Sexbomb

Binta (16): Asså, mamma, du får tänka på vad du skriver i dina bloggar nu!

Jag: OK. Men det är klart jag inte skriver vad som helst…

Binta: Men asså tänk extra mycket nu…

Jag: Kom till saken…

Binta: Jo, asså, jag fick veta att Sexbomb läser din blogg.

Jaha, så nu ska man alltså ta hänsyn till en s.k. ”Sexbomb” som jag inte ens har nån aaaaaning om vem det är.

Tyvärr Binta, tyvärr Sexbomb. I ´m gonna blog what I want…! Ni får bara lita på mitt omdöme… (hehe)

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Sexbomb

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  SparklingBlue
  Hi there fellow-mum! Jag måste då bara säga…att jag tycker att du HAR ett bra omdöme…och att du har en go ´ o öppen kommunikation med dina barn..det märks! Jag har då oxå bilder på mina guldklimpar o gör precis som du – frågar dem först…rätt självklart va? Kallas respekt om jag inte minns fel..och är inte särskilt krångligt heller..nepp =o) So keep up the good work dear! Vi äro många som gillar att läsa om The Adventures of the Touray Family.. ;o) Puss på dej du skrivande moder! //Mia
  den 31 oktober 14:28
  (http://spaces.msn.com/members/sparklingblue/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Tonårsmorsa
  Hej Chadie! Ang. bilder på mina barn så har jag ju en del, vad jag inte riktigt förstår skillnaden är om jag haft 1 på dem var, eller har flera. Vill folk missbruka fotona på mina barn så kommer de att göra det oavsett.Men jag tycker att man ska kunna ha familjealbum på nätet utan att skrämmas av pedofiler. När det gäller mina barn så har de INTE nåt emot att ha flera bilder i mitt album eller min blogg, däremot vill de gärna vara med och välja, så att det inte blir bilder de INTE gillar, vilket resulterat i att jag fått plocka bort en del. Dessutom så skulle det ju bli lite fånigt tycker jag om jag plockade bort bilder på dem, när deras egna album i de forum de använder är betydligt större och med mer ”öppenhjärtliga” bilder, där jag får plocka bort en del… Jag refuserar MASSA text jag bloggar och låter fram för allt bli att blogga typ 99 % av det som sägs och görs i våra liv av hänsyn till mina barn. Inte för att DE vill, utan för att jag följer ett omdöme som jag har och litar på, som vuxen människa. Det mina barn menar med att ”tänka på vad jag skriver” är att de tycker det är pinsamt om jag skriver saker som t.ex. att vi har legat på soffan och kramas, det är pinsamt i en tonårings värld att deras kompisar kan läsa om… För övrigt är mina barn bekväma i att synas och om du följt med i min blogg ett tag tillbaka så är det kanske inte så svårt att räkna ut… Vi är en väldigt öppen familj där ingen har något emot att synas eller höras, om andra familjer har det annorlunda så respekterar jag det!
  den 31 oktober 08:32
  (http://spaces.msn.com/members/fatoutouray/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Linnéa
  Jo det blir lite jobbigt ibland när man får veta att vissa läser ens blogg… Eller nåt man har skrivit/någon skrivit om en över huvud taget! Tur att man kan skriva av sig på lite olika ställen, så att man kan ha hemlia ”skrivställen” där uppdateringarna inte markeras i msn 😉 /Linnéa
  den 31 oktober 08:30
  (http://spaces.msn.com/members/linnea1985/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Winniethepooh2842
  hehe GO FOR IT GIRL!! Kram Nallemamma
  den 31 oktober 05:24
  (http://spaces.msn.com/members/bears641/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Qilin1952
  hmm, tycker nog du inte ska lyssna för mycket på Chadies kommentar. Att hans barn inte vill betyder ju inte att din barn inte heller skulle vilja vara med. Och skumma besökare möter ungarna i sitt eget liv på nätet. Du ger intryck av att hålla en bra gräns för vad du skriver om barnen. Fortsätt du som vanligt, med eller utan Sexbomber 🙂
  den 30 oktober 21:55
  (http://spaces.msn.com/members/SMrld/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  alu039
  keep on blogging Fatou!! Kram Anna
  den 30 oktober 20:43
  (http://spaces.msn.com/members/alu039mammaanna/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  –okänt–
  Och jag säger bara: vilken tur du har som har en sexbomb som läser din sida… underbart. 😉 Och jag hoppas att du fortsätter blogga i precis samma stil… Keep up the good work babe.
  den 30 oktober 19:12
  (http://spaces.msn.com/members/TankeSvammel/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  cittaprazama1
  Sexbomb!!!! Trodde du menade mig när du skrev det….tog en stund innan jag fattade att det var någon med det namnet *S*…..Skämt åsido…..Tror att du har ditt omdöme under full kontroll och att du delger här är sådant både du och dina barn kan känna sig bekväma med. När och om de inte gör det…tror jag också att du tar hänsyn till detta… Många kramar Agneta
  den 30 oktober 17:38
  (http://spaces.msn.com/members/cittaprazama/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Chadie
  Jag tycker du ska lyssna på ditt barn, jag har själv funderat över hur du vågar publicera så mycket bilder på dina barn. Inte för att vi ska gå med på att bli skrämda. Men nätet har en hel del skumma besökare också. Eftersom jag själv har tonårsbarn har jag också undrat över att dina barn går med på att du visar så många bilder på dem. Det vill inte mina tonåringar att jag gör med dem.
  den 30 oktober 17:20
  (http://chadie.typepad.com/chadie/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.