Jul-stök

Nu ska jag bada, sen baka pepparkakor    Gingerbread  med barnen, sen bygga pepparkakshus (har faktiskt aldrig vågat mig på det innan) Hoppas det blir LITE mer än ett pepparkakstält kvar när det är klart, i allafall… Sen ska jag koka knäck och frysen håller jag på att frosta av… Ja, sen ska jag röja ur några av städskåpen… Ingen vila, ingen ro.    Tangled Lights  Men vem har sagt att julen ska va vilosam?    Trapped Ornament  Fast vem bryr sig, när man har snygga, välformade  ögonbryn?

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Jul-stök

 1. Inkopierade kommentarer:

  #

  morsan
  japp vi vill se en ögonbrynsbild. Speciellt då jag har beställt en ögonbrynsfix. Jag vill se vad jag gett mig in på. Kram
  den 10 december 21:00
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Qilin1952
  Just det. Säger som Soulway. Nu får du lägga in en närbild på de nya ögonbrynen! Hoppas bakandet gick bra o huset är säkert bättre än det blivit när jag försökt..underliga former blev det på mitt och rasrisken mycket stor. Det var något med taket har jag för mig 😉
  den 10 december 18:26
  (http://spaces.msn.com/members/SMrld/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  ╭☆Joyly○。 °
  ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Your space is very nice ^^ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★
  den 10 december 17:12
  (http://spaces.msn.com/members/Joylyjaa/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  SoulwaySun1
  Ã…h, vad julemumsigt det låter (bortsett från ögonbrynen då). Har aldrigt hört talas om ögonbrynsmallar förrän härinne! Låter hm..spännande. Vad är det för nåt?? Finns väl bara en variant som ev kan finputsas lite??? Kan du inte visa ögonbrynsbild? Annars ha det jättegosigt och mysigt allihopa! (((Kramar från Soulway och katter)))
  den 10 december 12:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.