!!(fast jag e bara 18). Dotterns älskling e hel mysig o han e min kompis!! hehe,,,ibland ,, när jag inte e sur på han för hans tossiga ideér!! tjuris e han o sååå sotis!!! men e sån go pojke!! han skämmer bort tösen min o jag e gla att han e snäll vi henne!! Man bara ung en gång o e man cool föräldra det får barnen acceptera!! så de så!! Kram på dig stumpan!! Annika
  den 30 september 07:14
  (http://spaces.msn.com/members/bears641/)

  Lena:
  Det du kallar cool brukar jag kalla ironi, eller helt enkelt tok-humor. Tyvärr är det alldeles för många som inte förstår det. VÃ…RA barn gör det – de är nästan värst själva! Men en o annan kompis har även jag lyckats skrämma 😉 Dock inga pojkvänner. Än så länge….. Fortsätt du vara cool och dra dina skämt – lika bra de lär sig om det skulle bli nåt långvarigt. För DU lär väl knappast ändra dig!! Lena :-))
  den 29 september 23:10
  (http://spaces.msn.com/members/Livslustigt/)

  LILLATANTA:
  Säg det om det hjälper med välkommen tillbaka.Pojkspolingen verka ha något att vara rädd för att farbrorn ska veta tycker jag.Det verkar lurt att han blev så skrajsen för snälla tonårsmorsan,Hm vad kan det vara tror du????? Inte ens en machete och en snygg tjej i huset ,Ja ja undrar jag varför??? ska fundera i natt får vi se (hi hi) kramar
  den 29 september 23:08
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)

  cittaprazama1:
  Han blev antagligen bara litet chockad…eller nåt! Han kanske inte är van vid mammor med hög coolhets-faktor. Du ska se att han kommer tillbaka…han är bara hemma och bygger upp självförtroendet. Han kommer nog inte kunna hålla sig borta från din dotter som är så vacker*L* Kram // Agneta
  den 29 september 22:48
  (http://spaces.msn.com/members/cittaprazama/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.