Spiderman´s morsa

Varför tar inte 3 1/2-åringar hänsyn till att man satt uppe alldelens för länge vid datorn natten innan? Varför MÅSTE man kliva upp, fast man är jätte-trött och vill ligga kvar och det är Lördag och man är ledig?

Tack älskling, för att du inte lät mig sova bort en härlig Lördag! Tack för att du verkligen TROR att du är Spiderman och att Spiderman inte behöver sova! Tack för att du lyfter upp täcket för att jag lättare ska kunna kliva ur sängen och tack älskling för att du har sån energi att den lätt skulle kunna ta livet av mig…..

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Spiderman´s morsa

 1. Inkopierade kommentarer:

  KNAS_TJABON:
  Hahahahahahaha ! love detta ! min minsta e nu 11 en sötis men det du skrev e så igenkänt haha haft mina heltid nu under skolgången så det finns lika minnen.ler.det jag kommer på är ( pappa jag har satt på kaffe vill du ha ) ler
  den 1 oktober 18:22
  (http://spaces.msn.com/members/PALE1/)

  DolphinAIK:
  Dina ”tack” i bloggen din e verkligen underbara…haha. Men Spindelmannen vill ju att du ska gå upp för han älskar dej…vill tillbringa sin lördag med bästa mamman i hela världen :o) Kramisar till dej
  den 1 oktober 17:34
  (http://spaces.msn.com/members/gnag1/)

  earth_love:
  Hrrrmmmm, känner så väl igen mig… En trio i juveler, den minsta snart tre, hittar ALLTID på något väldigt spännande, just på helgmorgonar. Imorse kom han in och klappade mig så gulligt på kinden och mumlade något som : ”Jag leka dinosaurier, mamma sova”. Mmmm, svarade jag och kände hur gossen fortfarande klappade mig så mjukt på kinden. Väl uppe på benen utropar min flicka, Hilda: – ”Men, mamma, vad fina klistermärken du har på kinden”! Ja, lille Bus hade att alltså stått och klistrat på en massa små klistermärken på min kind i mitt halvt dvala tillstånd ;o) Tänk, att helgerna ALLTID bjuder en nya överraskningar! Återkommer nästa… om inte förr, vännen! Ha det bra, med Spiderman och livliga tonåringar! Kram från Camilla
  den 1 oktober 17:29
  (http://spaces.msn.com/members/minhimmelskavarld/)

  Åsa10692:
  Ha ha…ja det där känns ju igen allt för väl…Såg din kommentar på min sida men visst har du hittat dit en gång förut, du är en av de få som lämnat ett litet avtryck så nu vill jag göra detsamma för dig. Tack för en underbar sida!
  den 1 oktober 16:53
  (http://spaces.msn.com/members/mammagris/)

  AggethelittleAngel:
  Mysigt men trångt i sängen. Trevlig helg. Kram//Agge
  den 1 oktober 15:43
  (http://spaces.msn.com/members/rangerska/)

  00KICKI00:
  Hi hi, kunde man månne finna ett pyttelitet uns av ironi emellan raderna! *S* Kommer ihåg när jag hade sommarbarn för många år sedan. Det var speciellt en liten kille jag aldrig glömmer, han hade varit hos oss i knappt ett dygn när han på morgonen tar ett jätteskutt upp i sängen och ropar!! Hallåååå- upp & hoppa!! Annars ska jag vända upp & ner på hela kåken!! Tror ni vi vaknade i brådrappet. Ha ha ha. Han var 7 år gammal. Det var jättekul att ha sommarbarn. Hade flera st. 2 somrar i rad. Mina grabbar och dom hade kontakt långt efteråt. Tack för alla dina besök hos mig gumman, jag erkänner att jag är en slarver….Kram :o)
  den 1 oktober 15:32
  (http://spaces.msn.com/members/lotus32/)

  RättOrdPåRättPlats:
  Det där är ett mysterium. Hur man kommer upp ur sängen, alltså.
  den 1 oktober 14:47
  (http://spaces.msn.com/members/keismeil/)

  gumman-00:
  Hejsan!!! Jo nu känns det lite bättre! Har varit på marknad och köpt en ny väska*myser* Ha ha .. Ja det är väll konstigt att dom små liven inte uppsakattar en underbar sovmorgon ..Men tiden kommer ju när det knappt går och få upp dom alls. Men dom är ju så mysiga på mornarna så man går ju glatt upp ändå… Ha en bra lördag/kram gumman
  den 1 oktober 14:34
  (http://spaces.msn.com/members/gummanskrypin/)

  Winniethepooh2842:
  ush dessa små pluttusarna! nu har jag sovit bort en timme av denna dagen o sonen(min e 19 o inte liten som din) ringer o e hungrig!GRRR! fattar dem dåligt? jaja fixar mat som bara den o sen blir de nog sängen tidigt i kväll om de inte e nåt annat o glo på… kram ha en bra dag fortsatt…. pusst o stånk Annika
  den 1 oktober 13:59
  (http://spaces.msn.com/members/bears641/)

  cittaprazama1:
  Oj,oj,oj….så sant som det är sagt….deras energi är ofattbar många gånger, men tack vare den så sover man inte bort en vacker dag dom denna….trots att varenda cell i kroppen skriker efter vila ibland *S*…Kram på er alla och ha en underbar lördag! Kram // Agneta
  den 1 oktober 13:23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.