Från himmel till helvete!

De har ett TEST i Expressen där man kan se om man är sockerberoende. Eftersom jag redan VET att jag är det, så behöver jag inte alls göra detta test. Fast jag gjorde det ändå! Och blev så förvånad över att kunna svara en massa ”nej”- i början i alla fall-och på slutet med. Det var de där frågorna på mitten som trilskades med mig och det blev några ”ja”. Mitt sockerberoende är väldigt koncentrerat, för det rör varken flingor, bröd, chips. etc. Det rör sig uteslutande om Coca-Cola, min allra bästa vän och Coca-Colas kusin: Choklad. Också en mycket trogen och trevlig vän! Så här blev svaret i alla fall:

Resultat

Du har svarat ja på fyra eller fler av frågorna

Du bör söka professionell hjälp av en sjuksköterska, dietist eller läkare för att göra en ordentlig bedömning av din situation och för att få hjälp att lägga om kursen.

Problemet är ju att jag inte är så sugen på att lägga om min kurs. Jag vill fortsätta segla mot chokladens och Coca-Colans underbara land!

Jag menar, om du anser dig ha hamnat i himlen och tycker att du mår supertoppen, så kommer någon och säger till dig: ”Girl! Du mår verkligen inte bra, jag ska ta med dig till helvetet och där ska vi börja plåga dig tills du mår bra!”

Vem f-n skulle hänga med personen då? Ni fattar , va?!!!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Från himmel till helvete!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  Lasse

  Lasse
  Jodu, godis kan vara gott, men någon socker eller i ditt fall Cola älskar är jag inte, vad jag vill säga är att choklad kan vara mycket gott ibland, riktigt gott, men jag faller mera åt salthållet ( läs chips ) men jag kan tygla detta rätt bra också.
  Men visst är det gott att bara ge sig hän i det man verkligen gillar, inte f-n dör man av det så länge man njuter av det.
  Jag ger även grillade kamben 8 poäng av tio möljiga.
  Tack för ordet

  den 27 mars 20:07
  (http://spaces.msn.com/feetontheground1/)
  #
  Visa bilder för ¤Miafia ¤
  ¤Miafia ¤

  ¤Miafia ¤

  Socker o choklad är ju sååå gott. Who can live without it??? Inte jag heller. Men hysch säg inget till någon bara!!!

  Kram Miafia
  den 27 mars 19:59
  (http://spaces.msn.com/mamsen133miafia/)
  #
  Visa bilder för Soulway
  Soulway

  Soulway
  …hiiii…hiii…hiii…DEN var bra! Tror aldrig jag hört DEN varianten förut! Hoooo…hooo..Coka Cola dricker jag inte men choklad gör en glad!

  (((Kramar från Soulway och Katterna)))
  den 27 mars 18:18
  (http://spaces.msn.com/Soulwaysommar/)
  #
  Visa bilder för Paula
  Paula

  Paula
  Oh visst är det svårt,,,jag är en liten godisrått och -coca-cola narkoman, men nu är det slut på det roliga för min del, ska dra en tand i morron och skyller allt på mitt frosseri,ja så nu ska det bli nått sundare för min del,(vatten) *blink’/ha det så bra /Paula
  den 27 mars 15:15
  (http://spaces.msn.com/pralinans/)
  #
  Visa bilder för Anna
  Anna

  LillaNattugglan
  Godis ÄR gott, i måttliga mängder…har hänt både en och flera gånger att man ligger på soffan och mår f-n för man har ätit för mycket… men likt förbannat så gör man om det…är det då man är beroende? *L* …förstår inte vad de menar….*LOL*
  den 27 mars 09:46
  (http://spaces.msn.com/anro67/)
  #
  Visa bilder för ♥_∂ιѕα_♥
  ♥_∂ιѕα_♥

  Disa
  Hmmmm…sött kräver sött…eller hur var det?!?!??!?
  ;),
  Vad gör man inte för att försvara sitt intag 😀
  kram//Disa
  den 27 mars 07:54
  (http://spaces.msn.com/disa64/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Lena
  Det finns betydligt värre laster än coca-cola och choklad!!
  Min passion är GLASS 😉 Men jag brukar ”försvara” det med att jag varken röker eller dricker eller.. I lagom mängder tror jag att njutning är nyttigt! Att TILLÃ…TA sig – precis som du skrev om din helg.
  den 26 mars 21:52
  (http://spaces.msn.com/Livslustigt/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Lena
  Det finns betydligt värre laster än coca-cola och choklad!!
  Min passion är GLASS 😉 Men jag brukar ”försvara” det med att jag varken röker eller dricker eller.. I lagom mängder tror jag att njutning är nyttigt! Att TILLÃ…TA sig – precis som du skrev om din helg.
  den 26 mars 21:51
  (http://spaces.msn.com/Livslustigt/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  BeJiTreplektra1
  Ja, nog är vi många som fastnat i sockernätet även om jag snarare ersatt en hel del av chokladsuget med koffeinsug – fast jag föredrar Pepsi … Pepsi Max för att vara noga vilken jag tror är utan socker? Annars är det KAAAFFFEEEEEE som gäller.

  När det gäller choklad har G. (även hon chokladgalning) gjort att jag blivit mer av en finsmakare än vad jag tidigare var.

  Hoppas du får en fin vecka. Passerade Uppsala torsdagkväll och vinkade från tågfönstret, men jag tror inte du såg mig. 🙁
  den 26 mars 18:15
  #
  Visa bilder för Terka
  Terka

  Terka
  Hmmm…tror jag vet svaret på mig med….måste ta tag i detta med socker behovet. Jag vet ju att jag mår så mycket bättre när jag inte äter så mycket söt saker….men det är ju så gott! Har en ruta kvar av min mörka 100g choklad kaka….den ligger risigt till…
  den 26 mars 18:13
  (http://spaces.msn.com/teresekanth/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  SANDRA
  …kanske bra i mindre mängder dårå…
  den 26 mars 16:42
  (http://www.rensahuvet.blogspot.com)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  SANDRA
  Godis är GOTT!!
  den 26 mars 16:41
  #
  Visa bilder för Jenny
  Jenny

  Jenny
  jag har oxå en bäste vän som heter coca-cola den är helt underbar!!! Jag hade inte tänkt o göra slut med honom!!! förstår att du inte heller vill…
  den 26 mars 11:41
  (http://spaces.msn.com/jentou/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.