Förtvivlan

Brukar inte använda min blogg för att ventilera mig när jag känner förtvivlan. Jag  har andra forum för det, men detta kan jag inte låta bli.

Någon som kontaktade mig under ”Aftonbladet-veckan” och som jag har hållt kontakt med sedan dess, har försökt ta sitt liv. Hon ligger fortfarande i Koma, oförmögen att ha kontakt med omvärlden.

Hon andas med hjälp, men hjärtat fick de igång…

Känner bara sådan förtvivlan! En så ung tjej, som ville avsluta sitt liv! Om hon vaknar, så hoppas jag att hon blir ok, för det är inte helt säkert att allt kommer fungera som det ska…!

Var själv en ung tjej med så mycket förtvivlan i mitt hjärta, önskar bara att jag vetat vad som väntade i mitt liv. Jag säger inte att mitt liv varit perfekt eller en dans på rosor, men jag säger att sen jag fyllde 18, skulle jag inte ha velat vara utan en enda sekund av det.

T.o.m. det negativa som skett, har någonstans lett till något positivt i slutänden.

Så lilla vän, jag hoppas du kan läsa dessa rader, förr eller senare; HÃ…LL UT! Det blir bättre, även om du inte själv tror det nu! Du har massor av saker att se fram emot och det finns chans att bearbeta och komma över det förflutna du nu försöker springa ifrån, på andra sätt än att ta ditt liv!

Livet blir bättre och en tjej med så mycket värme, potensial, som du har, är svårt att finna!

Kan bara önska dig allt gott och hålla tummarna! Kram!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Förtvivlan

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  3413Mamma
  Känner en klumb i halsen och en som är ännu större i magen.Varför?varför? är det så många ungdomar som tar sina liv???????Världen blir bara tuffare och tuffare…fler o fler som tar sina liv…Det gör mig så illa berröd.Tänk om man kunde få stopp på allt elände,finns så många som mår dåligt.Hoppas allt går vägen för tjejen många tankekramar Nilla
  den 14 januari 10:26
  (http://spaces.msn.com/members/nilla2/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  SoulwaySun1
  Oh, gose, gose vännen! Jag önskar jag hade funnits vid hennes sida och fått hålla om henne. Vagga henne i min famn och ge henne tröst och tillit. Älskade söta tjej! Ge inte upp! (((Innerliga kramar till Din vän)))
  den 13 januari 17:20
  (http://spaces.msn.com/members/Soulwaysommar/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  BästaJenny
  Usch, så tragiskt! Jag förstår hennes sätt att tänka, men att sedan handla.. det kräver beslutsamhet. Stackars lilla gumman, vad hon måste ha lidit innan hon tog sitt beslut. Hoppas att allt går bra.. Massa kramar Jenny
  den 13 januari 12:48
  (http://spaces.msn.com/members/psychojenny/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Aniara
  Det är väl inte den lilla lost-tjejen!? Stackars liten!
  den 13 januari 11:05
  (http://spaces.msn.com/members/AniarasPlace/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Anna_Lys
  Hoppas verkligen att allt utvecklar sig till det bästa. Tänker på Er båda *kram*
  den 12 januari 16:29
  (http://spaces.msn.com/members/Anna-Lys/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  annika
  Så tråkigt att höra. Och så jobbigt för familj och vänner… Instämmer med tidigare kommentarer, det är tragiskt att någon kan må så dåligt att det verkar som enda utvägen. Hoppas allt blir bra till slut!
  den 12 januari 13:44
  (http://spaces.msn.com/members/afredriksson/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  MingoGirl2452
  Så tragiskt det är att en människa KAN bli så förtvivlad att hon ser självmord som enda utväg och då inte har förmågan att tänka på så mycket förtvivlan och sorg hon skapar med denna utväg ….. Hur ska vi göra – vad ska vi ändra på i tillvaron så att människor mår bättre – blir lyckligare, det känns som om ”världen” är på väg HELT åt fel håll ….. tragiskt! Hoppas allt reder upp sig till det bästa! Kram Britt
  den 12 januari 10:20
  (http://spaces.msn.com/members/mingogirl/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  pafylld
  oftast är det ju så att man inte säger ngt. att det bara kommer smygandes. När man är så ung så finns det bara en lösning, i deras tankar iaf. kanske dags att alla vaknar upp och tar tag i problemen, för jag tror att det är ett större problem än vad man tror! /Emmelie
  den 12 januari 07:42
  (http://spaces.msn.com/members/pafylld/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Winniethepooh2842
  ne men så trist!! våra tankar går till tösa biten och familjen naturligtvis!! kram på dig vännen du e go du!!! ooo va nallemamma ÄLSAKAR dina vänner!!! XXXXX* and OOOO’s(pussar o kramar) Annika
  den 12 januari 06:04
  (http://spaces.msn.com/members/bears641/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  6401Gunga
  Hej Det är tråkigt när det händer finner inte ord.Tragiskt att det ska ske.Hade en klass kompis som jag strax efter jag slutat skolan tagit sitt liv.Fick en chock.Man trodde inte det att just hon skulle. Tyvärr är det så att många många tonåringar mår jätte dåligt och får väldigt lite hjälp och stöd.Framför allt blir uppmärksammade på att jag mår skit.Hjälp mig.Vi har tyvärr så att vi inte lyssnar eller ser vår egen omgivinig.Det är nog på tiden att vi slutar stressa och ser till våra med människor i stället.Jag hoppas att denna ängla själ vaknar till liv.Må så gott kram tomtemor
  den 11 januari 19:39
  (http://spaces.msn.com/members/tomtarnasland/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  cittaprazama1
  Skickar all min värme och kärlek till både dig och denna tjej…hoppas av hela mitt hjärta att allt går väl. Stor Kram till dig Agneta
  den 11 januari 19:30
  (http://spaces.msn.com/members/cittaprazama/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.