Bästa sällskapet!

Fick en halv-extra-bonus-barnfri-helg. Brorsan, hans tjej och deras två barn ville nämligen låna mina två yngsta under helgen!

De stora tjejerna har varit på ungdomsdisco hela kvällen.

Bestämde mig därför för att bjuda hem min allra bästa ”vän” på en riktigt romantisk kväll. köpte räkor med tillbehör, dukade i vardagsrummet med de finaste glasen . Hällde i kall, god cola i de guldkantade glasen på fot. Tände doft-ljus.

Sen hade jag en ur-trevlig kväll med det bästa sällskapet; nämligen mig själv!

Jag hade livliga diskussioner utan att bli arg eller upprörd. Ingen som avbröt mig, ingen som pratade i munnen eller sa emot mig, ingen som krävde något jag inte ville göra… Jai och hennes kompisar fnittrade lite menande innan de gick…

Men jag fnittrade bara tillbaka, eftersom jag upptäckt något som de inte upptäckt; nämligen att ibland är det bästa sällskapet faktiskt en själv!

Senare på kvällen kom Ferhat

http://spaces.msn.com/members/ferhatprod/

och hans flickvän Jessica på besök. Det var också ett väldigt trevligt sällskap!

En sak som är skönt med att barnen blir stora är att nu när lilla ”morgon-monstret” inte är hemma i helgen, så innebär det att jag kan sova UUUUT! Det finns ingen risk att de två äldsta väcker mig för tidigt i allafall! No chanse!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.