12 OH-MY-GOD!

För bara några år sedan, skulle jag aldrig ha kunnat drömma om…

…att jag skulle stå med Söndagsstek varje söndag att bjuda på…(och ännu mindre att den skulle vara ätlig!)

…att jag skulle behöva sätta på (nä, inte DET sätta på) tvättmaskinen för att kunna somna om kvällarna…

…att mitt hem skulle invaderas av ett gäng osnutna tonåringar…

…att jag skulle bli en datanörd…

…att jag skulle föredra en bra film framför en kul dejt…

…och föredra datorn framför en bra film…

…att jag skulle månadshandla vissa livsmedel…

…att mina ungar skulle tycka att JAG är TÖNTIG…

…att ungarna skulle sno min favvo-parfym…

…att jag skulle föredra en politisk debatt framför en halvtaskig film…

…att jag skulle föredra hemlagat framför fastfood……att jag skulle vika ut mig på internet (om än i skriv-form)

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”12 OH-MY-GOD!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  Ã…sa10692
  Att läsa dina bloggar ger mig en liten aning om vad som komma skall som ensamstående trebarnsmamma till tre underbara tjejer. Konstigt nog känner jag igen flera av de puskterna du satt upp här redan, och min äldsta är bara 11! Kramar från Ã…sa
  den 18 oktober 07:51
  (http://spaces.msn.com/members/mammagris/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Winniethepooh2842
  Det gör ingt vännen,,,,jag fattade att du missuppfattade de,,, men så e de när annika börjar bladdra hockey,,, inte många fattar! brukar inte ens får ett enda knyst av nån då!! hehe Messade me Gumman igår,,, hon hoppas att de fixar med bredbandet nu denna veckan så hon kan åter komma med sina underbara blogg o visa oss hur Elsa fisen har vuxit!! Hon saknar oss hemskt!! kram på dig vännen! Annika
  den 18 oktober 05:32
  (http://spaces.msn.com/members/bears641/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  BeJi_Treplektra
  Vad gäller ’vika ut sig på Internet’ så är jag själv förbluffad över hur mycket jag själv ’vikit ut mig’ under de senaste månaderna. Mestadels i andlig bemärkelse då, men även i kroppslig – i form av mestadels sedesamma foton. Bara för några år sedan var mitt privatliv PRIVAT. ”PRIVAT” med stort F (det blir ju ”FRIVAT”?!). Det blev nästan lite löjligt då jag inte svarade på några som helst frågor som inte berörde arbete eller studier, men det var då det. Nu håller jag visserligen fortfarande tyst om det allra allra allra innersta, men det är nog bara nyttigt – men ändå vet väldigt många väldigt mycket om mig. Vad hände egentligen? För övrigt föredrar jag också att sitta framför datorburken framför att sitta framför dumburken (dvs TV:n – eller ”The God Box” som en engelsk vän kallar den). Jag har nästan inte sett något alls på TV under senaste tio månaderna – och har inte direkt saknat det heller. Det är så oerhört passivt att titta på TV – till skillnad mot detta evinnerliga bloggande. 🙂 Ha en härlig … vad är det nu för dag i morgon? … just det: tisdag. Kram/ Bj.
  den 17 oktober 23:10
  (http://spaces.msn.com/members/beji-treplektra/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  BästaJenny
  Det är massor med grejer man aldrig kunde tänka sig skulle hända, som händer, just nu *s* Och minst lika många grejer man aaaaaaldrig skulle göra, som man lik förbaskat gör *s* Visst är livet fantstiskt? *kram*
  den 17 oktober 22:07
  (http://spaces.msn.com/members/psychojenny/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  RättOrdPåRättPlats
  Ja, men herregud, det var bara femti år sen morsan bodde i centrala Sthlm med torrdass inne. För tretti år sen, lååångt 😉 innan jag föddes, var mobil telefon en plan. För tjugo år sen var internet en dröm. För tio år sen var rynkor ett skämt. Ja, hujedamig. Det mesta kommer ikapp en. Senast igår garvade jag rått åt celluliter… *huga*
  den 17 oktober 21:58
  (http://spaces.msn.com/members/keismeil/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  zuzie61
  Hejsan Tack för grattiset och hälsningen i min blogg. Här hos dig fanns det mycket intressant och roligt att läsa måste jag säga. Vad duktig du är som ensam tar hand om 4 barn. Mitt barnbarn är nu 10 veckor och hon jollrar för fullt 🙂 Jag skriver inte så ofta i min msn-blogg utan jag skriver i min blogg på min egen sajt: http://sussiswebb.se/wordpress/ Ha det gott och keep up the good work. Sussi
  den 17 oktober 19:00
  (http://spaces.msn.com/members/sussiny/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  thetexasalbino1
  du bidrar med ngt genom dina bloggar, du kanske kan se dig som folkbildare? jag lär mig ngt allt som oftast i alla fall…
  den 17 oktober 18:55
  (http://spaces.msn.com/members/greken999/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Matilda
  Jag skulle tycka att det är läskigt att saknar ändrats så fort. Min mamma säger att hon aldrig ville att hon sulle bli som sin mamma. Men jag kan däremot se maaassor av likheter. FAst om man säger något så är det inte kul sen. =)
  den 17 oktober 17:33
  (http://www.flummiglampamyser.blogspot.com)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  SparklingBlue
  Visst är det underligt så mycket som förändras här i livet på bara några år?? Medans annat inte förändras ett dugg..;o) Jag blev förresten lite nyfiken på den här datautbildningen som du skriver om här strax till höger..borde jag maila dej och fråga mer om det kanske?? Mer utbildning är ju aldrig fel.. ;o) -och inte att prova gratis heller! Du – ha en go ´ början på veckan!! Stora KRAMEN!//Mia
  den 17 oktober 14:49
  (http://spaces.msn.com/members/sparklingblue/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  AggethelittleAngel
  Ok, This Is A Test To See How Many Friends You Have On The Internet !! It’s Just A Test. Ok, Here Goes. Instantly, When You Receive This Page, You Must Send It To At Least 10 People, Including The Person Who Sent It To You. *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* You Have Just Been Hugged !! That’s right, there’s no getting out of it this time!! This is the start of a full-scale Hug O’ War! So hug everyone you know!!! Hug your friends, your enemies, everyone!! With all the other forwards out there, I thought this would be a good one to start. The hug is my favorite sign of affection. It can mean so much, and many things at the same time. It can be a sign of love, friendship, comfort or anything. So here you go. All I can say it will do is brighten someone’s day. I mean, we all need a hug once in a while. So send this on if you’d like, to anyone who may need a hug, send it back to whoever sent it to you, send it back to me!! Goodness knows, we could all Really use a hug sometimes. I hope you have a nice day!! BIG HUGS TO YOU!!!! den 12 Kram Agge
  den 17 oktober 13:41
  (http://spaces.msn.com/members/rangerska/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Winniethepooh2842
  du e för go du lilla vännen! vi gör detta allihopa!! o livet bara går vidare eller hur??? YIKES man blir mörk rädd! Kram Annika
  den 17 oktober 13:20
  (http://spaces.msn.com/members/bears641/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.