Livets stora fest!

Om man nu inte bli medbjuden på festerna som Tonåringarna i huset ska på, så kan man ju i alla fall börja förbereda sig på livets STORA fest! Asså, ungarnas kommande bröllopsfester… Inga ”men” nu… Låt mig bara hållas…

Som jag skrivit om för länge sedan, så har jag ju planerat in i alla fall tjejernas kommande bröllop minutiöst… Nu har jag även börjat seriöst intressera mig för matlagning. Inte för att matlagningen i sig är så fantastisk rolig, men eftersom jag måste vinna liiite pluspoäng  hos mina blivande svärsöner/svärdöttrar?

Om jag smörar med lite goda middagar, gratis kommande barnvakt etc. Visst borde väl de blivande svär… låta mig planera deras bröllop?

Det större problemet blir kanske döttrarna själva?

Måste komma på en plan där också… Hur ska jag få dem att låta mig fullfölja mina planer för deras bröllop?

Måste nog vara lite klurigare där…

Än så länge ler de bara överseende när jag överlycklig hittar en bild på den bröllopsklänning de ska bära…

Tänk om de vägrar gifta sig? Tänk om de helt enkelt inte vill…?

Hjälp! Vad gör jag då?

Deras bröllop ska ju bli mitt livs stora fester…

Ja, men då får vi fixa rejäla barndop i stället. I samma klass som ett rejält bröllop!

Hmmm… Jag får återkomma när jag helgarderat mina planer lite bättre…

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Livets stora fest!

 1. Inkopierade komentarer:

  Katten Emma * ¤.. Elephant.. ¤*
  Hej du

  Tänk om dom sticker till Potugal eller Bali och gifter sig på nått konsulat. Som 2 av mina killar. Du måste tänka på allt i din planering.
  ***** Anita
  den 5 februari 19:15
  (http://spaces.msn.com/KattenEmma/)

  Miss Kiwi Jenny
  knäppis!
  det skulle ju va kul om nån gifte sig med en tjej (förslag Binta). Då blir det ju två klänningar att planera… Men den ena är kanske mer butchig och vill ha byxor..??vad vet jag. Jag och Elin ska i alla fall ha på oss varsin klänning!! 😉

  Puss Puss
  den 5 februari 15:03
  (http://spaces.msn.com/jennyblack14/)

  ♥_∂ιѕα_♥ Disa
  Att det jobbigt att planera barnens liv!!!:/
  Och sen allt jobb , bara för att se att dom gör som DOM vill 😮
  😉
  kram//Disa
  den 5 februari 09:14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.