En sköööön helg!

 

Ja, nu är Spiderman på väg hem, snart! Ett par timmar bara, så… Sen börjar säkert tjejerna trilla hem en efter en.

 

Så vad har jag gjort denna helg? Hmmm… Sabbat ögonbrynen,    Eyebrows  skulle ha gått ut med en kompis igår, men hon kunde inte sen, fast då gjorde jag ändå sånt som jag INTE skulle göra i stället… Typ städade…  Dusting   Och fast jag har tummen mitt i handen så snickrade jag ihop en byrå som höll på att bågna av alla kläder jag lyckats trycka i…    Hammering  

 

Sen hade jag ju besök i Fredags av Jessika och Ferhat.

 

Men framför allt har jag varit ifred och det har faktiskt varit jätte-skönt.    Reading  Har badat, rakat benen, gjort lite inpackningar och nagelmanikyr…    Bubble Bath  

 

Så nu är jag fit for fight igen! Och tro mig; det kommer att behövas!

 

Saknar mina barn nu och längtar efter dem. Känner mig redo att börja en ny vecka,med verbala slagsmål, små krig, arbete och allt annat vad det innebär. Inte många lugna stunder blir det, så lite lugn och ro och kropps- och själavårdande är aldrig helt fel!

 

Så nu har jag laddat mina Superkrafter and I ´m ready!

 Önskar alla en mycket trevlig kommande vecka!

 

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”En sköööön helg!

  1. Inkopierad kommentar:

    cittaprazama1
    Låter som att du haft en helg helt i min smak…en sådan helg som jag sällan kan ta förgiven men som är destå mer uppskattad när den inträffar. Helgen när man inte MÃ…STE göra något, om man inte vill…Dom är oumbärliga för själen…Underbart att bara finnas och göra det man känner för (även om det är städning)….Har så stort behov av ”ensamhet” ibland…för att kunna landa i mig själv och låta saker som snurrar i huvudet få falla på rätt plats… Citat från Eva Dahlgrens nya skiva: ”Enda oron är att någon kommer hit och stör…Jag har hemmakväll, med min bästa vän….Jag är ensam med mig själv….” Många kramar (( Agneta
    den 23 oktober 12:55
    (http://spaces.msn.com/members/cittaprazama/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.