Ögonbryn del xx?

Jaha, nu när jag då blev barnfri igår, så tänkte jag att jag får väl åka till stan och köpa några ”sköt-om-dig-själv-prylar”. Har ju på min Husgud Popi ´s inrådan låtit ögonbrynen växa ut, så jag skulle kunna få nån snajdig Catherine Zeta-Jones form på dem.

Sprang runt på VARENDA parfymeri i hela stan utan att hitta dessa”ögonbryns-mallar” hon tipsade om. Sen började jag med skönhetssalongerna. Till slut visste jag inte längre var jag skulle leta, så när de på den sista skönhetssalongen erbjöd sig att noppa mina ögonbryn för 120 spänn, så var jag för tillintetgjord för att ens försöka protestera.

Resultatet?     Ganska extakt som denna smailey: Eyebrows  

Fast lite fulare… Ja, jag är tydligen inte SÃ… himla värdelös på att noppa som jag trodde. För de blir MYCKET bättre när jag får göra det själv…

Det som grämer mig mest är att min äldsta dotter Binta(16) noppade både sina egna och två småsystrars ögonbryn i förrgår och det blev SKIIIT-BRA på alla tre! Jag tänkte be henne ta mina med, men så började jag drömma om dessa coola ögonbryns-mallar i stället, så nu får jag spara ut IGEN (och fram tills dess se ut som en smiley ovanför ögonen), tills jag tar mig en tur till Stockholm och kan kolla om de har några mallar som ligger och väntar på mig… Men va f-n, vem bryr sig, egentligen? Dessutom är det ju Halloween snart, så på detta sätt sparar jag ju in pengar på masken jag INTE behöver köpa!

Tonårsmorsan rockar vidare…

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Ögonbryn del xx?

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  BästaJenny
  *asg* Jaa, vad gör man inte för att bli snygg? *kramen*
  den 22 oktober 21:15
  (http://spaces.msn.com/members/psychojenny/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  poesiwannabee
  Hälsa vännen och tacka för underbar musik… Nu kan jag ju inte gå ifrån din sida alls ju! Och appropå musik vill jag bara kolla att du känner till Groundation, om inte… Så vill jag att du tankar hem lite lr vad du nu gör för dem är så grymma så. Ha det gott och hoppas du får en skön helg. Mina barn är alltid hemma pga en far som blev kär i heroinet efter 7 års familjeliv. Konstiga val… Men men. Nu fick jag spy ur mig det också. Kram kram
  den 22 oktober 17:34
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  cittaprazama1
  har själv letet efter dessa ”mallar” utan resultat….men har skickat ett par länkar till dig som kanske kan vara till hjälp Kram // Agneta
  den 22 oktober 16:27
  (http://spaces.msn.com/members/cittaprazama/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.