Otroligt!

Nu tror ni säkert jag ljuger, men sanningen är att det tagit mig nu sammanlagt SEX F***ING TIMMAR att ta mig igenom listan på mina bloggvänner och hälsat på! SEX TIMMAR! Det säger kanske lite om hur seeeg datorn är? Dessutom har jag fått logga in om X antal ggr. för att allt bara ”frysit”. Men, men, skam den som ger sig. Och enl. uppgift ska min dator komma på Tisdag.

Nu kanske mina bloggvänner har visst överseende till varför jag inte hälsat på på länge, men nu får ni alltså passa er, för nu är jag igång igen och nu blir det svårt att stoppa mig! (Ni får typ blocka mig från att komma in på era sidor…hehe)

Men gissa om jag är glad att jag faktiskt tagit mig igenom listan + ett gäng till som kommenterat.   Har jag glömt någon? Hoppas inte det, i så fall, lämna bara ett litet spår så kommer jag med mitt jetplan… Om inte annat efter Tisdag!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Otroligt!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  Udden

  Jenny Udden
  Ja, det var ett tag sedan.. men nu ska det bättras på ”tittarsiffror” *har svårt att hålla still mungiporna* Nej, trevligt att se dej! Har själv haft det väldigt körigt under en lång tid och har inte hunnit med.. ja, jag hinner inte med mej själv… Hoppas allt är OK, såg att du inte har jobb.. känns tungt? Önskar dej en skön söndag! Kram Jenny
  den 9 april 08:11
  (http://spaces.msn.com/Udden/)
  #
  Visa bilder för Amaltea
  Amaltea

  Amaltea
  Hej, long time, no se….
  är du säker på at det bara är datorn…tycker fortfarande spacet segar till och från….igår kom jag inte in på hotmailen från mitt msn…kunde bara se när mail poppar in…men inte öppna….någon timme senare gick det igen..hur som haver…kul att ses igen…
  ha en bra helg
  (((kram)))
  den 9 april 00:32
  (http://spaces.msn.com/sinnesro/)
  #
  Visa bilder för SheDevil & Gammelgäddan
  SheDevil & Gammelgäddan

  SheDevil & Gammelgäddan
  Kikar in & kollar läget.
  Kul att du ska ”få” ny dator.
  Fick min för ett par månader sedan… vilken skillnad 😀
  Snabbt att logga in & man susar runt i cyberspace i raket fat.
  Passar på att önska en skön lördag kväll.
  Kram Maya

  den 8 april 20:16
  (http://spaces.msn.com/shedevilgammelgaddan/)
  #
  Visa bilder för Lïnda
  Lïnda

  Lïnda
  Hej Fatou!!!
  Läser dina bloggar, har gjort det kanske i två månader nu…du har verkligen förändrat min syn på detta bloggande. Innan hade jag gått igenom en massa shopping-bloggart där folk rabblade upp dagens inköp från Gucci…inte speciellt spännande….speciellt när man är ung mamma med mammapenning-ekonomi!!!!!
  Men du har fångat den härliga vardagen i daotrns värld och jag måste bara säga att jag ÄLSAR det du skriver…kanske borde fundera på att bli något inom författaryrket???
  Kul ochså att du har barn av gambianskt ursprung…det har jag med….kanske därför jag även fastnat för just dig???
  ANYWAY….ha det bra o fortsätt leverera…..hugzzz
  den 8 april 20:09
  (http://spaces.msn.com/linedl/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.