Trevlig helg!

Vill passa på att önska alla mina bloggvänner och alla andra läsare en riktigt trevlig helg! Själv ska jag gå på fest ikväll… Ska bli jätte-roligt!

Här hemma har Spiderman varit i farten sen tidiga morgonen och var man inte trött innan, så blir man det av att se all energi hos honom. Idag är han Spiderman. Spiderman som klättrar i trappen. Jag hojtar: ”Akta så du inte ramlar, klättra inte i trappen…!” Han svarar : ”Nä, jag kan inte ramla, för jag är Spiderman och om jag håller på att ramla, så skjuter jag bara ut nätet… Förrästen så gör inte Spiderman illa sig om han ramlar!”

Nähä! Vad bra! Känns jätte-tryggt! Då behöver jag ju inte oroa mig alls… Kram!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.