Utvecklingssamtal

 

När lärarna kontaktar en för de kommande utvecklingssamtalen…

 

För de två yngsta barnen, flyger små lätta, trevliga fjärilar runt i min mage och slår mjuka kullerbyttor. Känner mig stolt.  Hummingbird  

 

För de två äldsta barnen, ramlar stenbumlingar omkring i samma mage, och jag utser mig själv till världens sämsta mamma.    Danger  

 Samma familj, samma gamla morsa. Why?  Noose  

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Utvecklingssamtal

 1. Inkopierade kommentarer:

  #

  Checkerhäxan
  Puh! Utvecklingssamtal… Känner igen känslan!
  den 26 oktober 07:41
  (http://spaces.msn.com/members/MagicadeHex/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Lena
  WHY? Självklart därför att du KÄNNER dina barn!! Och det ska du vara STOLT över – det är det inte alla föräldrar som gör!! Jag har ju också tre barn lika tätt som du (dock ingen liten ”sladdis”), och visst ÄR det konstigt att barn som vuxit upp under samma omständigheter kan bli så O-L-i-K-A personligheter. Faktum är att jag tyckte man märkte det redan när de var alldeles nyfödda?!?! Sen har det säkert med åldern att göra också….. vår äldsta är ju kille, och han bara trallar vidare i samma lunk, men tonårstjejen…… ska bli intressant att se hur yngsta tjejen blir – om det beror på tjej/kille eller personligheten (hon är mer lik brorsan till sättet). Du får vänta lite till innan du får veta hur det är med tonårskillar ;-)))
  den 25 oktober 15:42
  (http://spaces.msn.com/members/Livslustigt/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  AnKi
  Det beror på att barnen befinner sig i två ”väldigt skilda åldrar” vänta bara du, de där små kommer också att tillverka stenar i magen tids nog. Men, jag tror nog inte de stora heller är några större katastrofer!! Så var lung..lugn o fin…de går bra… Vipps så är de alla stora, som mina oh alla skolbeskymmer är som bortblåsta…de e skönt. Kram Anki
  den 25 oktober 14:53
  (http://spaces.msn.com/members/antipeters/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  cittaprazama1
  förstår hur du känner det även om jag bara har 1 barn att utvecklingssamtala om…. Ska på ett ”kris”-möte i morgon…anordnat av MIG!!!…ned lärare, assistent, representanter från habiliteringen, rektor och någon samordnare från kommunen….Där ska JAG sitta och kräva min sons rättigheter på egen hand…medan ”halva sverige” sitter på andra sidan och säger att det inte finns pengar…*grrr*. Det blir nog ett ”runda-bords-samtal” som går historien i dumhet antar jag. För självklart måste jag förstå att kommunen inte HAR pengar så att just min son ska kunna få en dräglig skolgång….Hmmm….Känner att jag håller på att ladda upp så att jag håller på att explodera *S*… Men jag hoppas dina utvecklingssamtal blir bra…trots dina stenbumlingar i magen…du kanske bara oroar dig i onödan vännen…. Skickar all energi och massor av tålamod till dig vännen Kramar // Agneta
  den 25 oktober 14:15
  (http://spaces.msn.com/members/cittaprazama/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  RättOrdPåRättPlats
  Inom loppet av ett halvår kan även EN unge pendla mellan effekten stolthet eller effekten drama. Vilken effekt hade dina äldre kids när de var yngre? … Förresten, vilken utvecklingssamtalseffekt hade du som nioåring, trettonåring och … femtonåring? Jag var fjärilsskapande upp till sjunde klass. Sen var det idel ädel bergsmassiv fram tills… förra året 😉 KRAM!
  den 25 oktober 10:40
  (http://spaces.msn.com/members/keismeil/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  SparklingBlue
  Go ´morron min goá medmamma..! Som svar på din fråga idag – det har väl en hel väldans massa att göra med den enkla aspekten Ã…LDER…?? Ungarnas alltså..inte din.. ;o) Förvisso är alla unika individer o har olika förutsättningar…men nog skruvas dessa personligheter till ett par snäpp när dom kliver in i TONÃ…REN…eller vad tycker du, du erfarna kvinna?? För vet du vad…jag är heeeelt säker på att du är en alldeles utmärkt moder.. ;o) Precis den dom behöver, allihop.. =o) Bamsekramen!//Mia
  den 25 oktober 10:11
  (http://spaces.msn.com/members/sparklingblue/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  gumman-00
  Oj ja det var en bra fråga!! Jag har gått på samtal många gånger nu och trott att jag gått vilse!! Hmm snäll , vältaliga , LYSSNAR hmm är du 100 säker på att det är mina ungar ni läser om? Har aldrig sett dom lyssna hihi.. Tror du att det är stor skillnad på killar och tjejer? Jag tycker det när jag läser din blogg..Mina grabbar städar inte så flitigt som dina tjejer men det är nog inte lika mycket liv på dom ..Oskar har blivit totalt fixerad vid sitt utseende…och Linus bara glider omkring…Ha en underbar dag…På återseende Kram Gumman
  den 25 oktober 09:52
  (http://spaces.msn.com/members/gummanskrypin/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Disa9916
  Ja du ,,,om man kunde svara på det så skulle man inga bekymmer ha i världen med sina barn…Det bara ÄR så :/ Men du grejar ju detta med glans 🙂 Kramis på dig //Disa
  den 25 oktober 09:25
  (http://spaces.msn.com/members/disa64/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Winniethepooh2842
  Lilla stumpan man har bekymmer NO MATTER HOW OLD THEY ARE!!! Nu har du fler barn i bekymmra dig om men men….Jag har sagt tilli skolan om dessa samtal att även on hon (Johanna) e 18 så vill jag veta hur de går för henne för att de har varit lite si o så me de innan….. Bekymmer bekymmer livet e fullt av sånt där skit Kram o Hoppas att de blir SKIT BRA o sten bumlingarna trillar bort!!! Nalle mamman
  den 25 oktober 08:30
  (http://spaces.msn.com/members/bears641/)

 2. Pingback: Helt desperat!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. Helt desperat!! skriver:

  […] Utvecklingssamtal (25/10-05.) […]