Busted!

Fröken Finemang har åkt fast!

Av skäl som jag inte behöver gå in på här, så åkte min äldsta dotter på dataförbud en hel vecka den gångna helgen. Men så bad hon mig få gå in snabbt på sin P.A. och visa mig en grej hon skrivit där, sen skulle hon få kolla min blogg. (Därav att hon skrev  de två inläggen i min gästbok i går! OCH; BINTA! Man ska som bekant inte kasta sten i glashus!)  

 

När hon visar mig sin sida, råkar min blick falla på datumet. Hmmm. Den var skriven kl 01.18 på natten mellan den 13:e och 14:e… Hmmm… Vid den tiden låg jag och sov och det BORDE även hon ha gjort… Hon borde i alla fall INTE ha suttit och skrivit inlägg i sin P.A. Jag säger bara en sak: BUSTED!!!

 Inte konstigt hon inte kom upp i tid till skolan…

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Busted!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  (namnlös)

  BeJi
  asg!
  Men gudars skymning så klantigt av henne! 😀

  ursäkta ett elakt skratt. 🙂
  den 19 februari 23:14
  #
  Visa bilder för Brummelisa
  Brummelisa

  Brummelisa
  Hej..
  Jag drar ut sladden så min dotter inte KAN gå ut på nätter o sena kvällar.. Detta efter att jag kommit på henne att sitta sent.. HON fick också datorförbud kan jag meddela hehe…. Tur man inte har trådlös router… Nu kan jag som sagt bara dra ur när klockan blivit den bestämda tiden för urloggning..
  Ha det gott
  Kram
  Cina
  den 16 februari 08:20
  (http://spaces.msn.com/brummelisa/)
  #
  Visa bilder för mamma bear
  mamma bear

  mamma bear

  fniss,,, dessa ungar!!! spark i rumpan (lite lätt) ska dem ha o just de dator förbud!!!

  KRAM!!! o vi hörs!!
  Nallemamma
  den 16 februari 06:03
  (http://spaces.msn.com/bears641/)
  #
  Visa bilder för Carola
  Carola

  Carola
  Tän att det händer saker hela tiden:)Tur att du har ditt fordon och kan rycka ut snabbt:)Kram till dej
  den 15 februari 21:16
  (http://spaces.msn.com/carola1968/)
  #
  Visa bilder för SheDevil & Gammelgäddan
  SheDevil & Gammelgäddan

  SheDevil & Gammelgäddan
  Hahaha…Perfekt, Vad sa hon till sitt försvar? Tunghäfta eller en dålig förklaring?
  *Ler* dom barnen dom barnen…
  Nu är det snart dax för 2: a perioden av hockeyn, så dax att skutta tillbaka till soffan!
  Önskar dig en kanon dag!
  Kram Maya
  den 15 februari 12:14
  (http://spaces.msn.com/shedevilgammelgaddan/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Thor-Björn
  Hej tonårsmorsa! Tack för din kommentar i min gästbok. Jag brukar vara inne på din sida ibland så du är inte alls okänd för mig. Jag försökte också få Linda Skugge att ta med min blogg i sin tävling, men jag visste inte att det bara var en tävling för det kvinnliga könet, hehe. Eller så hatar hon män, vad vet jag? Ha nu en trevlig fortsättning på veckan. /Kram Thor-Björn
  den 15 februari 10:40
  (http://angeln.se)
  #
  Visa bilder för Mammaanna
  Mammaanna

  Mammaanna

  ”Och mammaanna bara ler”

  Kan bara meddela att ALLA och då menar jag alla kläder luktar FÃ…R…

  Tvättmaskinen har fått sig en omgång:)

  Kram till dig!

  Mammaanna
  den 15 februari 10:38
  (http://spaces.msn.com/alu039mammaanna/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.