Julstämning och blogg-länkar!

Börjar nu komma i rejäl julstämning. Jag ska på julbord med jobbet idag. En första smakbit av julen! Härligt! Dessutom har Kickan  skickat en massa bra julmusik till mig.  

 Har en massa nya bloggar (och nygamla) jag skulle vilja tipsa om! Den ena är min ”systerdotter”. När jag var med som veckans bloggare i Aftonbladet i höstas så skrev hon ett mail till mig! Hon undrade om jag kunde bli hennes ”moster”. Sen skrev hon en massa om sig själv. Jenny

Den här tjejen är en ung tjej som förlorat sin mamma och då tyckte hon att hon kunde hitta lite nya släktingar. Så nu är hon min systerdotter och mina döttrar är naturligtvis kusiner med henne! Hon är en härlig tjej med en massa skinn på näsan! Besök gärna hennes sida, alltså: Jenny, systerdotter   Anledningen till att jag ”föll” för henne var att hon skrev i mailet : ”Så nu är du min moster, om du vill eller ej!”

Vem kan motstå ett sånt erbjudande?

Vill också önska en ”nygammal” bloggare välkommen åter och det är Sorggudinnan som fick mig att öppna ögonen för organisationen NKMR som jag länkat till på min sida.  Vi är många som följt hennes öde och hon blev saknad när hon ”försvann”, nu är hon dock åter i Spacet och läs gärna om henne!

Vill också önska    Chibbe välkommen med sin NYA sida, som inte handlar om TRAV. TRAV-sidan finns förstås kvar!

Slutligen vill jag önska alla en riktigt trevlig helg!

På återseende! Kram!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Julstämning och blogg-länkar!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  Angeletta2
  Hmmm men mig glömde du juh! jag är också åter efter en tids frånvaro,saknat er alla här..speciellt dig och dina underbara betraktelser från din vardag. Ha en härlig helg och kom in o hälsa på!! Kramen…Karin
  den 2 december 18:55
  (http://spaces.msn.com/members/angeletta1957sweden/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Aniara
  Du har allt en stor famn du! =)
  den 2 december 18:27
  (http://spaces.msn.com/members/AniarasPlace/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Pypan6
  Tjenixen…Kikade in en sväng. Fin sida du har. Härligt med lite musik när man är inne. Har skaffat själv en player, fast jag är lite dålig på att få till det med musiken. Hoppas att julmaten smakade bra. Ha en trevlig helg. MVH // LENA
  den 2 december 17:45
  (http://spaces.msn.com/members/pypan6/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  yvispyvis
  Hejsan. Så julstämningen har börjat komma nu. Visst är det härligt. Är du klar med alla julklappar?? Jag har knappt börjat. Kommer inte på något bra att köpa. Har du några tips?? Hoppas att julstämningen håller i sig. Ha en underbar helg.
  den 2 december 10:58
  (http://spaces.msn.com/members/Yvonnessida/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Winniethepooh2842
  Jisses va besök jag får nu hehe!! Kul! de går så bra o sätta länken till mig här!! kramiz Nallemamma
  den 2 december 08:51
  (http://spaces.msn.com/members/bears641/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  cittaprazama1
  Önskar dig detsamma min vän…..Hoppas du får en bra dag….full av lycka och god mat 😉 Kram // Agneta
  den 2 december 08:05
  (http://spaces.msn.com/members/cittaprazama/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.