Barnarbete pågår!

Börjar nu tro på fullaste allvar att min lilla son ; Mabou(snart 4) alias Spiderman , verkligen har fått ett släng av Spiderman ´s superkrafter.  Body Builder  

 Han är ju sjuk i   vattkoppor,    Chickenpox  men om han är SJUK nu, så är det nästan så jag hoppas han inte blir frisk. Maken till energi har jag sällan skådat.    Jumping Jacks

(Dagis var dock inte förvånade när jag ringde i morse, för de hade bara ETT enda barn på avdelningen, alla andra var sjuka! )

Prickarna förökar sig,  Dramatic Death   han drar stolt upp tröjan varje gång någon av stora-systrarna kommer innanför ytterdörren, för att visa alla prickar han har på magen!  

Av någon underlig anledning verkar de inte alls imponerade…?    Thinking

Men jag har verkligen fått bedriva barnarbete med honom idag för att han inte ska riva hela lägenheten. Den fina städningen jag fick njuta av den gångna barnfria helgen är ett minne blott!

Jag skulle städa ur de  tre sista köksskåpen innan jul, men eftersom han är mitt 4:e barn och inte det första, så insåg jag ganska snabbt att innan dessa tre skåp skulle vara klara, så skulle inte dagarna innan jul räcka till för mig att städa resten av lägenheten om han skulle få härja fritt.

Jag myser själv över min mega-intelligens    I've Got It  när jag kom på att om jag tog porslins-skåpen, så kunde HAN få städa kastrull-skåpet. Han var GENAST med på noterna.

Han plockade glatt ur allt, sen gned han massor i skåpet.    Dusting  (Fast det gick åt MYCKET diskmedel, eftersom det bubblar så kul…!)

Han hade dock problem att få bort vissa fläckar o jag tyckte kastrullskåpet inte var SÃ… noga, så jag sa: ”Mabou, ta bara bort det du kan, du behöver inte gnida på dem som inte går att gnida bort!” Han reste sig upp och tittade mig stint i ögonen och sa: ”Meeh, vaddå? Man får väl KÄMPA lite också?”

Sagt och gjort, han gned och gned tills bara EN fläck återstod, och den fick jag bort med lite swinto!

Så jag fick städa och dona i mina skåp helt ifred. Och slapp faktiskt städa det tredje skåpet alls…

Trodde ni han var helt slut sen? Inte då, han hade en lång förklaring för mig till VARFÖR alla rena kastruller borde diskas om av honom!

Senare på kvällen gjorde vi en till sats knäck och gjorde marsipan-godis, som vi doppade i choklad.    Chocolate  Spiderman gjorde en enorm skapelse, med jultomten och julbocken på en vespa! Det ni!

Fattar inte att han är sjuk, har knappast sett honom med mer energi. Men prickig är han!

VÄLDIGT prickig!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Barnarbete pågår!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  Aniara
  Fin liten kille du har. Honom kan du ha mycket nytta av under åren som kommer. 😉
  den 21 december 05:25
  (http://spaces.msn.com/members/AniarasPlace/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Zelda_86_
  Hehe, jo det fina med vattenkoppor är ju att ju yngre man är när man får dem desto mindre har barnen ont av dem. Får man däremot vattenkopper när man är 40 kan man bli dödligt sjuk =S Så därför ska du nog bara var glad att din pojk fick vattenkoppor. Bäst att de får det så tidigt som möjligt =) God Jul!
  den 20 december 23:46
  (http://spaces.msn.com/members/Zelda86/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Jenny
  Hua vattkopper, inte kul! *Klia* *klia* Men bättre få dom som barn än vuxen! GOD JUL och GOTT NYTT Ã…R Fatou med familjen! 🙂
  den 20 december 19:04
  (http://spaces.msn.com/members/jennysbloggiblogg/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Disa9916
  Du kan skicka din zzspiderman till mig för jag behöver oxå få skåp urstädade ;0) Sicken liten underbar hjälpreda du har:0) Kram//Disa
  den 20 december 07:38
  (http://spaces.msn.com/members/disa64/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Jessica
  Men vilken energi du har!!! Att du orkar. Om energin inte tagit slut är du varmt välkommen hem och fortsätta hos mig.. 🙂 Hoppas Ni får en härlig vecka och att prickarna försvinner snart. Kram Jessica
  den 20 december 07:04
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  cittaprazama1
  Härligt…..Önskar att min son haft i alla fall en tredjedel av den energin förra veckan när han var sjuk *S*….Fast å andra sidan så har han fått den tillbaka nu….nu, när hans älskade mamma fått en ordentlig släng av influensan. Driver mig till vansinne…Han verkar inte kunna sätta sig in i det faktum att även jag kan ha dagar när jag är sjuk och orkeslös *lol* Kan du be att jag får låna litet av Mabou:s Superkrafter??? I NEED THEM !!! *lol* Kram // Agneta
  den 20 december 05:28
  (http://spaces.msn.com/members/cittaprazama/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.