Mission impossible!

En massa småbarnsföräldrar klagar på att man inte kan ha ett sexliv när barnen är små, för tillfällena är för få och orken tryter.

JAG säger; ”Mission hard!”

Jag menar, små barn sover middag och gör de inte det, så somnar de tidigt. Små barn kan kolla video, utan att vara medvetna om vad som händer runt omkring…

Tonårsföräldrar klagar inte. Jag undrar; WHY??? Tonåringar har koll på ALLT! Tonåringar somnar flera timmar EFTER en själv…

Tonåringar ser på TV, men har FULL koll på saker som händer i alla andra delar av hemmet! Tonåringar har kompisar som sover över, så det finns ÄNNU fler som håller koll… Jag säger; ”Mission impossible!”

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Mission impossible!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  Ninni
  Mitt i prick. Jag är glad att jag har bara en kvar i boet när nu min ”stora kärlek” hittat till mej. 🙂 Ger dej en vanlig kram då jag inte tycker om kedjebrev. 🙂
  den 14 oktober 08:57
  (http://spaces.msn.com/members/Ninni1960/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Amaltea
  tack för krya på dig kram och alla andra kramar….blir glad när du hälsar på……dagens problemställning i din blogg….finns inga problem…bara lösningar….för uppfinningrikedommen är det bara frånvaron av fantasin som sätter gränser….tips..hur tror du tonåringarna gör det…när dom inte är hemma med låst dörr…..du har väl inte glömt…kom igen… 🙂
  den 12 oktober 16:54
  (http://spaces.msn.com/members/sinnesro/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Ã…sa10692
  Ojdå, jag som tycker det är illa nog redan nu…Och här kommer kramar…. Ok, This Is A Test To See How Many Friends You Have On The Internet !! It’s Just A Test. Ok, Here Goes. Instantly, When You Receive This Page, You Must Send It To At Least 10 People, Including The Person Who Sent It To You. *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* You Have Just Been Hugged !! That’s right, there’s no getting out of it this time!! This is the start of a full-scale Hug O’ War! So hug everyone you know!!! Hug your friends, your enemies, everyone!! With all the other forwards out there, I thought this would be a good one to start. The hug is my favorite sign of affection. It can mean so much, and many things at the same time. It can be a sign of love, friendship, comfort or anything. So here you go. All I can say it will do is brighten someone’s day. I mean, we all need a hug once in a while. So send this on if you’d like, to anyone who may need a hug, send it back to whoever sent it to you, send it back to me!! Goodness knows, we could all Really use a hug sometimes. I hope you have a nice day!! BIG HUGS TO YOU!!!!
  den 12 oktober 16:48
  (http://spaces.msn.com/members/mammagris/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  vinterhallon
  Tonåringar är vakna JÄMT! Utom på morgonen. Har man tonåringar får man ha morgonsex. Vilket jag ÄLSKAR… 😉 Man kan också stjäla sig en snabbis i badrummet om tvättmaskinen är på, hehe.
  den 12 oktober 16:33
  (http://spaces.msn.com/members/vinterhallon/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Butterfly ´s_76
  Ok, This Is A Test To See How Many Friends You Have On The Internet !! It’s Just A Test. Ok, Here Goes. Instantly, When You Receive This Page, You Must Send It To At Least 10 People, Including The Person Who Sent It To You. *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* You Have Just Been Hugged !! That’s right, there’s no getting out of it this time!! This is the start of a full-scale Hug O’ War! So hug everyone you know!!! Hug your friends, your enemies, everyone!! With all the other forwards out there, I thought this would be a good one to start. The hug is my favorite sign of affection. It can mean so much, and many things at the same time. It can be a sign of love, friendship, comfort or anything. So here you go. All I can say it will do is brighten someone’s day. I mean, we all need a hug once in a while. So send this on if you’d like, to anyone who may need a hug, send it back to whoever sent it to you, send it back to me!! Goodness knows, we could all Really use a hug sometimes. I hope you have a nice day!! BIG HUGS TO YOU!!!!
  den 12 oktober 16:10
  (http://spaces.msn.com/members/butterfly1976sweden1976/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  värdighet
  Hej! Tack så hjärtligt för alla kramar!!!! Vet du jag kramar alltid människor, en del blir förvånade generade. men jag kramar på. det behöver man!!! Att vara småbarnsförälder har jag prövat på , då, förut, nu har jag halvvuxna barn… de är som de är i alla åldrar, OCH de är underbara!!!!!!!!!!! Ha en bra dag, välkommen tillbaka! K R A M! /Maria/
  den 12 oktober 16:06
  (http://spaces.msn.com/members/reponen2005maria/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  romywebb
  Aha, är det på det viset man kolla upp vad folk har för sexliv. Ja du, du är fiffig. Och folk går på det…man kan ju undrar *fniss* Tryck på dig coola coca cocacola *Romy*
  den 12 oktober 15:37
  (http://spaces.msn.com/members/romywebb/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  ROPRP
  Fresten, jag såg en annons för en kreditkort på aftonbladetswebb. Mycket söt tjej som gjorde reklam och… hon var no way in hell no way josé shit your pants on fire! att det kan ha varit din dotter, säger jag bara! Hihi, det såg t o m jag 🙂
  den 12 oktober 14:18
  (http://spaces.msn.com/members/keismeil/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  RättOrdPåRättPlats
  Så du menar att det inte blir lättare… *sucka* Äsch, jag får väl fråga Linda Rosing?! 😉 Kram kram kram..
  den 12 oktober 14:16
  (http://spaces.msn.com/members/keismeil/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  WimsaWimsa
  Ok, This Is A Test To See How Many Friends You Have On The Internet !! It’s Just A Test. Ok, Here Goes. Instantly, When You Receive This Page, You Must Send It To At Least 10 People, Including The Person Who Sent It To You. *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* You Have Just Been Hugged !! That’s right, there’s no getting out of it this time!! This is the start of a full-scale Hug O’ War! So hug everyone you know!!! Hug your friends, your enemies, everyone!! With all the other forwards out there, I thought this would be a good one to start. The hug is my favorite sign of affection. It can mean so much, and many things at the same time. It can be a sign of love, friendship, comfort or anything. So here you go. All I can say it will do is brighten someone’s day. I mean, we all need a hug once in a while. So send this on if you’d like, to anyone who may need a hug, send it back to whoever sent it to you, send it back to me!! Goodness knows, we could all Really use a hug sometimes. I hope you have a nice day!! BIG HUGS TO YOU!!!!
  den 12 oktober 13:16
  (http://spaces.msn.com/members/WimsaWimsa/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  SparklingBlue
  När man väl har blivit tonårsförälder…så har man för läääänge sedan insett att det inte är någon idé att gnälla… ;o) Man får helt enkelt ta tillvara på de tillfällen som ges…whenever…where ever..! =o) Stora KRAMEN till dej, du kloka mammsing..:o) //Mia
  den 12 oktober 12:12
  (http://spaces.msn.com/members/sparklingblue/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Tierras_Space
  Ok, This Is A Test To See How Many Friends You Have On The Internet !! It’s Just A Test. Ok, Here Goes. Instantly, When You Receive This Page, You Must Send It To At Least 10 People, Including The Person Who Sent It To You. *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* You Have Just Been Hugged !! That’s right, there’s no getting out of it this time!! This is the start of a full-scale Hug O’ War! So hug everyone you know!!! Hug your friends, your enemies, everyone!! With all the other forwards out there, I thought this would be a good one to start. The hug is my favorite sign of affection. It can mean so much, and many things at the same time. It can be a sign of love, friendship, comfort or anything. So here you go. All I can say it will do is brighten someone’s day. I mean, we all need a hug once in a while. So send this on if you’d like, to anyone who may need a hug, send it back to whoever sent it to you, send it back to me!! Goodness knows, we could all Really use a hug sometimes. I hope you have a nice day!! BIG HUGS TO YOU!!!!
  den 12 oktober 11:55
  (http://spaces.msn.com/members/tierrasweden/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Onlinemostley
  Jag kommer in för at säga,(vilket du sett väl?) att I’M back 🙂 tack för söta mailet…HUGGAR tebkas,,:) Ja och det där med det du skriver om,,,man får stäla sig till dom stunderna 😉 kram//Disa
  den 12 oktober 11:55
  (http://spaces.msn.com/members/0disa/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Tierras_Space
  Hej Fatou ! Som vanligt en ”mitt-i-prick-bloggning” av dig. Du har så rätt, det är sånt som gör att man längtar efter den dag då de flyttar hemifrån. Ha en fortsatt bra dag och en skön kväll ! Varma hälsningar, Tierra
  den 12 oktober 10:51
  (http://spaces.msn.com/members/tierrasweden/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Winniethepooh2842
  Min dotter säger att ”ni e för gamla för att göra sånt!!”” Aldrig i livet!!!! hehe Hon e rolig går vi på stan, mamma, pappa,o lilla johanna(17 år) får inte mamma o pappa hålla handen,,, ”LÖJLIGT” sen får ,man passa på när ungdomarna inte e hemma!!! hehe Kram på dig LAST GAMMAL KÄRRINGEN ;0) ANNIKA
  den 12 oktober 10:02
  (http://spaces.msn.com/members/bears641/)

 2. Pingback: Mission Impossible i repris! » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.