Julmail

Tror knappt själv det är sant! Men jag har faktiskt sänt personliga mail till nästan varenda kotte jag har på min maillista!

Du som fått mail i går och idag, jag har skrivit varenda rad för DIG! Inga kopieringar, inga dubletter… ! Om jag lyckats missa någon ändå , så har du kanske bytt mail, skicka mig din nya, så får du ett litet julmail av mig! Men det var himla kul att skriva dem! Vill nån fler ha julkort, lämna bara din mail, jag är ändå i farten nu…!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Julmail

  1. EN inkopierad kommentar:

    Winniethepooh2842
    Du ska ha TACk för mailet,,, jätte gla ja bidde!!!! Puss på Mabou min spiderman kompis!!! kramiz vi hörs http://spaces.msn.com/members/bears641/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.