Den nya familjemedlemmen…

OK, det var i dag vi skulle ha fått tillökning, den nya familjemedlemmen skulle ha varit här idag…

Ja, alltså den beställda datorn. Var det NÃ…GON som trodde den skulle vara här idag, som de sagt? (och i så fall; vad är det för fel på dig? Hehe)

Hur som haver, en sak undrar jag: Finns det NÃ…GON i detta avlånga land som fått en vara levererad till utsatt tid? Någonsin?

Jag menar, ta nu min dator t.ex. När jag ringde och beställde den så sa de att den skulle komma 7-10 dagar efter att man betalat den. Jag betalade den förr-förra fredagen. Alltså skulle jag haft den SENAST i Måndags. I Måndags ringde jag och då sa de att den kommer Tisdag. I dag Tisdag ringde de och sa att den levereras i morgon Onsdag.

OK, två dagar sen, NOT A BIG DEAL…! (Fast den har i och för sig inte kommit än, så jag har ju inte några bevis på att den bara blir två dagar försenad.)  Men det som förvånar mig är att om de säger t.ex. 7-10 dar, så har jag ALDRIG hört någon som fått beställningen inom den tiden. Än mindre på den 7:e eller 8:e dagen…

Mitt köksbord och köksstolar tog dock priset! Jag beställde dem från Jysk och det skulle ta 3-4 veckor. Det tog FEM-OCH-EN-HALV-FUCKING-MÃ…NAD!!!

Fast det bästa av allt är att vi är så himla blåsta! Allvarligt! Vi sitter där hemma och retar upp oss, lik förbannat väntar vi i de där FEM-OCH-EN-HALV-*FULT-ORD*-MÃ…NAD!   Haha, det kanske finns tävlingar på vissa företag; ”Vem som får en kund att palla vänta längst utan att få ett utbrott…” Sen när grejerna väl kommer är vi så förbannat glada att vi inte ens kan bli arga längre…

Visst är vi fantastiska…!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Den nya familjemedlemmen…

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  Matilda
  Kul att du äntligen fått din dator 🙂 det var doktorn jag skulle till 14.15, men det gick bra och jag fick medicin som gjorde min mamma väldigt lycklig o olugn inför helgen (läs dagens inlägg i bloggen). Mer att vara nervös för var dejten med en kille samma dag men även den lyckades jag bra med 🙂 Tack för det du skriver här, läser och förstår min egen mamma bättre hela tiden 🙂 Kram!!
  den 12 april 16:01
  #
  Visa bilder för ¤Miafia ¤
  ¤Miafia ¤

  ¤Miafia ¤

  Va min Delldator kom jättesnabbt, typ 8 dar!! Men däremot sängen från ett möbelföretag fick vi vänta på i 6 veckor o de hade lovat 1-2 veckor. Ingen förklaring o ett evigt tjatande i telefon plus att vi fick bära upp den till andra våningen o dessutom skruva ihop den själva. Det borde ingått. Har inte satt en fot på det företaget sedan dess. Nä vi är nog lite för snälla många gånger, men hur sjutton skall man få rätt då?? Håller tummarna på att du får den idag!

  Kramar Miafia
  den 12 april 09:23
  (http://spaces.msn.com/mamsen133miafia/)
  #
  Visa bilder för Carola
  Carola

  Carola
  Jysk???vad är det *skojar*det företaget skall man ju bara …..ja jag vet inte vad bland det värsta stället man kan handla på håller inget vad dom lovar och så har dom ju f.n ingen pesonal heller,gud nu fick du med på 110%:)men det gör inget.Kram
  den 12 april 08:27
  (http://spaces.msn.com/carola1968/)
  #
  Visa bilder för Tierra
  Tierra

  Tierra
  Hallå Fatou !

  Trist när det blir så där, tyvärr också allt för vanligt… precis som du skriver. Jag tror det enda sättet att få ordning på sånt är att ”rösta” med plånboken, d.v.s. börja handla på annat håll. Om tillräckligt många visar sitt missnöje med t.ex. Jysk på detta sätt så borde de väl dra åt sig öronen och lyssna lite mer på sina kunder.

  Hoppas din nya dator kommer idag så du får nått att göra i helgen, vilken jag hoppas blir trevlig & skön för dig !

  Varma hälsningar, Tierra
  den 12 april 07:44
  (http://spaces.msn.com/tierrasweden/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Veronica
  Mina föräldrar beställde en dator från Dell och den kom tidigare än 10 dagar fastän det var mellan 7-10 tror jag..Samma med min kompis som beställde därifrån 🙂 men det hjälper ju inte dig 😀 hoppas den kommer imorgon!
  den 12 april 01:39
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Crispin
  Tja, va skall man säga?

  Dax för uppror? Finns det någon gemensam leverantör som man kan protestera mot?

  Förmodligen inte, men det vore på plats. Varför skall vi konsumenter alltid drabbas av löften som inte infrias och vi kan inte göra något åt det.

  Vi kanske skulle ställa skriftliga krav, om det inte levereras på utlovad tid så skall vi inte betala fullt pris.

  Det funkar ju inte, vi har ju redan betalat och få tillbaks från företag är ju i stort sett omöjligt.

  Kanske vi skall vänta med betalning tills varan är levererad? Funkar ju inte heller. Företagen vill ha betalt innan dom anstränger sig med att leverera. Knepig situation.

  Jag har ingen direkt lösning men en gemensam protest mot ALLA som inte håller sina löften är definitivt på plats.

  Suck, tycker synd om Dig Tatou.

  Lycka till i eländet är det enda jag kan avsluta med.
  den 11 april 22:57

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.