Ansiktslyftning

Vill börja med att tacka min kära Bloggvän Disa för att hon gjort så fin ansiktslyftning på mitt space och tack igen till Britt som gjort ”Coola-Fatou”-loggan till mig tidigare! Kände att jag blev lite trött på mitt space och ville förnya lite. Fast antagligen hade en ansiktslyftning på mig personligen haft större nytta.

Visserligen gjorde förändringen att min counter försvann, men, men… Lite svinn får man räkna med.

På ett sätt kanske det var lika bra, för jag hade 4 olika räknare, som alla räknade helt olika. Först den jag har här på msn som räknade antal sidöppningar, sen på Blogrankers som räknar antalet unika besökare/dag, sen på Bloggtoppen som räknar unika besökare/ vecka. Den räknare som försvann räknade det-vet-jag-inte-ens. Men det innebär att alla 4 räknare räknade olika.

Så nu struntar jag i den i allafall.

Förkyld håller jag på att bli och det är mindre kul! Skall försöka kurera mig något under dagen! Kram till alla!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Ansiktslyftning

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  jennyblack14
  puss
  den 15 januari 13:05
  (http://spaces.msn.com/members/jennyblack14/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Anna_Lys
  Förresten kul det där med räkneverken … här är ett annat sätt att räkna din sida som PubSub gör http://http://www.pubsub.com/site_stats.php?site=spaces.msn.com%2Fmembers%2Ffatoutouray%2F fast blir vi klokare? Dessutom rankar de med att multiplicera eller ngt i relation till all världens sajts så det blir – ju lägre procentsats ju högre på världslistan … dvs 1% då tillhör man eliten *fniss* tror inte någon av oss går om t ex Washington Post. Men det finns en tjej här som ligger högst från MSN Space http://spaces.msn.com/members/red-roses-rox/ hon tillhör världseliten är 17 år och ligger bland världens 1000 mest besökta platser i sajbern …. snacka om att vi ligger i lä. Hon slår väl tom IRL Linda Rosling. Hon är tuff som en bandyboll … står t ex ”Förvänta Er inte att jag ska svara” *asg* / Anna-Lys
  den 15 januari 12:32
  (http://spaces.msn.com/members/Anna-Lys/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Anna_Lys
  Krya på dig tonårsmorsa … tack för visit … eller att du hämtade mig så jag fick se din Knutstädning härinne… mkt Coooolt speciellt logan … en önskar en kunde 🙁 Håll koll på virus å sånt … använd dina egna vitaminkickar härinne :-)))
  den 15 januari 12:16
  (http://spaces.msn.com/members/Anna-Lys/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Disa9916
  Du kan lägga till en ny räknare om du vill i custom modulen 🙂 Det enda u behöver göra är att hämta länken och sen skriva in den i samma ruta. Och ja,,jag kan hjälpa dig med det 😉 Kram//Disa
  den 15 januari 11:33
  (http://spaces.msn.com/members/disa64/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  allroundmorsan
  hej. hjär håller förkylningen ett fast grepp om oss, men nu är jag i vart fall på benen
  den 15 januari 11:26
  (http://spaces.msn.com/members/allroundmorsan/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.