Hysteriska tillfällen…

                          HYSTERISKA TILLFÄLLEN…  

Ibland kommer jag att tänka på såna där hysteriska tillfällen man haft i livet. Ett av dessa var medan jag hade mitt blomsterföretag. Jag åkte runt på en massa krogar i mellansverige och sålde rosor. Ett av ställena jag brukade sälja på var Golden Memories i Märsta. De brukade ha väldigt fullt med folk och det var ett relativt bra säljställe. Man kunde sälja en hel del rosor där. Vid ett tillfälle så hade jag en lång kö av kunder som stod och väntade på att köpa rosor och jag gjorde mitt bästa för att göra snabba affärer. Det var i tillägg väldigt trångt.

 

När jag står där helt upptagen med mitt, så känner jag en hand komma uppkrypande bakifrån, i min armhåla, för att sen ta ett rejält grepp om mitt ena bröst. Jag vänder mig om och ser en främmande kille stå och flina emot mig. Jag försökte armbåga honom, men det var för trångt.

 

Men jag var just då helt fokuserad på min försäljning, så jag bestämde mig för att ignorera honom helt just då. När jag någon timme senare var på väg därifrån och precis ska gå ut, så går killen förbi mig igen och väser snusk i mitt öra. Då ville jag INTE längre ignorera tutt-tafsandet. Så jag säger till vakten; ”Han stod och klämde mig på tuttarna där inne…” Så vakterna lyfte ut killen. Men han var ganska onykter så han stod utanför och skrek att han skulle vänta på mig… Hjääälp! Men vakterna hade förstås uppfattat situationen, så de eskorterade mig ut till bilen. Ibland känns det jävligt skönt att vara kaxig tillbaka!

Flinar bäst som flinar sist…

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Hysteriska tillfällen…

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  (namnlös)

  BeJi
  Starkt att vara cool i en sådan situation … eller skall jag kanske säga: typiskt försäljare! Allt för profitens skull!

  Nej, jag tror jag håller fast vid min första mening i kommentaren ;-P
  den 19 februari 23:16
  #
  Visa bilder för Pillan
  Pillan

  (namnlös)
  Hej, hamnade på din sida av en slump. Själv inga barn, men fann mig tydligt road och berörd av det mesta du skrivit! Underbar blogg!
  den 18 februari 14:59
  (http://spaces.msn.com/pernillabjorn/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.