Chattar med Jai´s kompisar!

Jai(14) är på fest. Hennes bästa kompis Sara fyller år. De raggar folk via msn. De har bjudit in massa folk i konversationen. Och hennes kompis har råkat bjuda in mig!! Å jag e´ju inte sämre än att jag svarar! Vi är typ 10 st. som för konversation. Plötsligt öppnas ett konversationsfönster på sidan, det är Jai: ”MAMMA, GÅ UUUUR KONVERSATIONEN!!!” Jag:”Nä, varför det, det var ju ni som bjöd in mig…” Jai: ”MAMMA!!!!NUUUUU!!!” Jag: ”NÄÄÄ”

Jag fortsätter chatta med hennes kompisar o hon är (ovanligt) tyst. Ser inte en enda konversation med henne, men desto mer blinkar det andra konversationsfönstret…

Har inte riktigt tid att kolla vad hon skriver, för jag chattar ju med hennes polare… Hahaha. vad det är kul med messinger!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Chattar med Jai´s kompisar!

 1. Inkopierade kommentarer:

  cittaprazama1:
  *S*…själv har jag ett litet omvänt dilemma här. Min son ÄLSKAR att ta sig ett litet snack med mina polare på MSN…så fort jag inte är uppmärksam så är han där och messar de som för tillfället är inloggade. Har nu fått plocka bort många från listan bara för att han inte ideligen ska kontakta dem *S*. Men hämden är ljuv säger man…när han är gammal nog för egna msn-kompisar så är det bäst han passar sig 😉 Kram // Agneta
  den 2 oktober 12:25
  (http://spaces.msn.com/members/cittaprazama/)

  BeJi_Treplektra:
  Vill bara uppmana till försiktighet. Det finns många därute i cybern som uppträder under falsk flagg, så när du tror att du chattar med en fjortonåring så kanske du i själva verkat chattar med en gammal gubbe. 😉
  den 2 oktober 01:11

  Winniethepooh2842:
  hehe dessa barn!! Du behöverinte va orolig jag försvinner inte!!!! INGEN RISK! haha ha en bra kväll!!! KRAM!!! annika
  den 1 oktober 20:50
  (http://spaces.msn.com/members/bears641/)

  ABC Mitt hjärta det ba..:
  *asg* Sounds fun :-))) Vill tacka dig för att du var så snäll och svarade på mina frågor. Nu vet jag precis hur du är. And I like it. 😉 Ta det nu lugnt med chattandet. Tänk på att du är ganska gammal. 🙂 kRaM
  den 1 oktober 20:21
  (http://spaces.msn.com/members/cooparn/)

  Onlinemostley:
  HahhHHAhAHAhaAa,,,Schysst du är 😀 Men de e bra..man ska ha kul me barna,,synd att dom inte känner det samma 😀 Kraaaam tossmaja //Disa
  den 1 oktober 19:50
  (http://spaces.msn.com/members/0disa/)

  envisa_country_ladyn:
  hej hej det är okej nu va resan var toppen gunilla
  den 1 oktober 19:29
  (http://spaces.msn.com/members/envisagunillafemtiosju/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.