Efterlysning.

Gör en efterlysning här…

Till er som läst mig ett tag:

Vilka bloggar gillar ni bäst, av de jag skrivit? Och vilka gillar ni INTE?

Håller på att skriva på en grej och vill gärna ha lite tips.

Har fått lite tips om att Juni-Juli-bloggarna är bästa läsningen, men vill ha fler synpunkter.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Efterlysning.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  3413Mamma
  Ja du Fatou ,mm det är noooog dina torsdagar om städningen.Ja egentligen alla men om jag måste välja eller nej.Kanke det var killarna du skrämde iväg.Nej jag gillar nog ALLT .Ha det bäst och lycka till med dettta kram Nilla
  den 5 januari 21:50
  (http://spaces.msn.com/members/nilla2/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Veronica
  den 21 juni Ville anlita Hell ´s Angels! den 23 juni Ludna ben och raggar-bilar dom var skiiitbraa 😉
  den 4 januari 19:16
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Veronica
  Oj det finns ju så många, men jag vet att jag tyckte den som handlade om Dogge var skitrolig 😀 ååå *tänka tänka*
  den 4 januari 19:09
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  BeJiTreplektra1
  Oj då. Vilken fråga! Kan nog inte avlämna ett riktigt bra svar utan att gå igenom hela din blogg på nytt (vilket jag ack så gärna skulle vilja göra, men tyvärr inte hinner), men jag tycker att dina bloggar alltid hållit en hög och jämn nivå språkmässigt och underhållningsmässigt. Jag är glad att du tar det lite lugnare med att använda alla dessa animerade smileys nuförtiden. I början av vår cyberbekantskap så överanvände du dessa visserligen skojiga figurer – men de gjorde att det tog en evinnerlig tid att ladda ned hela sidan – särskilt för min uråldriga dåvarande dator. Det är väl det enda jag kan kan komma på att jag haft att anmärka på under alla dessa månader. MINA (enligt min egen åsikt) bästa bloggarmånader var för övrigt augusti, september och oktober i fjol … men jag kämpar för att komma tillbaka i gammal högform och börjar så smått närma mig. 🙂 Kram/Bj.
  den 4 januari 00:31
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Sabina
  Måste också se över det äldre material i din blogg, för att kunna lämna ett rättvist svar.. Tills dess; god fortsättning på det nya året! *kram*
  den 4 januari 00:21
  (http://spaces.msn.com/members/sabinasabinaengqvist/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  allroundmorsan
  städbloggarna är bra och de om Tara banks sen var det någon jag skrattade så jag grät men minns inte vilken just nu skriver när jag minns
  den 3 januari 23:14
  (http://spaces.msn.com/members/allroundmorsan/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  allroundmorsan
  städbloggarna är bra och de om Tara banks sen var det någon jag skrattade så jag grät men minns inte vilken just nu skriver när jag minns
  den 3 januari 23:14
  (http://spaces.msn.com/members/allroundmorsan/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  LILLATANTA
  Älskar spindelmannen eller var det polis eller har han blivit något annat nu.Utan välling kanske han är en ännu större hjälte.Jag gillar nog det mesta du skriver för jag gillar ju dej kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
  den 3 januari 22:50
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  pafylld
  jag håller med tidigare talare om att man skrattar så man gråter. dina absolut bästa var ju din blogg om när du skulle rensa er dator och hittade konversationer från din dotter.. med dina roliga smileysar… det allra bästa är vardags saker om hur du har det med dina tonårsbarn.. för nästan jag som precis gått ur tonåren vet hur det är. alla som har barn som ska in i tonåren, är i tonåren eller har vuxna med utflugna barn, kan skratta åt allt detta.! som vet exakt hur det är! fortsätt bara på som du brukar! du rockar! /Emmelie
  den 3 januari 20:45
  (http://spaces.msn.com/members/pafylld/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  RättOrdPåRättPlats
  Jag ber om ursäkt för att jag skickade ett privatmejl till din jobbmejl. Det var allt. Och det var tillräckligt pinsamt eftersom du faktiskt hade skrivit att du inte ville ha privat epost till den adressen. Favvo: MABOU. Näst efter dig såklart 😉 Du borde sortera blogarna efter vem de handlar om, förresten 🙂 (inte alls ett hästjobb, mu ahahah)
  den 3 januari 20:09
  (http://spaces.msn.com/members/keismeil/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Johanna
  Hej morsan…Jag tycker alla dina bloggar om dina barn är OTROLIGT roliga speciellt dem om mabou… Puss och kram och lycka till =O)
  den 3 januari 15:50
  (http://www.figaro.blogg.se)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  LindaBunn
  Hejsan och God fortsättning!! Hög tid att ”ge sig till känna” då jag läst dina bloggar sedan du var med i Aftonbladet 🙂 Tycker att ALLA dina bloggar är lika läsvärda då dom speglar livet i största allmänhet,med bra dagar och dåliga dagar. ( Även om jag hoppas och tror att dom bra dagarna överväger!! ) Skrattar så tårarna rinner allt som oftast. Tusen tack för att du/ni håller mig på gott humör!! Känner så väl igen bestyren med tonårsbarnen…lol Som min käre ”english hubby” brukar säga: Keep it up, you ´re fine just as you are!! Kramar Linda Lundström Bunn Tokmamma till Christoffer 15, Carolina 13, Cevin snart 8, Cameron 4, Caitlin 2 månader och Angel Cieran f/ d -04
  den 3 januari 14:39
  (http://spaces.msn.com/members/lindasverige/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Tierras_Space
  Hej kompiiis ! Oj, oj… inte helt lätt uppgift det där… måste nog ta en ordentlig koll bland allt du skrivit, finns ju mycket kul, tänkvärt och intressant att välja på. Ã…terkommer 🙂 Ha en fortsatt bra dag och en skön kväll ! Varma hälsningar, Tierra
  den 3 januari 14:21
  (http://spaces.msn.com/members/tierrasweden/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.