Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Teknik

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  _Natricia_
  Mmm och det gäller nästan ALL teknik. Men det har blivit bättre. Hmmm jag blev lite ofrivilligt singel, vet inte om det är så allvarligt, men man blir ju lite knäckt. Oväntat var det inte, men ändå. Hoppas du är ok trots tekniska problem?
  den 18 oktober 12:29
  (http://spaces.msn.com/members/natricia/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  RättOrdPåRättPlats
  Du, vet du om att du länker till http://www.space.msn… alltså spaces utan s, när du skriver i min gästbok..? Hmmm.. jag ska försöka mig på en mer peeedagogisk beskrivning av hur du ska göra, men jag tar det i epost istället. Efter lunch. puss
  den 18 oktober 12:04
  (http://spaces.msn.com/members/keismeil/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  3332Ranja
  Hej vännen ja du behöver ha ledigt o lungt här lämnar jag en ängel .puss o kram Ängeln En liten skyddsängel gick genom ett mörkt rum, släckte sitt strålande ljussken och hängde upp sina vingar. Gav en öm puss på din kind och satte sig bredvid dig. Denna skyddsängel sitter bredvid dig dag och natt så ingen skall göra dig illa eller att inget hemskt skall hända dig. Om du skickar denna skyddsängel till minst fyra personer + den du fick den av och får tillbaka minst fyra, vet du att de vill att du finns till. Om du inte skickar skyddsängeln vidare, är du en person som inte bryr sig om andra människor eller om deras känslor.
  den 18 oktober 10:27
  (http://spaces.msn.com/members/verjiotisa/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.