Flytten

Ja, det här är jag med mitt långa fina hår (titta inte på topparna), eller ok då, kanske inte så fint, men långt har det i alla fall blivit. Några toppar har inte blivit klippta på länge, det vågar jag knappast efter Keis (Klickbar länk till hennes sida)katastrofala frisörbesök. ”Man vet vad man har, men inte vad man får…”

OK! Vi har haft massa skoj på denna sida! Jag har fått inlägg och kommentarer och mail som gjort mig överlycklig! Jag har snart bloggat ett år på denna sida. Eller denna sida, jag har ju inte bloggat någon annanstans. Men nu studsar jag vidare. Jag flyttar alltså definitivt nu! Här är min nya sida (Det är en klickbar länk, Ernesto, så du inte missar den!)  

Jag hoppas ni som följt mig på denna sida även fortsättningsvis följer mig på min nya sida! Denna sida kommer tills vidare att finnas kvar, men några uppdateringar planerar jag inte, men man vet aldrig… Fast den får stå kvar tills vidare som ett kompliment! (Har lite separationsångest, trots allt!) Nej, nu har jag inte tid att sitta här och hänga! Jag måste snabbt över till min andra sida och bloggelibloggblogga! Welcome!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Flytten

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  maki,damen med rosor

  maki,damen med rosor
  Hej på Dig!
  Du är verkligen välkommen!
  Du har så himla goa ungar! Sen gillar jag Din mogenhet av att vara ”singel”. Kärleken kommer när man minst anar och spec. när man inte letar.
  Nu tänker jag skriva här först,,,,framförallt, skulle jag gärna veta, mesta fördelar att vara ngn annanstans,typ aftonbladet! MSN brukar krångla, det vet jag men ,,,,jag är urdålig med data och nu när jag ändå har kommit så långt med min sida , blir jag lite osäker och så!
  Visst det tål tänka,,,få se vad tiden ger till mig,,,,,
  Tack ändå att Du dök upp hos mig,,,,jätte kul!
  kram m a k i,,,,

  den 16 oktober 11:57
  (http://maki1945sweden.spaces.live.com/)
  #
  Visa bilder för Angel ♥
  Angel ♥

  (namnlös)
  Kikade inom för att tacka för din gratulation på min dag inne hos maya, men jag lämnade min tack – komment på nya stället .. Lycka till med det nya .. Ha en riktigt skön fortsättning på veckan o ha en skön midsommar.

  Kram angel
  den 21 juni 18:15
  (http://guardianangel4all.spaces.msn.com/)
  #
  Visa bilder för Uranja
  Uranja

  Uranja
  Här håller jag inte med anna-lys,du gör rätt man är så trött på Msn som har krånglat mycket så det är inte så konstigt att man vill göra annat .man ändrar bara sida man ändrar inte på vänner man har de kvar jag är och kommer o vara kvar var du än flyttar det är så kul o läsa dina bloggar .mig blir du inte av med .
  Jag funderar också på att greja med nån ny blogg nån annanstans för Msn har krånglat för mig .
  Ha det gott vännen .
  Kram
  Ranja
  den 22 april 16:36
  (http://spaces.msn.com/verjiotisa/)
  #
  Visa bilder för Jenny
  Jenny

  Jenny
  neeej , vad tråkigt!!! nu måste jag försöka hitta vägen till din andra sida (förutom dina klick bara länkar då) har varit inne där o läst igår det var ju fint. kram på dig.
  den 21 april 22:15
  (http://spaces.msn.com/jentou/)
  #
  Visa bilder för Anna-Lys
  Anna-Lys

  Anna-Lys

  Tack för din fina komplimang om min blogg idag … blev jätte-jätte glad 😀

  *hrkl* att flytta är att förändras lite grann. En flytt är oftast oxå ett tecken på otillfredsställelse med den community man tillhör/tillhört … så nu undrar jag …. vad är det för fel på dina vänner här?

  …. samt ett ynkligt litet ….

  LYCKA TILL I DIN NYA COMMUNITY

  *kram*

  Anna-Lys

  den 21 april 19:42
  (http://spaces.msn.com/anna-lys/)
  #
  Visa bilder för mamma bear
  mamma bear

  mamma bear
  snyft snyft nallemamma blir förvirrade!!!
  buuhuuuuu fniss jag kommer nog o kolla lget men jag slår vad att du kommer tillbaks som disa gjorde hehe
  kram kram på dig o spiderman Hoppas helgen e Bäst!!!
  NAllemamma
  den 21 april 18:18
  (http://spaces.msn.com/bears641/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.