Spiderman och Tonårskrig!

 

CamouflageMellan mina krig   med de tre döttrarna, så lyser min egen Mabou (3 1/2) upp min vardag. Just nu har han lite svårt att gå.   Nej, han har inte gjort sig illa, men vi köpte både Spiderman-strumpor och Spiderman-strumpbyxor i helgen och eftersom han hela tiden måste gå och titta ner på sina fötter så blir det lite svårt att gå för honom.

 

Det är inte lätt, men han gör det med glädje och förtjusning.  

 

Som han själv konstaterat tidigare, så är det ju tur att vi har honom…

 

När det gäller de äldre damerna, så är jag denna vecka betjänt, städerska, kokerska och kurator i ett. Obetald, förstås!

 

Det är lov samtidigt som jag jobbar heltid. Detta verkar innebära sena nätter, långa sovmorgnar, bjuda in alla kompisar man hittar, bråka med varann så snart man kommer på något nytt att bråka om, kasta kläderna där man står och man verkar i tillägg byta om på olika ställen varje gång…

 

Tyckte inte jag skulle behöva stå ut med detta, så jag förklarade krig Smiley Gun redan i Söndags i förebyggande syfte.

 

Krigsförklaringen slutade i stort sett med att JAG blev utskälld?!! För att de har tider att passa, för att jag höjde rösten för att de inte håller de tiderna, för att de måste hjälpa till med saker här hemma, för att de måste lägga sin egen smutstvätt i tvättkorgen…

 

URSÄKTA MIIIG! Pröjsa mig rejält, så tar jag ledigt från jobbet och passar upp på er!!! (NOOOT) Maid

Skulle inte troooo det, va?! Efter ett dygn av tystnad, tårar , utbrott så har vi nu lyckats skapa fred. Peace Det är liksom dessa stunder av fred som gör allt tjafs värt det!  

 

Idag är vi rörande överens igen. Man nästan tjafsar om vem som ska hjälpa till mest!

 

Idag har det dansats av glädje, tillsammans, vi har haft ”rump-skakar-tävling” Belly Dancer i vardagsrummet. Vi har kramats och pussats…   (Hoppas nu inte SEXBOMB läser detta…hehe)

 

De tränar för fullt för ikväll kanske, för då är det högstadie-disco på stan. Så nu ska det bytas om, det flätas hår,sminkats Lipstick 3 Eyeshadow det sprayas… Perfume (Vänta nu…Hmmm…tycker jag känner igen denna doft… MIN SVIIINDYRA SEXY-HERRERA-PARFYM!!! AAAGGGGHHHH!!!)

 

War part 2   is just about to start…Navy Woman

Lovet fortsätter…

 

Tonårsmorsan rockar vidare…

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Spiderman och Tonårskrig!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  Sten
  Skulle gärna ha varit en liten mus och ha suttit i hörn och spejat när ni hade er rump-skakar tävling men har väl skrattat så att man blivit upptäckt då har det väl blivit en kvast-skakar tävling istället och inte lika roligt för mig. Skaka på. Kram / Sten
  den 3 november 23:10
  (http://spaces.msn.com/members/spelsweden/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Mia
  UUUNderbart! Jag skrattar, ler och ryser på en gång.. Har juh inga barn själv, men faktiskt så blir man lite sugen när du skriver om Krigen. Varför? Ärligheten, det är inte kul alltid.. men kärleken däremot, den finns alltid tydligt, tydligt. Även i Krig.. Kram Mia
  den 3 november 15:10
  (http://spaces.msn.com/members/miassidamorsningkorsning/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Lisa
  Jag är nog en ovanlig tonåring hehe. Senaste gånegn jag hade ett riktigt ordentligt bråk med min mamma var jag 14, nu 18 :p Tjafsar HÖGST en gång i månaden. Men det är väl skillnad när det finns 3 tjejer ist för en tjej och en kille som är tonåringar kan jag tänka mig hihi. Kram Lisa
  den 2 november 22:18
  (http://spaces.msn.com/members/liisaaliisaa/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Jenny
  Ja här har det också varit någon form av rumpskakar tävling 🙂 Tjejerna har dansat och sjungit hela eftermiddagen i vardagsrummet och det klart morsan vill varamed! Men så fort jag går in för det med lite mer inlevelse blir det piiiinsamt för 9-åringen. Suck när ska jag få lyssna på musik på hög volym!? Kramen
  den 2 november 20:54
  (http://spaces.msn.com/members/jennysbloggiblogg/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Jonna
  Jag känner ibland att jag blir riktigt barnsugen…då är det så bra att läsa din blogg…”Näe, jag har det nog ganska bra som jag har det….” 😉 Även om jag är grym på att skaka rumpan och gärna skulle vilja ha ett gäng ungar att tävla mot… 😉 Ps. På Coop har de världens finaste spiderman mössor och vantar, billiga dessutom… känner nämligen en till liten spindelman…men han har säkert inte lika fina fötter…;-) Kramis
  den 2 november 19:11
  (http://spaces.msn.com/members/studentistorstan)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  thetexasalbino1
  tja, penisförlängning….det har blivit inflation i sånt av ngn anledning, undrar vem som köper? jag menar vem kan behöva alla dessa piller? finns det ngn som har ett sånt fruktansvärt slitigt sexliv…… när det gäller ungar har jag samma erfarenheter….mina söner är experter på att komma undan de uppgifterna….styckmördaren är ju snäll så tillvida att han laddar diskmaskin i alla fall….men att sätta på den verkar vara ett jobb för mig, jämt…. en fråga, för mig är det viktigt att vara själv ibland o försöka ladda batterier….hur bär du dig åt? behöver du aldrig ladda dem? nyfiken jag vet….
  den 2 november 16:53
  (http://spaces.msn.com/members/greken999/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  BeJi_Treplektra
  Jag kan ju bara inte begripa hur du hinner med allt. Jag är förbryllad, men samtidigt full av beundran. Kram/Bj.
  den 2 november 13:56
  (http://spaces.msn.com/members/beji-treplektra/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  yvispyvis
  Låter som att ni har ett häftigt krig hemma. 🙂 visst kan man bli knäpp när man kommer hem från jobbet trött och utlisten och ser röran. Stå på dig. Glöm inte att mammor är det bästa som finns…
  den 2 november 13:30
  (http://spaces.msn.com/members/Yvonnessida/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Lena
  Även om det låter jobbigt gör du rätt i att ta fighterna här och nu!! Visst är det mycket enklare att ge efter för ”husfridens skull” och göra allt själv, men i längden blir det MYCKET värre!!! Jag har träffat små barn som d-r-i-v-e-r med sina föräldrar – eller det är väl snarare föräldrarna som LÃ…TER dem göra det….. (Titta på Nanny-programmen på TV 4 -ibland undrar jag om det är påhittat!!!) Jag är nog lyckligt lottad – men visst har vi våra duster här också. För tillfället handlar det mest om kläder (!) och vem som ska betala vad….???? Blir det bordsdans på måndag igen, eller?? Lena :-))
  den 2 november 10:12
  (http://spaces.msn.com/members/Livslustigt/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Lena
  Även om det låter jobbigt gör du rätt i att ta fighterna här och nu!! Visst är det mycket enklare att ge efter för ”husfridens skull” och göra allt själv, men i längden blir det MYCKET värre!!! Jag har träffat små barn som d-r-i-v-e-r med sina föräldrar – eller det är väl snarare föräldrarna som LÃ…TER dem göra det….. (Titta på Nanny-programmen på TV 4 -ibland undrar jag om det är påhittat!!!) Jag är nog lyckligt lottad – men visst har vi våra duster här också. För tillfället handlar det mest om kläder (!) och vem som ska betala vad….???? Blir det bordsdans på måndag igen, eller?? Lena :-))
  den 2 november 10:11
  (http://spaces.msn.com/members/Livslustigt/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Disa9916
  Mmm,,tänk vad mina parfymer plötsligt räcker länge nu sen Jenny med kompisar flyttat ut ;):D Tur nästa är en grabb,,, 😉 Världskrigen är slut,,,bara små inbördeskrig ibland med sonen…men stormakten vinner,,,än så länge…:/ Önskar er en skön och fridfull vapenvila 🙂 Kram//Disa
  den 2 november 09:15
  (http://spaces.msn.com/members/disa64/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  SjörövarJennytheone
  Det känns igen, trots att jag bara har EN enda unge att ta hand om… Dock har jag en sambo också som antagligen inte kommit på hur det där med tekniska apparater som tvättmaskin dammsugare och diskmaskin fungerar. Han tror att om man slänger sina skitiga strumpor i en hoprullad korv i soffan, VIPS kommer det en städerska och plockar upp dem tvättar dem och torkar dem och lägger in dem i lådan. Men det är lustigt för jag har aldrig sett den städerskan. Kanske har vi en inneboende som jag inte vet om… Eller så=))
  den 2 november 08:12
  (http://spaces.msn.com/members/pirsid/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Winniethepooh2842
  Go for it MOM!!! Du jag vet hur de e med bråken hemma och en gubbe som inte har en aaaaannning om de för han vill inte veta! UNGAR ORDER FRÃ…N NALLEMAMMA(HON KAN BLI ARG ME!!FNISS) HJÄLP MAMMA, ni har lov och Mamma jobbar som vanligt! får jag reda på annat såååååå GRRRRRRRRR Kommer nalle mamman o piska upp er me…… THE TICKLE MACHINE!!!! WATCH OUT!!!! Kram på er Stå på mig morsan!! Annika
  den 2 november 06:54
  (http://spaces.msn.com/members/bears641/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Ninni
  Alltid lika underhållande med dina bloggar! Och jag känner varje gång att jag har ett lugnt och skönt liv med bara en (av tre) kvar hemma. Det är 15 år sedan jag hade det så här lugnt…. minst! Och du är så gullig så du påminner mej om det… underbart! Tack!
  den 2 november 02:51
  (http://spaces.msn.com/members/Ninni1960/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Matilda
  Verkar jobbigt med alla dessa bråk. men jag hejjar på dig ;]
  den 1 november 22:07
  (http:

 2. Pingback: Mina dyra droppar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Spiderman och Tonårskrig. […]