Maria.U.

Tror inte det är sant!!! jag har fått ett G.B-inlägg här-på min blogg, från min gamla ungdomsvän och klasskompis från Sundsvall/ Söråker !!! Maria!!! Hallå, gumman! Jag sökte ditt telefonnummer på din gamla adress bara för nåt år sen… Men de hade då ingen med ditt namn hos nummerupplysningen. MARIA! Snälla maila mig ditt nummer så jag kan ringa dig!!! fatou1970@hotmail.com   Försök inte slingra dig (hehe) Fyra stycken? Ni var ju tre sist… hehe, men vi var väl bara fyra? Snälla, om du läser det här, maila mig direkt så jag kan kontakta dig, du fattar inte hur mycket jag tänkt på och saknat dig och jag och mamma pratade om just detta bara för någon månad sedan, att jag ville ha kontakt med dig o försökt och misslyckats. Det är väl nästan 8-10 år sen? Och Annika! Om du också läser så skickar jag en stor KRAM till dig! Säg inte att du också har barn nu? Maila gärna du med. Nä, nu tror jag det måste bli en resa till Norrland snart!

YIPPIE!!!   You made my day!

Maria! Binta sitter här i bakgrunden medan jag vrålar och säger:

”Du kan ju hälsa att jag vill ha igen min gudmor också!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Maria.U.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.