NU är julen på väg!

NU är julen på väg! På riktigt! Jag vet inte hur det är hos er som är utspridda i landet, i världen… Men HÄR, precis HÄR i Uppsala är i allafall julen på väg!

För hela kvällen har snön fallit! Inga såna där små pytte-snö-prickar…nej, nej! Stora, vita flingor som dalar vackert till marken… Och som sen fortsätter komma timme efter timme, så de faktiskt ligger kvar på marken!

Så visst, nu börjar jag faktiskt bli redo för julen!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”NU är julen på väg!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  6861Hjärta
  Hej …Eller godkväll smyger in nästan mitt i natten. Alltid lika kuligt att komma in och läsa hos dig . Ibland skrattar jag ibland mmmmm inte roligt det där vattenkopparna..Men hälsa från mig att han får krya på sig.. Nu ska jag hoppa i säng och ville önska dig en godnatt kram Susann Jonnys ängla mamma
  den 18 december 23:45
  (http://spaces.msn.com/members/susann10/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Ã…sa10692
  Typiskt att bli sjuk precis till jul! Själv fick jag vattkoppor vid nyår….när jag var 17!!! Riktigt, riktigt plågsamt måste jag säga (och så missade jag ju festen jag var bjuden på, det sved det med…) så men får väl ändå vara glad om de får det medan de är små. Ha en trevlig vecka! Kram Ã…sa
  den 18 december 21:30
  (http://spaces.msn.com/members/mammagris/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Thebestones
  Heeeeeeeeej, tack för kommentarerna på min hemsida! Kan berätta att jag fick nytta utav repliken om bocken igår… den gick HEM! LER…var ju ute o svirade hehe Ha en underbar 4:de advent dag du oxå… kul när du skriver i mina kommentarer, det e uppskattande. Tycker du har en trevlig sida här… jag lär återkomma! Kram på dig o ha det bäst! //Ã…Ã…
  den 18 december 15:25
  (http://spaces.msn.com/members/TheBestOnes/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  morsan
  men nu är det så kallt
  den 18 december 12:53
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Disa9916
  Så mysigt att det kommer snö..:0) Idag stavar jag nog bättre än igår,,,än så länge i af.;0) Ha en skön advent kram//Disa
  den 18 december 09:42
  (http://spaces.msn.com/members/disa64/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  cittaprazama1
  Låter hääärligt….hit har Julens snö inte hittat ännu…..eller det har kommit en liten skvätt….så litet att jag först trodde det var frost *S* Men förhoppningsvis kanske vi också får litet av all denna snö som föll i Uppsla igår =) Önskar dig och hela familjen en varm, go och alldeles underbart mysig 4:e advent… Och ge lilla sjuklingen en stor kram från oss…hoppas han kryar på sig snabbt Kram// Agneta
  den 18 december 08:20
  (http://spaces.msn.com/members/cittaprazama/)

 2. Pingback: Gester…med ord » Blog Archive » Elände igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] inte heller vara så glad i snö. Definitivt inte den här heller, men den som avviker verkar vara tonårsmorsan som uppenbarligen giller eländet. Skämmes på […]