Hjälp med tekniken!

Japp! Idag skaffade jag mig ett liv! Men upptäckte genastChristmas Angel  att det inte är något större fel på det jag redan har…

Sanningen att säga så är jag väldigt nöjd med mitt liv som det är just nu…! Och med mina barn också för den delen! Skulle förstås inte vilja byta ut en enda av dem, mot något i världen, men antar att alla föräldrar känner så!  Circle Of Hearts  

Var i stan idag och julshoppade. Ã…åååh, vad mycket fina saker jag skulle kunnat köpa om plånboken varit lite tjockare… av pengar, alltså?

Men, men, pengar är inte allt, brukar de som har gott om dem säga… Varför tror jag dem inte då? Nej, det är klart att   jag fattar att de inte är allt… Men attans så mycket enklare mitt liv skulle bli!

Har fått en massa teknisk hjälp av

Disa idag! Hon har grejat och fixat och haft sig för att hjälpa mig fixa massa roliga mail-grejer! Så nu känner jag mig nästan som en liten expert…! Tack Disa!    

Sen fick jag besök av Jessika och hon hjälpte mig också med lite tekniska grejer! Tack till Jessika med!    

Tur att det finns folk som bryr sig om en gammal sliten Tonårsmorsa, som mig!

Fick förrästen veta idag att jag får hem en sjuk Mabou i morgon!    Sickly  En liten kille med vattkoppor…  Chickenpox  Fast det kom ju inte som någon blixt från klar himmel direkt, eftersom det går både vattkoppor, förkylning, lunginflammation och feber på hans avdelning just nu!

Well, well! Önskar alla människor en riktigt trevlig 4:e advent! Kram!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.