Julen som försvann…

Spiderman tyckte julen försvann allt för fort! Han tycker inte alls det var dags att lyfta ut gran och pynt och stjärnor!

När jag sa att de var välkomna tillbaka nästa år, så undrade han bara stillsamt vad han får i julklapp då…?

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Julen som försvann…

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  BlueDreamFlyer
  Så Spiderman kan stämma in i Adolphsons & Falks gamla fina slagdänga. Jag är en lugn person med takt och ton mottfull och balanserad Jag är tyst och still och det ska mycket till innan jag blir exhalterad Men jag har en last som håller mig fast i ett järngrepp varje vinter När året är slut snön ligger djup och slädarnas smedar slinter Jag vill ha mer jul ge mig mer jul Jag vill ha mer jul ge mig mer jul Tusen stjärnor som tindrar Glitter så långt jag ser Av juleljus som glimmar vill jag ha mer En show glöms bort om den bara visar upp effekter som man knappast anar Så ge mig trettio grader kallt tomtar överrallt och en skog av gröna granar Jag vill ha snötyngda hus, tusentals ljus kulörta kulor i drivor Bjällerklang som akompangemang och alla julens skivor Jag vill ha mer jul ge mig mer jul Jag vill ha mer jul ge mig mer jul Tusen stjärnor som tindrar Glitter så långt jag ser Av juleljus som glimmar vill jag ha mer Ge mig en svårknäkt nöt, sötare gröt, djupare dopp i grytan Glittrigare glim och grötigare rim och mer Arne Weise i rutan Jag vill ha rymligare säck, segare knäck, fetare fläsk från grisen Krimsigare krams, längre långdans och raskare räv på isen Jag vill ha mer jul ge mig mer jul Jag vill ha mer jul ge mig mer jul Tusen stjärnor som tindrar Glitter så långt jag ser Av juleljus som glimmar vill jag ha mer Jag vill ha mer, mer ge mig mer, mer Jag vill ha mer, mer ge mig mer, mer Jag vill ha mer, mer ge mig mer, mer….. Arne Weise får väl bytas ut mot Blossom då rå. Ja, visst är det fi**igt att bry sig om sina barn…? Konstiga uttryck som florerar bland ungdomen nuförtiden. På min tid sa man kärring, och det ligger ju inget nedsättande i det. Kram Rob
  den 6 januari 21:49
  (http://spaces.msn.com/members/cooparn/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  -Udden-
  Det är en framåt liten kille!!! Men varför?? Varför ta bort granen redan?????? Nej, ta in han igen och låt er njuta av julen ett tag till!!!!
  den 6 januari 18:11
  (http://spaces.msn.com/members/Udden/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  pafylld
  hallå där! tack för ditt mail. här kommer min adress så du kan se mitt nyårslöfte..=) kram/Emmelie http://spaces.msn.com/members/pafylld/
  den 6 januari 16:16
  (http://spaces.msn.com/members/pafylld/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Aniara
  Håller fullständigt med Spiderman! Tjugondag Knut, dansas julen ut heter det ju!!! alltså var madame allt lite snabb med att dansa ut ”vår gamle vän”!
  den 6 januari 14:47
  (http://spaces.msn.com/members/AniarasPlace/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  LoneWolfwc2
  Haha…dom är för goa dom små…=)) Kram//Mickce
  den 6 januari 12:51
  (http://spaces.msn.com/members/lonewolfwc/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  cittaprazama1
  ….det beror väl på hur snäll tomten tycker att man varit under heeeela låååånga året som kommer *S* Kram på er Agneta
  den 6 januari 12:11
  (http://spaces.msn.com/members/cittaprazama/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.