Inte lätt att vara kvinna!

Fattar verkligen inte att det inte finns några mallar eller liknande, som man kan noppa ögonbrynen efter. Minst en tredjedel av gångerna man ska noppa så blir det ju ojämnt på något sätt, eller så blir de i fel form. Ja, jag vet att alla kvinnor inte noppar ögonbrynen, men tillräckligt många gör det ändå, för att det borde finnas nå ´t sätt att fixa till dem, med mindre risk att misslyckas.

T.o.m. i U-länder, där man använder mycket henna-målningar, finns det ju mallar… Men om män skulle noppa ögonbrynen, så ger jag mig sjutton på att det skulle ha uppfunnits uppsjöar av instrument…

Ja, faktiskt!!! Vad jag kan! Om män noppade ögonbrynen, så ger jag mig bara den på att då skulle man bara behöva plocka fram en liten fjärrkontroll, programmera in vilken form man ville ha, trycka på ett par knappar… sen skulle det vara gjort. Smärtfritt, förstås!

Men NÄHÄ!!! Nu är det bara att pina sig och sen en tredjedel av året se ut som en plockad höna i fejjan.

Om man dessutom ska iväg på nå ´t kul i sista stund o kommer på precis innnan att man bara MÃ…STE plocka ögonbrynen innan man går… Ja, då får man stå ut med att se ut som en röd, skinnflådd jag-vet-inte-vad i fejjan, de närmsta timmarna!

 Who said it ´s easy to be a woman?

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Inte lätt att vara kvinna!

 1. Inkopierade kommentarer:

  KattenEmma:
  Hej Har tur behöver inte så ofta numera, hör nog till åldern. Me ett bra knep, lägg en penna från näsan till kanten av ögat.Då blir dom iallafal lika långa. Kram
  den 1 oktober 17:14
  (http://spaces.msn.com/members/KattenEmma/)

  crrly:
  Tycker ögonbryn är jättefina och fattar absolut inte varför man skulle vilja bli av med en del av dem! Själv är jag extremt stolt över mina och brukar istället rufsa till dem lite så de blir större! 🙂
  den 1 oktober 17:01
  (http://animail.net)

  RättOrdPåRättPlats:
  Hej hopp, nopp nopp. Jag har noppat brynen sen jag var 13 år, så de har mer och mer antagit en fast (ehum, nåja) form och allt som växer utanför den är liksom bara små fjun. Det tog bara nästan femton år. Väl investerad tid. Om jag bara ger mig attan på det, kommer jag kanske att lyckas med samma typ av utmattningsprocess på benen..? För att beskriva en benvaxning eller ögonbrynsnoppning för en man, brukar jag jämföra med tatuering. De blir rätt bleka då, männen 🙂 / KEI
  den 1 oktober 14:43
  (http://spaces.msn.com/members/keismeil/)

  Snurre ©:
  Hahahahahaha…..! Ögonbrynsnoppningsmall. Ja? Självklart. Du rockar! Kram //S
  den 1 oktober 09:12
  (http://spaces.msn.com/members/snurreman/)

  Anika:
  Hej det är anika från IESE!Det har också hänt mig!!!!!!!:P Det gör verkligen ont att noppa (jag har prövat)! Adiba hur är det? Jag och amanda,anna,shirin och julia saknar dig! Adda gärna oss: min epost:Snowdrop_92@hotmail.com amanda: amandakotala@hotmail.com anna:lyckokakan@msn.com shirin: lilly_845@hotmail.com julia: Sigge_mus@hotmail.com Obs!Bara adiba får adda oss ingen annan!!!!!!!
  den 1 oktober 08:48

  romywebb:
  Hehe, den bästa mallen heter självförtroende. Var glad att du inte behöver plocka någon annstans 😉 där det är mycket krusidulligt. Det vore nåt eller hur? Blir kvinnor äldre kommer det ofta skägg och hår i näsan som sticker ut. Förresten, var glad att du har nåt att plocka. Du kan ju göra ett bisarr mönster som ingen annan ha… haha…hahaha ha en bra sån som är idag, visst, lördag!!! *R*
  den 1 oktober 08:16
  (http://spaces.msn.com/members/romywebb/)

  Jaaag igen:
  Men, lilla Fatou, vad snackar du om egentligen? Vad är det som är gratis i efterskott? *hrm* :-)) Jag fyller år om åtta dagar, så du har gott om tid att fixa fram en fin present. Kom ihåg att jag ICKE vill ha en golvmopp eller nåt sånt tråkigt. Men en middag skulle sitta fint. *aaah, måste käka frukost nu*. ;-P Jag är hyfsat tam men här får du en kram.
  den 1 oktober 07:41
  (http://spaces.msn.com/members/cooparn/)

  (^_^):
  WIIIHAAAH!! Det är inte så jäkla lätt att var man heller. MAN får vara glad så länge MAN slipper generande hårväxt i ÖRONEN(!!!). Klart jag vill ha svar på frågorna. Tror du jag driver med med dig, eller? *Ler som en gnu*. Kram till dig, din gamla mästerinnebloggare.
  den 1 oktober 07:27
  (http://spaces.msn.com/members/cooparn/)

  Carwen_651:
  Uppfinner du en mall så skicka en genast till mig!! Får aldrig till det riktigt bra, brynen alltså….. Ha en trevlig helg! / Kram wenche
  den 1 oktober 07:13
  (http://spaces.msn.com/members/wencarsweden/)

  BeJi_Treplektra:
  Noppa ögonbryn … nix har aldrig testat det … men … näsborrarna … ett tecken på att världen är ond är det att det växer hår inne i näsborrarna. Att rycka ut dessa strån är inte skönt. Vore det inte för att det killar något rent förfärligt skulle det få växa … ända tills näsan såg ut som en skoborstningsautomat.
  den 1 oktober 00:00
  (http://spaces.msn.com/members/beji-treplektra/)

  Maalin:
  Känner igen det där!! O ibland försvinner bästa pincetten, så man måste använda den dåliga… o då går det ännu värre… O aj f*n vad ont det gjorde allra första gången! Ha en fin helg! Kram Malin
  den 30 september 23:11
  (http://spaces.msn.com/members/kalin1979/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.