Nostalgi-tripp.

Mitt i denna anti-drama-period kan jag i allafall tipsa om en trevlig familje-film. Såg ”Honey” med barnen igår och den var faktiskt bra! Lite ”Flashdance” alá 2005 för er 70-talister som minns den godingen.

 Och då måste jag ju tillägga att jag i ett nostalgiskt ögonblick i våras köpte Flashdance och för alla er som har ett minne av den filmen som ”skiiit-bra”. Se INTE om den! Köp gärna musiken, men se för GUDS SKULL inte om filmen, för risken att bli besviken är helt klart stor!

Fasr äldsta dottern blev helt fast. Kan bero på att det handlade lite om Konståkning, som ju hon också går i. Fast själv hade jag inte några minnen om att den ens handlade lite om konståkning förrän jag nu såg om den!

Här är min egen lilla skridsko-prinsessa:

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Nostalgi-tripp.

 1. Inkopierade kommentar:

  #
  Jenny
  Skrev just en kommentar men MSN håller på att uppgrader så jag försöker igen! (grymt…nöff nöff) Jo! Jag älskade också Flashdance och skrev just att jag höll på med det tills jag fick tuttar och på det intresset för killar… åsså slutade jag med dansen..hum? Jag vill också bli skridskoprinsessa!!
  den 26 oktober 10:36
  (http://spaces.msn.com/members/jennysbloggiblogg/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  3413Mamma
  Nostalgitripp för mig är Dirtydancing.Ah jag bara njuter av namnet.En underbart romantisk fiilm som kan ses hur många ggr som helst ;O) //Nilla
  den 26 oktober 07:37
  (http://spaces.msn.com/members/nilla2/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  thetexasalbino1
  jodu…hösten är här…konflikter med ex, ekonomiska bekymmer känns igen, ungar som är så snälla…. jag går väl mentalt i ide nu o kommer inte fram förrän våren…
  den 25 oktober 21:59
  (http://spaces.msn.com/members/greken999/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.