Bling-Bling


Ok! Med risk att bli himla enformig nu, men jag bara MÃ…STE visa upp mitt nyinköpta Bling-Bling. För vanliga människor så är en ny mobil bara en grej man behöver, kanske. Men för en ensamstående fyrabarnsmorsa är det en JÄKLA grej att köpa en mobil. Inte för att den är så billig. Inte för att ingen annan vill ha den, inte för att den är praktisk. Utan just för att man GILLAR DEN!!!

Därför är min mobil vääärsta grejen för mig, just nu!

Sen idag, när jag satt här med mitt ROSA nyförvärv, så insåg jag: Vad är en rosa älsklingsmobil, utan bling-bling? Just det: bara en rosa mobil. Alla rosa mobiler borde ha ett bling-bling, de förtjänar det på något vis… Sagt och gjort, inte ville jag ligga sömnlös i natt när jag är barnfri (ja, om det funnits en SÃ…N anledning till att vara sömnlös, möjligen…) för att min ”Rosa” saknade Bling-Bling. Så jag åkte ner på stan och inskaffade henne ett vackert smycke, så hon kan sova nöjd i natt!

Ni ser ju själva vad snoffsig hon blev! Eller hur?

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Bling-Bling

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Tjejen (svar):

  Hur tusan la du in din presentationsbild på din sida? kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 april 2006, klockan 22:09

  #2 Kommentar från Fia (svar):

  Hehehe.. jag har oxå tittat efter den mobilen.. gillar den gör mycke ´men jag är väl liksom lite så där…Äh.. jag har jue en som fungerar.. o jag använder den jue bara egentligen till att barnen kan få tag på mig eller tvärtom…*S*
  Men det hade varit fint med en rosa.. o bling-bling skall den bara ha…. tror bestämt att Ni båda kommer sova som godast ikväll….

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 april 2006, klockan 22:48

  #3 Kommentar från S-Man (svar):

  Najjs Bling!
  …viktigt det där…

  =)

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 april 2006, klockan 23:47

  #4 Kommentar från Aniara (svar):

  Så du har flyttat du!? Ja där ser man.
  Hopp du får de bra här i ditt nya blogghem!
  Och jodå, tjusig mobil.
  Fast jag ser inte riktigt att den är rosa som du skriver i tidigar inlägg? Eller jo, fast bara i en ljuspunkt liksom.
  Hm. Vad är det jag missar?
  Och hm igen! Smycken till mobilen . . .
  ALltså, du är väl tossig du!
  😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 april 2006, klockan 06:36

  #5 Kommentar från Maya (svar):

  Hejje vännen,
  Ser ut som du kommer stortrivas här 🙂
  Vad är det för typ av spel crasch!!??? sökte på nätet & fick väl en 720 000 träffar :O, Please let me know… frustrerad man kan bli när man inte vet vad man ska leta efter… hihi.
  M
  Önskar dig en super bra helg, här blir det Party party ikväll 😉
  Kramiz Maya

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 april 2006, klockan 08:00

  #6 Kommentar från it-girl (svar):

  jag har en precis likadan mobil, och jag fullkomligt älskar den har ett sött bling,bling smycke i form av en katt med rosa strass stenar, lovely…ibland är det svårt att förstå hur man kunde klara sig utan den här söta 6111, eller hur?alla jag känner har fått titta, klämma och beundra mitt rosa underverk, kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 april 2006, klockan 09:02

  #7 Kommentar från marra (svar):

  Vad FIN den blev.
  Du har med all rätt att känna dej stolt.
  Hoppas att du sov gott!
  Kram Marra

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 april 2006, klockan 09:52

  #8 Kommentar från Eva (svar):

  Jag vill ju också ha en sån *avis*
  Det får bli ett besök hos den lokale mobiltelefonleverantören idag.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 april 2006, klockan 10:48

  #9 Kommentar från jenny (svar):

  alla ensamm stående mammor behöver unna sig lite för sig själva ibland!!! GLÖM inte det!!!! du är värd denna mobil & den lilla söta bling blingen!!!! kram på dig!!!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 april 2006, klockan 14:57

  #10 Kommentar från Susann (svar):

  Hej Gumman ..
  Jaha nu förstod jag att du flyttat snacka om att vara trög men det får man vara på lördagar..
  *ler*
  Hoppas flytten gått bra .
  Lycka till jätte nice sida .
  Kram trevlig helg .
  Från Susann Jonnys ängla mamma

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 april 2006, klockan 16:51

  #11 Kommentar från Mobilia Samsung (svar):

  Hej där,Mobilia Samsung här!Har ett antal år på display’en men hallå!Nu vill min ”matte” byta ut mig????Och henne har jag tjänat troget i flera år!Visst,jag är lite grå och knapparna är slappa,har sett sina bästa da’r,kopplar dåligt ibland men vadå? Inte ens mina bästa ”blings” duger längre nä ungt o fräscht ska det va,rosa….!Snyft,snyft…..JAG VILL Ã…XÃ… VARA ROSA,eller ljusblå!Hälsningar från en som fullständigt tappat signalen……
  Mobilia S.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 april 2006, klockan 18:23

  #12 Kommentar från fancy mojan (svar):

  snyggt riktigt fint blev det. Bling bling var det//mojan den fancy

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 april 2006, klockan 18:50

  #13 Kommentar från Mamma A (svar):

  Ã…ååh så avundsjuk jag är!! *vill ha*

  Undrar om man kan tappa den nuvarande mobilen i toan och skylla på minstingen i familjen? Så jag kan köpa en ny?? Tål att funderas på helt klart *ler*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 april 2006, klockan 20:40

  #14 Kommentar från Eva (svar):

  Mmm……………det blev ju liksom ett litet *blundar och låtsas som det regnar* inköp idag. *kan inte låta bli att känna lite på den medan jag fånflinar* En liten rosa och hur läcker som helst 🙂
  Dock tog det mig en stund innan jag lyckades fästa det inköpta smycket (bling bling) som jag genast kom till insikt om att jag behövde. Det är så underbart att handla en dyr och rätt onödig (eftersom jag redan hade en som fungerade) pryl som jag dessutom inte alls har råd med, bara för att jag VILL HA den…………och att dessutom göra det tre dagar innan lönen kommer.
  Moohaaa………det är läckert 😀
  Kram
  /Eva

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 april 2006, klockan 23:40

  #15 Kommentar från Lillatanta (svar):

  Jasså du har flyttat och skaffat ny mobil vad månde de bli av denna tonårsmorsa en riktig bling bling grej alltså.Visst är det kul .Har ingen själv passar inte min telefon men Lillagubben är snäll och har lovat mej en ny kanske med blingbling .FINT HAR DU HÄR
  Glöm inte oss gamla vanliga bloggare här i lyxen 🙂 kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 april 2006, klockan 00:34

  #16 Kommentar från Eva (svar):

  Hej igen,
  Här sitter jag och fingrar på min nya rosa underbara lilla sak. Jag läser till och med manualen för att försöka förstå hur jag laddar med mp3 filer men lyckas inte förstå hur jag ska göra 🙁 Jag känner mig faktiskt aningen korkad vilket är lite trist. *torkar tårarna* Eftersom du berättade att du fyllt din lilla rosa med mp3 så kanske du lite kort kan berätta för mig hur du gjorde. *undrar om jag behöver kabel kankse*
  Kram
  /Eva

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 april 2006, klockan 11:40

  #17 Kommentar från Eva (svar):

  Hej rosamobiltelefonsyster 😉
  Nu är det jag igen.
  Tack för all ovärderlig information om hur den nya telefonen fungerar. Eftersom jag inte har någont bror som har en extra sladd………..ingen bror alls faktiskt……….så är det imorgon som jag ska trippa in till den lokala mobiltelefonförsäljaren och fråga honom hur i hela friden det kan komma sig att han plötsligt bara glömde bort att berätta att jag behöver en USB kabel till min snygga, läckra o underbara rosa telefon. Jag kan dessutom tänka mig att informera honom om att han lever i total oinsikt om vilken information en kvinna som köper en dyr mobiltelefon, tre dagar före lön, behöver.
  Jag vill också fråga om det är OK att jag länkar till dig i min blogg där jag officiellt talar om för hela världen detta faktum att jag, igen, köpt en ny mobiltelefon.

  Mobilfreakskramar

  /Eva som sitter och fånflinar och inte släpper sin nya telefon med blicken för en sekund.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 april 2006, klockan 21:34

  #18 Kommentar från Eva (svar):

  Hej ”Rosa Syrran”
  😉
  Nu har jag införskaffat ”blåtands” kommunikation eftersom det var vad som fanns att tillgå i den väldigt lilla staden jag bor i. USB kablarna till just min lilla rosa var slut :-O…………..har aldrig någonsin funnits är min bedömning av situationen 😉
  Jag är helt fascinerad över att kunna flytta över bilder från dator till telefon, från telefon till dator……….osv osv osv.
  Jag har nog heller aldrig varit så förälskad i någon pryl tidigare tror jag.
  Det känns helt annorlunda den här gången.
  HAHAHAHAHAHA.


  g att du lagt till mig.
  Kul!
  Jag kan dessutom tala om att räknaren på min sida antgligen slutade fungera för ett tag eftersom du måste ha ökat besöktfrekvensen på min sida med ungefär 2349% idag.
  KUL igen 😉
  Ha det bra.
  Kram
  /Eva

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 april 2006, klockan 22:36

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.