Trekant?

I förrgår hade Jai, min fjortis, en killkompis och en tjejkompis på besök! De låste in sig i Jai ´s rum, till lillebrors stora förtret! Mabou stod och knackade och knackade på dörren, men fick inte komma in. ”Vad håller de på med där uppe?” Säger jag högt för mig själv. Då säger Binta på skoj till mig; ”Äh, de har väl en trekant, eller nå ´t…haha”. Det är tyst en liten stund, sen hör vi att Mabou börjar knacka på dörren igen och ropar: ”Släpp iiiin mig, Jai, jag vill också se på trekant!”

OK, vissa ord   SKA censureras för en liten kille som inte ens fyllt fyra!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Trekant?

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  MyranMadcap
  Hejsan, visst snappar de små liven upp snabbt, vad pinsamt det måste ha varit för syrran inne i rummet med sina kompisar :~) Men läste också vad MuninVargatik skrev om att Tomas mamma blivit slagen av tomten, fruktansvärt! Jag anser att ett snack med dagis är det minsta man kan göra och en skyldighet som samhällsmedborgare. Det vore ju bra om dagis kunde hålla ett extra öga på Tomas och se så att han mår bra… Det är allas ansvar att se till så alla barn mår bra!
  den 15 januari 01:27
  (http://spaces.msn.com/members/MilouoBamse/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  BlueDreamFlyer
  Jag kommer osökt att tänka på Gudrun med triangeln. Jag vet inte varför… Trevlig helg Kram Rob
  den 14 januari 08:47
  (http://spaces.msn.com/members/cooparn/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  MuninVargatik
  Tänka sig att öronen genast fungerar också, vid sådana tillfällen. Jag var med om något mera hemskt ur barnamun igår, som jag nog ska blogga. Har tänkt på det halva natten. Jag stod och tömde ur Lille S:s badbalja igår. Lille S stod bakom och var rätt tyst. Men så säger han: _ Mormors ( lägger alltid till S på slutet..hmm), vet att Tomas, på dagis ska slå tomten? – VA, säger jag? Ska han slå på tomten? Vad säger du? – Nää, han ska slåååå tomten…inte påå! – Men varför i hela fridens dar då, frågar jag och tänker att han har väl inte fått julklappar så det räcker:) Men så kul var det inte… – Mormors, tomten slog Tomas mamma…får Tomten göra så? Jösses, både jag och mitt x som förtillfället besökte oss höllt på att ramla baklänges när sanningen träffade oss. En liten fyraårig Tomas hade fått sin jul totalt demolerad. Kommer han någonsin se Tomten som något annat än en elak skäggig galning som istället för julklappar, slår mammor? Vi satte oss förståss ner med Lille S och förklarade att det inte var någon ”riktig” tomte osv. Men det var faktiskt inte helt lätt att övertyga Lille S om det, för han tror på tomten fast han avslöjade min Bonus-far på direkten på julafton :)) Detta hade alltså Tomas berättat ute på gården på dagis i förrgår. Hur ska man tackla sånt egentligen? Jag funderade länge på det igår…ska man säga något till dagispersonalen? För samtidigt som Tomas ju inte kan må bra så blir ju de andra barnen förskräckta också. Bör man inte samtala kring detta? Eller ska man bara så naturligt som möjligt förklara för sina egna ungar och inte signalera om Tomas? Han KAN ju sett nått på tv och fantiserat…eller? Kolla en hel blogg fick du he he 🙂 Pratglad som vanligt, det första jag gööör är att babbla som fasen hos dig efter så långt bloggavbrott 🙂 Suck….jag är oförbätterlig. Kom gärna och hälsa på mig i nya bloggen om du har lust…jag lär väl blogga ungefär den här historien så småningom he he. Tusen kramar och god fortsättning! Ps. Det där med sencur är jättesvårt nuförtiden, alla är så öppna med allting. På både gott och ont. D.s
  den 14 januari 06:40
  (http://munindalen.blogspot.com/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Johannaslåda1
  Vilken lite bus kille han e:) men söt de e han
  den 13 januari 21:34
  (http://spaces.msn.com/members/guppy00/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Drysen
  Haha…det lät roligt 😀
  den 13 januari 20:38
  (http://drysen.blogspot.com)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  popsan
  Hahah, underbart. Mabou är för skön…..
  den 13 januari 20:21
  (http://popsan.blogspot.com)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Terese
  Hmmm…du är rätt, vissa ord blir fel…. Känner annars igen mig i att ha en lillebror dunkandes på dörren. Nu är vi vuxna och jag släpper gärna in lillebror när han ringer på dörren. Men som tonåring och med en bror som var 10 år yngre var det många tårar utanför storasyster dörr…. Trevlig helg! Hoppas du inte haft någon otur på fredagen den 13…
  den 13 januari 17:54
  (http://spaces.msn.com/members/teresekanth/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  SoulwaySun1
  Hej Fatou! Blev så tagen av den unga tjejen du skrev om. Men vill önska dej och de dina en skön helg! Och tänk på vad ni säger i familjen. Fyraåringar som vill titta på trekant..låter inte så bra inför gamla snuskiga öron..;-)!!! (((Kramar från Soulway)))
  den 13 januari 17:24
  (http://spaces.msn.com/members/Soulwaysommar/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  SoulLady0305
  Ha ha..jaaa du..själv har jag en lillebror som nu är 13 men som redan som 7-8 åring ville ha reda på vad onanera var för ngt…så frågar han MIG!!! Ville bara dööööö…sjunka genom jorden av rodnad…skäms lite för att jag aldrig svarade på det utan bara viftade bort det liksom..men som sagt, VISSA saker ska man nog vänta med…Kram!-Gabbi
  den 13 januari 14:15
  (http://spaces.msn.com/members/gabbi16soullady/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  6861Hjärta
  *skrattar* Ja det är det jag sagt går in på din sida och får mig ett gott skratt varje gång. Det är precis det jag behöver just nu . Har vart inne på din och andras specar men ack så trögt det gått hos er alla men nu så.. Hoppas inte det är bara jag som haft det trögt men men man vet inte . Ha en bra dag och detta lär jag aldrig glömma *skrattar* Kram Susann Jonny ängla mamma Hälsa dina barn att dem är så sköna att höra när du berättar …….
  den 13 januari 13:02
  (http://spaces.msn.com/members/susann10/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  BästaJenny
  *s* Mmm, man får passa sig! Vildan är ju 8 i alla fall.. men oj vad ord hon frågar om! Tur att jag inte är pryd.. *s* Kram!
  den 13 januari 12:51
  (http://spaces.msn.com/members/psychojenny/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Anna_Lys
  haha ha ha :-))) Trevlig helg på Er !
  den 13 januari 10:19
  (http://spaces.msn.com/members/Anna-Lys/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Disa9916
  😀 Ja va fanken,,,de ska läras i tid ,,,det som tiókit ska bli :0/ Kram//Disa
  den 13 januari 10:13
  (http://spaces.msn.com/members/disa64/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Milla
  Ooops! Nåja, de kan ju se/ höra allt ute i samhället iaf.. Men.. Okej, hoppas du slapp förklara för han.. Och du det där med ex… Man blir ju aldrig klok på sig själv. Man tänker; ”Hur tänkte jag där???” Ha det gott nu.
  den 13 januari 09:15
  (http://spaces.msn.com/members/millan28/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Anna
  *skratt* Gud, vad kul!
  den 13 januari 08:55
  (http://oklarheter.blogspot.com/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Tierras_Space
  *sitter här och kan inte sluta skratta* Hihihi… ja, det gäller nog att välja sina ord ibland, de där ”små” har en förmåga att uppfatta allt som sägs 🙂 Dagens ordspråk: ”Även små koppar har stora öron” Ha en bra dag ! Varma hälsningar, Tierra
  den 13 januari 08:34
  (http://spaces.msn.com/members/tierrasweden/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  LoneWolfwc2
  HAHA!!! Men hoppasn vad snabbt dom lär sig…. Har han fått någon förklaring på vad en trekant är?? 😉 //Micke
  den 13 januari 07:45
  (http://spaces.msn.com/members/lonewolfwc/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Winniethepooh2842
  ne men jisses*fniss* spindelmannen e för liten för sånt ju heheh blök föressten! kram till er nallemamma
  den 13 januari 05:37
  (http://spaces.msn.com/members/bears641/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.