Attans-battans…

Attans-battans vad duktig jag varit idag…  

Kokat knäck  Cooking Dinner  , städat undan, byggt pepparkakshus med min svägerska Leony, de två yngsta barnen har bakat pepparkakor,  Gingerbread Smiley   jag har frostat av frysen, städat överskåpen i köket… ( Talar inte om HUR äckligt det var där, men kan säga att den vita soppskålen och prydnadsfigurerna blev vita igen…) Har också handlat  Grocery  , flätat håret på Isatou (12) och tagit ett skööönt långbad  Soaking  , för att inte tala om alla de diskar jag diskat…  Washing Dishes  Känner mig verkligen nöjd!

Och, sist , men inte minst… Ögonbrynen sitter där de ska…Fortfarande… Efter de förfrågningar jag fått om att lägga in bild på dem, så får det nog bli senare, eftersom min bluetooth av någon anledning inte tar emot bilder från min mobil, så måste jag vänta tills jag laddat ner dem på cd-rom på nån fotoaffär… Har tyvärr ingen digitalkamera… TOMTEN! Hoppas du läser alla mina bloggar…

Attans-battans vad nöjd man kan vara… De två äldre döttrarna finner tyvärr inte samma intresse i att julpyssla. Deras främsta intresse är inte heller att umgås med sin superroliga Tonårsmorsa, utan av någon (outgrundlig) anledning så föredrar de att umgås med kompisar till sent, så sent att de sedan sover bort halva helgerna!    Alarm Clock 2  Fattar ingenting… För bara några år sedan så kunde de vända upp och ner på huset för att få en ur sängen. Men nu är det jag som önskar de kunde kliva upp innan skymningen faller…

Tänk så livet förändras!

Och jag fejar runt som en galning… och är ändå helt nöjd… för att mina ögonbryn sitter ovanför ögonen i en vackert formad båge…

Life really changes…

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Attans-battans…

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  earth_love
  WOW! Vilken julstämning! Ja, hemma hos dig och er! Det är det ju här med, med pepparkaksbak och annat julstök! Ber att få tacka för mail och omtanke; det värmer, allt det du ger, från hjärtat, Fatou! Önskar dig en fortsatt vacker och julig adventskväll! Kram Camilla
  den 11 december 18:23
  (http://spaces.msn.com/members/minhimmelskavarld/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Imaginosen
  Tjääänare! Jahapp, här städas det infernaliskt som vanligt. Att du inte ger dig någon gång *asg*. Men så här i juletid så trivs väl lilla tonårsmammisen..? Erkänn!! Pynta o feja o baka o städa ännu lite mer. Vill du bli min fru? *fnitter* Skönt att höra att ögonbrynen hänger med fortfarande. Jag har tänkt mycket på dem ;-P Ha dig en suverän avslutning på advent the third. Ta en pepparkaka vettja, så att du blir lite snäll. Snäll mistress regerar. *host* Kram o pyss på ögats bryn / Lattjolajbanstruck
  den 11 december 15:11
  (http://spaces.msn.com/members/cooparn/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  LiLove
  Underbart positiv blogg, jag är fast!! Ska tänka på det nästa gång jag bitchar i min egen… ha de fint och blogga på.
  den 11 december 13:55
  (http://onewaytickettohellandback.blogg.se)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Vargakvinnan
  Wow!
  den 11 december 10:47
  (http://vargakvinnan.blogspot.com/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  ~CrazyYoda~
  …hoppas det inte är med ögonbryn som med granar..att de ”barrar” av sig…? *fniss* Knäck å pepparkakor…är där ingen som lagar till is-choklad någonstans…det älskar jag…mums! Ha en trevlig dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan…suck…blir nog för lågt de här! =) ~CY,vekarnas skyddshelgon…
  den 11 december 10:22
  (http://spaces.msn.com/members/CrazyYoda/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Disa9916
  JAaaa..tänk vad ett par fina ögonbryn kan åstadkomma 🙂 Hoppas dom hänger på över jul & ny år:D Har sett att du varit duttig ju.;) HA en skön vilsam söndag o mysig tredje advent Kram//Disa
  den 11 december 09:56
  (http://spaces.msn.com/members/disa64/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  cittaprazama1
  Kära Vän……Du behöver semester nu *S* Låter som att du haft en hel del att göra…både kul och mindre kul (läs frosta av) saker 😉 ÄNNU roligare var din kommentar i min blogg….för det var nämligen första gången för mig med…aldrig gjort det förut….bakat pepparkakshus alltså *lol* Jag är nu inte längre pepparkaks-hus-oskuld =)))) Hoppas du får en något lugnare, men ändå en riktigt riktigt goooood söndag. KRAM Agneta
  den 11 december 06:42
  (http://spaces.msn.com/members/cittaprazama/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  wooooooow vilkLILLATANTA
  wOOOOOOWvilken super morsa husfru pysselmor du är.Att du bara orkar.Ja jag har varit på julfes och städat bort lite bygg damm.Julen har vi inte ens börjat tänka på.Kanske dags nu.Kra och hae n härlig advent i dit välstädade julhus. ps Knäck gör vi dagen innan annars slut till jul.Låser du in dina
  den 11 december 01:04
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  AnKi
  Tänk jag har varit lika flitig som du idag, men jag har inte fått till några knäck…Snälla…snälla…släng in några till mig…..de e så goooooooooooooott!!! Mitt i nattenhälsning från en som inte sover bort sitt liv.
  den 10 december 23:45
  (http://spaces.msn.com/members/antipeters/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.