Taggad igen…

Haha!  Min absoluta favoritbloggerska genom tiderna, har taggat mig. Ingen mindre än fröken Kei  (Håll in shifttangenten när du klickar, så du får upp ett nytt fönster, annars hänger sig allt) har alltså taggat mig. När jag taggade henne sist, så kallade hon mig häxa, sådana oförskämdheter avstår jag ifrån, fast med tanke på vad jag ibland blir kallad för här hemma, så är det ju vääärsta komplimangen!!! Fast jag är ju inte HELT LYCKLIG över att människan  taggar mig med en lista på positiva grejer typ ”jag vill tacka livet” nu när jag är inne på min värsta vinterdepp, som hållit i sig i ett par månader nu… Men vem vet; detta gör kanske att jag får upp ögonen för hur lycklig jag egentligen borde vara…! I wish!

Och det här tänker jag tagga er allihop med! Upprepa efter mig:

Jag är lyckligt lottad. För att: (lista sen mellan fem och tio företeelser eller personer som bevisar detta)

1.
Jag inte fått någon farlig livshotande sjukdom. (Än… Peppar, peppar…)
2.
Mina två vilda döttrar har MVG-chans i vissa ämnen och fortfarande har chans att slippa IG, trots IG-varningar i vissa ämnen.
3.
Att jag inte funnit någon av mina döttrar i berusat tillstånd. (Än…peppar, peppar…)
4.
Att jag har världens bästa föräldrar!

5.
Att jag kan laga vissa, få maträtter jävligt bra!
6.

Att jag haft chansen att resa till så många länder och lärt mig mycket om andra kulturer.

7.
Att jag aldrig har behövt svälta. (Även om makaroner/nudlar i en vecka har kunnat vara väldigt enformigt ibland!)
8.
Att mina barn säger att de älskar mig! (I alla fall ibland, när jag inte gett dem utegångsförbud, eller sagt att de INTE får ha Spidermandräkten på dagis!)
9.
Att den här J***A listan snart är slut!
10.

Att jag kan utföra terapi på mig själv, genom mitt skrivande!

Eftersom den här taggen var lite för ironisk, så kan ni klicka på min länk till en ”tacksamhetslista” jag skrev i Oktober; Den riktiga listan.  

Den här taggen är till ALLA.

Men allra, allra mest till följande gullfisar:

Qilin

Annika

Camilla

Sinnesro

TonårsmorsansMorsa

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Taggad igen…

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  Lillatanta

  Lillatanta
  Halloy Ja att tänka positivt är ju bra.Alltid hittar vi något att vara glad för ska du se,om inte så kan man vara glad att det inte var värre.
  HA NU EN SKÖN HELG MED DINA ÄNGLAR.
  kRAAAAAAAAAAAAM
  den 10 februari 12:25
  (http://spaces.msn.com/lillatanta/)
  #
  Visa bilder för © CrazyYoda
  © CrazyYoda

  © CrazyYoda
  …Snyft!
  Varför blir aldrig jag ”taggad”, mer än på krogen då möjligtvis…
  Ja tänk så mycket orättvisa det finns här i världen…tror jag ska ta å sväva in i riksdags-huset med huvudet före…hmm…alltid reagerar väll någon…
  Ja du Fatou…
  Ser annorlunda ut…
  Beter mig nog lite annorlunda…?
  Lyssnar säkert med annorlunda öron…
  Tänker kanske annorlunda ibland…
  Äter väldigt annorlunda..
  Sover någorlunda…
  Men för övrigt fullt frisk enligt Dr.A.B.Normal..
  Fast…
  Vem vill egentligen vara ”normal”…???

  Kjam!

  //:~CY,o-normalt normal varelse…

  Ps.
  Ska forska vidare angående 4444…Ã…terkommer om resultat uppnås…
  den 10 februari 09:24
  (http://spaces.msn.com/crazyyoda/)
  #
  Visa bilder för allroundmorsan
  allroundmorsan

  (namnlös)
  hej älskade Fatou, och tack för på vilket sätt jag blev med på din lista. Jag blev verkligen glad, och sanningen att säga behövde jag det just nu. Som sagts häxa låter som ett vänligt tillmäle. Jag har hört värre, om man överhuvud blir tilltalad. Mest är det ISKALL tystnad…, om du vet vad jag menar. Älskar dig! Och vet du ivad; ”En gång(för några år sen) frågade Ante mig vad som var det bästa jag gjort i livet och vet du att svaret bara fanns där utan att jag ens hann tänka: Dig (Ante alltså) och Fatou. Det kändes så bra att det bara satt där i ryggraden, att jag faktiskt ofta har tänkt på det efteråt. Och det är sant. Det bästa jag har gjort i livet är Fatou och Ante. Det är faktiskt så stort att jag ibland får känslan att jag inte förtjänar er.
  den 10 februari 08:54
  (http://spaces.msn.com/allroundmorsan/)
  #
  Visa bilder för allroundmorsan
  allroundmorsan

  (namnlös)
  hej älskade Fatou, och tack för på vilket sätt jag blev med på din lista. Jag blev verkligen glad, och sanningen att säga behövde jag det just nu. Som sagts häxa låter som ett vänligt tillmäle. Jag har hört värre, om man överhuvud blir tilltalad. Mest är det ISKALL tystnad…, om du vet vad jag menar. Älskar dig! Och vet du ivad; ”En gång(för några år sen) frågade Ante mig vad som var det bästa jag gjort i livet och vet du att svaret bara fanns där utan att jag ens hann tänka: Dig (Ante alltså) och Fatou. Det kändes så bra att det bara satt där i ryggraden, att jag faktiskt ofta har tänkt på det efteråt. Och det är sant. Det bästa jag har gjort i livet är Fatou och Ante. Det är faktiskt så stort att jag ibland får känslan att jag inte förtjänar er.
  den 10 februari 08:54
  (http://spaces.msn.com/allroundmorsan/)
  #
  Visa bilder för Carina
  Carina

  Carina
  Hej dito
  Om man ”bara” blev kallad Häxa vore väl allt lugnt.
  Mamma Mia, de man nu (det senaste månaderna) blir kallad har inte ens de värst ovännerna någonsin kallat mej och då har man iallafall levt i snart 35 år…..

  Ha en skön kväll
  den 9 februari 20:16
  (http://spaces.msn.com/carina-71/)
  #
  Visa bilder för Miss Kiwi
  Miss Kiwi

  Jenny
  Häxa??!! hahaha… no comment…. 😉
  Puss och Kram
  den 9 februari 18:49
  (http://spaces.msn.com/jennyblack14/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Vargakvinnan
  Trots vinterdepp och dyl, så verkar det som om du har en himla massa att vara glad för! *kram*
  den 9 februari 12:12
  (http://www.vargakvinnan.blogspot.com)
  #
  Visa bilder för ♥_∂ιѕα_♥
  ♥_∂ιѕα_♥

  Disa
  MM,,många bra saker att vara lycklig över 😉
  Kram//Disa
  den 9 februari 08:39
  (http://spaces.msn.com/disa64/)
  #
  Visa bilder för Aniara
  Aniara

  Aniara
  He he!
  Avnjuter din lista, men undviker noggrant alla taggar och pyser snabbt vidare.
  =)
  den 9 februari 08:22
  (http://spaces.msn.com/AniarasPlace/)
  #
  Visa bilder för Carola
  Carola

  Carola
  Hahaha Bra lista :)Jag tycker om detta när man taggar varnann:)Tror att jag skall gå på även denna lista :)Men jag måste tänka först :)Kram till dej
  den 9 februari 08:15
  (http://spaces.msn.com/carola1968/)
  #
  Visa bilder för Amaltea
  Amaltea

  Amaltea
  Gullfisar 🙂 jamen tack detsamma 🙂
  Jaha…jag skriver ju inte såna häringa listor egentligen…men tacksamhet = är lika med lyckligt lottad, ligger ju nära mig…så ja kanske det…då…funderar en sväng 🙂

  ang. kommnetaren hos mig….till viss del håller jag med dig med *fniss* bara det inte blir ”katten på råttan, råttan på repet….och, ja du vet……”

  den 8 februari 23:28
  (http://spaces.msn.com/sinnesro/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.