Förtydligande!

Utan att kunna lämna ut så mycket mer, vill jag ändå göra ett förtydligande när det gäller gårdagens utvecklingssamtal: Det var nu INTE läraren som körde traktor fram och tillbaka över mig, det hade varit lite lättare att ta! Hmmm… Det var alltså dottern herself , som körde traktor ( utan körkort) fram och tillbaka över både mig och lärare, tills vår överlevnadsinstinkt fick oss att avsluta mötet!

Som man sår får man skörda, eller hur f-n var det?

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Förtydligande!

 1. Inkopierad kommentar:

  #
  Mr X…
  Du hade kommenterat min blogg och har nu ett svar.
  den 12 november 09:30
  (http://spaces.msn.com/members/mrxtop/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Tankarihuvet
  Hej En smygläsare av värsta sorten tillhör jag. Du skriver så otroligt bra. Dina fajter med barnen ang. städdagen likanar våra….Fast jag tror du lyckas bättre… Obotlig optimist? Har du några råd? Skulle behöva lite tips och råd. Hur gör du? Fortsätt att skriva om vardagen. Det gör du bra Hälsningar Gerd
  den 11 november 18:56
  (http://jejjis.webblogg.se)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  morsan
  stå på dig
  den 11 november 17:49
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  3413Mamma
  Barn kommer alltid med överraskningar.ibland lite sämre tyvärr.Men så länge de är barn kan man ju fixa det mesta kram på er Nilla
  den 11 november 16:51
  (http://spaces.msn.com/members/nilla2/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  LILLATANTA
  Lillagumman sånt gör ont.Men du de är inte färdiga än dina änglar .Kanske kan pappa och du hjälpas åt att forma de små stora liven.Inte lätt ensam om de hamnat lite på sne.Men jag vet att du föregår med gott exempel och tillslut så tror jag dock på ordet .Att barn gör inte som man säger utan som man gör.Även om de gör revolt mot det också just nu kram
  den 11 november 15:59
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  KattmammAnn
  Tänk, jag vet precis hur det är. Har gått igenom den åldern tre ggr, den fjärde är jag inne på nu… sista gången!! Men jag lovar, det går över… Du fick in gästräknaren… Kram på dej /Ann
  den 11 november 15:26
  (http://spaces.msn.com/members/anglevag/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Jessica
  Jaha, oj då. Det var inte alls så jag tolkade det hela igår. Otroligt vad barn kan! Själv har jag en son som förvisso bara är 12 än så länge, men shit vad han kan göra mig mörkrädd ibland. Men men, tror och hoppas att han kommer reda ut det här. Var väl inte så snäll och söt själv jämt….och ändå blev jag en så här fantastisk kvinna. Appropå hur man är så var jag just inne hos Quillin och där kunde man länka sig till ett test som visar vilken religion man tillhör och det må jag säga, HOPPSAN HOPPSAN, jag är satanist!!! Om jag bara vetat…..KramisarJessica
  den 11 november 13:47

 2. Pingback: Ett av de bästa Utvecklingssamtalen… » Tonårsmorsa

 3. Pingback: Svinvaccin, fönsterputs och utvecklingssamtal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] har idag haft utvecklingssamtal med Mabou. Inga problem. Nu är det ju inte alla utvecklingssamtal som avlöper så här smärtfritt i mitt hem, så jag passar på att njuta som bara den av att det gick så här […]