Till Ernesto!

Hej Ernesto! Tack för ditt inlägg i min gästbok. Trist att du retar dig på att jag skriver (klickbar länk). Tyvärr måste jag göra dig besviken, eftersom jag tänker fortsätta. Klart man har rätt att irritera sig på saker och ting, men jag gick igenom mina 25 (TJUGOFEM!) senaste bloggar och upptäckte att jag  har gjort klickbara länkar i 2 (TVÃ…!) bloggar!

Kanske LIIITE överdrivet att irritera sig på det…Eller? Vad tycker ni andra som läser? Är det fler än Ernesto som retar sig på att jag skriver (klickbar länk) efter en länk?


Den största anledningen att jag inom parentes skriver  det, är att det ibland kan vara svårt att uppfatta att det är det, i och med att jag skriver med olika färger. För det enda som markerar att en länk är just en klickbar länk, är ju att länken blir i en annan färg…

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Till Ernesto!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  (namnlös)

  Joakim
  Jag irriterar mig på alla dina olika färger och fonter…men det är klart, jag är ju faktiskt här helt frivilligt och läser. Det finns få saker som verkar kunna irritera oss som andra människor som gör saker (tycker saker) som inte passar oss. I nazi-tyskland hade de visst ”en bra lösning” på problemet människor som stör en…För att komma till min poäng: Jag skulle nog bli rätt så less på en värld där allting passade mig och alla tyckte som jag ville. Kan vi inte bara få vara litet olika? Eller mycket.
  den 13 maj 01:08
  #
  Visa bilder för Septemberbarnet
  Septemberbarnet

  Septemberbarnet
  Haha, jag ser bara det komiska i det.
  Jag tror att han helt enkelt har letat sej efter en andledning att bli irriterad, & har han inte större problem än att irriterar sej för det så är det hans huvudvärk.
  Haha, ja se vilka personer det finns.
  Han är bara avundsjuk..
  Kram Marra
  den 19 april 12:01
  (http://spaces.msn.com/Septemberbarnet/)
  #
  Visa bilder för *Beatrice*
  *Beatrice*

  *Beatrice*

  hej och god kväll!

  Håller med föregående talare.. det finns ju som sagt viktigare saker att hänga upp sig på än att någon har klickbara länkar..

  ha det så bra så ses vi snart igen.

  Kram från Bea.
  den 18 april 22:43
  (http://spaces.msn.com/beaeriksson/)
  #
  Visa bilder för REDTOPP
  REDTOPP

  REDTOPP me?..not!
  Böj dig ner till hans nivå och knacka honom i huve’t för han är helt ”off”!Måste ha blandat ihop dig med nå’n annan!!!!!Hoppas Mabou är bra nu…..
  REDTOPP
  den 18 april 17:27
  (http://spaces.msn.com/redtopp/)
  #
  Visa bilder för Towalisa
  Towalisa

  Towalisa
  Herregud, det finns väl värre saker att irretera sig för!
  kram.
  den 18 april 12:25
  (http://spaces.msn.com/towalisa/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Linda
  Hej!!

  Jag tycker inte att det är irriterande att du skriver klickbar länk.
  Jag raderar dem orden, när jag läst den meningen.

  Kram Linda
  den 17 april 22:31
  (http://spaces.msn.com/lindaslustar/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Lena
  ”Dagens I-landsproblem!!!”
  Har man inga större saker att bekymra sig för måste man vara oerhört lyckligt lottad! Dessutom är det ju faktiskt fortfarande frivilligt vilka bloggar man vill läsa……
  den 17 april 22:05
  (http://spaces.msn.com/Livslustigt/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.