Msn strular-as usual!

Ja, om msn vore en person så skulle han få en spark i baken av mig idag. Jag har försökt komma in på messenger i FYRA timmar utan att lyckas!!!

NU har jag gett upp. Ja, tro inte att jag stirrat in i skärmen i 4 timmar. (Så datanörd är jag inte, fast jag kan inte svära på att det ALDRIG har hänt…) Nä, jag har kollat på en film med mina två yngsta barn. En jätte-bra film faktiskt på TV med min favvo-skådis Denzel Washington!

Det finns en massa irriterande grejer med Bloggtoppen och Blogrankers. En av dem är att om man glömmer lägga in deras loggor på sista bloggsidan, så ”försvinner man”, eller alltså, antalet besökare syns inte… Vem kommer ihåg att lägga in dem igen på var 25:e blogg, liksom? Vem håller räkningen? Ã… andra sidan: Vem BRYYYR sig?

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Msn strular-as usual!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #

  thetexasalbino1
  ja jag såg igår hur du försökte komma in….hoppas grejorna fixar till sig då….o ha en bra vecka!
  den 30 oktober 12:08
  (http://spaces.msn.com/members/greken999/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Stone3602
  Hej, hallå det är bara jag som hälsar på ja jag vet att jag hållit mig gömd men för den skull är du inte glömd har varit dålig på att vandra runt har inte haft tid, ett svar som är bra tunt och dessutom bara strunt. tid har man om man tar sig och lite av den gav jag till dig blev du inte glad nu så säg och jag lovar att det inte var den sista gör dig som spacevän vill jag inte mista. Jätte många kramar / Sten Kram / Sten
  den 30 oktober 11:56
  (http://spaces.msn.com/members/spelsweden/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  envisa_country_ladyn
  tack du vännen hur får allla sin wps jag har sförsökt vart går jag in någonstans ska jag in under redigera ditt space och mm hjälp mig gunilla
  den 30 oktober 09:38
  (http://spaces.msn.com/members/envisagunillafemtiosju/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Lena
  BRA uttryck!! Vi har ständigt denna diskussion på min arbetsplats, där vissa anser att om man inte ”kan” sjunga (riktigt professionellt alltså) så ska man vara tyst!! Men visst är det bättre ATT man sjunger än HUR man sjunger. Jag skulle aldrig ställa upp i nån talangjakt 😉 men ingen ska få hindra mig att sjunga!!! Have a sunny Sunday! Lena :-))
  den 30 oktober 09:18
  (http://spaces.msn.com/members/Livslustigt/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Disa9916
  JApp o jag sjunger med,,,hellre än bra 😀 Kram igen //Disa
  den 30 oktober 07:44
  (http://spaces.msn.com/members/disa64/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.