Min familj del. 1

Med fyra barn är vi en ganska stor familj. Eftersom jag mest bloggar om min familj, så ska jag presentera oss lite. Tycker ni jag lämnar ut mina barn? Det kan tyckas, men vi är en väldigt öppen familj och jag vet mina gränser. Det finns en massa saker jag INTE skriver om. Jag har två drömbloggar jag skulle vilja skriva, men de har mina barn sagt nej till, så jag respekterar naturligtvis det! Om det är ett ämne mina barn inte vill jag ska ta upp, så gör jag faktiskt inte det. Nåja, nu ska jag presentera min familj för er som ev. inte känner oss redan:

Min äldsta dotter Binta är 17 år. Hur ska jag beskriva henne? Jo, jag vet! Det är en OTROLIG massa fart i henne. Det händer alltid väldigt mycket runt omkring henne. Fast det händer inte så mycket. Eller alltså, det händer MASSOR, fast kanske inte det som jag önskar ska hända…

När jag ber henne ta med soporna ut, så tar det ett par, tre dagar… Fast ringer hennes mobil, DÃ… händer det grejer. Och ringer i hennes mobil, det GÖR det! Typ hela tiden. Och i hemtelefonen. Det är inte en helt ovanlig syn att se henne sitta och chatta på datorn, samtidigt som hon pratar i båda telefonerna + har väntande samtal på andra linjen… Så visst händer det grejer runt henne. Dock inte de grejer en mamma ibland önskar!

Idag är det t.ex. en MÃ…NAD sedan jag bad henne lyfta ut  sina kläder ur MITT rum, som jag tvättat åt henne.

Nu undrar ni kanske varför en mamma tvättar kläder åt sin 17 åring. Nu tänker ni kanske att jag är värsta curlingmamman… Men det är jag faktiskt INTE!

Däremot så har jag en stor passion för att tvätta. Och jag har testat att låta mina döttrar tvätta själva, men det slutade med att de occuperade tvättmaskinen, så jag inte hade en chans. Så jag har sagt att jag kan tvätta deras kläder. Däremot så är de tvugna att hjälpa till med alla andra hushållssysslor här hemma, vilket de gör med en enorm motvilja.

På Torsdagar har vi gemensam storstädning här hemma. Den kan gå lite vilt till. Jag är nämligen ensam om att tycka att man behöver göra en veckostädning…

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.