Reggaefestivalen

Har varit upptagen med en massa annat denna helg, så jag har knappt hunnit blogga. Men nu när jag kom in på min sida, så hittade jag en rolig överraskning. En Anders ”reggaeman” hade lämnat ett inlägg i min Gästis, så jag klickade vidare, eftersom jag är en riktig ”reggae-lover”. Gissa hur förvånad jag blev när det första som visar sig på Reggaeman (klickbar länk) är en stor bild från Reggae-festivalen i Uppsala i somras (ni minns kanske den-där-helgen-jag-hade-fullt-hus-av-en-massa-

vallfärdande-ungdomar-från-halva-Sverige-som-smutsiga-

och-leriga-sov-här?) I alla fall, på Reggaeman ´s stora bild, står min äldsta dotter Binta, längst fram, förstås (where else?) närmast kravallstaketet, med brun tröja, armen viftande i luften och sneglande bakåt!

En annan länk jag lämnar är till min yngsta dotter Isatou ,(klickbar länk) som återupptagit sitt bloggande igen, som legat nere sen i somras!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Reggaefestivalen

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  Disa9916
  JA du Fatou.. Upptagen är jag med,,men inte av såna viktiga saker utan jag grejar me hemsidan. Ha det gott med alla dina töser osså spindelmannen förstås!!! Kram till er alla //Disa
  den 10 januari 07:38
  (http://spaces.msn.com/members/disa64/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Anders
  Hallo Samanträffandet va ju skit kul 🙂 Jag är född och uppvuxen i Uppsala Har min far och 6 st syskon där.Världen är liten ( jag gick in och kollade Bloggtoppen och jag hadde då 71 besök bara i dag )Tack för det he he. Jag har flyttat rundt en hel del och nu bor jag i Bollnäs tillsamans med mina hundar och en katt. Jag har lyssnat på Reggae sedan 83 när Bob Marley`s Confrontation kom ut sedan va jag såld. Men jag har aldrig haft någon bekant som gillar reggae som jag gör så jag har varit ganska ensam om det. Min syssters man Ulf tyckte synd om mig så han följde med på Reggae festivalen. Så nu när jag säger att jag inte gillar Capleton då förstår han nja han kanske hällre skulle säga köp mer skivor med honom då så kanske typ. nä det va lyckat att åka på festivalen. Så nu blir det nya biljetter i Februari. Jag lyssnar mycket på Gladiators, Julian Marley, Nasio Fontaine, Helt off, Bröder glöder, Rootvälta, åså lite nostalgi med Bob Marley, Black Uhuru, Alfa Blondie, jag skulle ha skrivit mm Jag missade en del men men. Nå ja det här va kul ha det så gott och hellsa dina barn Bless// Anders
  den 9 januari 18:48
  (http://www.reggaeman.se)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  LILLATANTA
  Vilka kändisar du har till barn hAn hälsade på hos mej med så jag tittade på bilden i går.Får nog erkänna att jag inte såg Binta då ,men jag ska göra en ny titt nu.Sen måste jag vidare till Isatous sida.Fullt upp i dag .kraaaaaaaaaaam
  den 9 januari 15:24
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Cellenrebellen
  Amen fy 17 vilka fina ungar du har!! Ã… vilka fina namn! Ha en bra dag från en morsa till en annan 🙂
  den 9 januari 14:09
  (http://cellenrebellen.blogspot.com)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Jessica
  Hej Jag är också litet reggaefreak, jag undrar bara stilla om inte du var på reggaeffestivalen? Eller får dina döttrar roa sig utan sin kära mor. Jag var iaf där i somras och tyckte det var rätt bra, men som bortskämd roskildefantast är jag nog lite kräsen….Kram på dig, och du visst är det en underbar dag idag när barnen börjat skolan igen!!! Må det aldrig bli sommarlov igen. Kram kram/ Jessica
  den 9 januari 09:30
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  6401Gunga
  God orgon lilla Tonårsmors.Tidigt uppe du med ser jag. Hoppas att din dag blir bra.Visst är det så att lovet ibland kan vara långt iallafall kännas så.När barnen längtar till kompisarna .Hoppas att denna vecka blir bra. Skönt om dig kram tomtemor
  den 9 januari 06:16
  (http://spaces.msn.com/members/tomtarnasland/)

 2. Pingback: Tonårsmorsa » Uppsala Reggaefestival kritiseras hårt (Samlat inlägg om URF 2005-2008)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.