Kvinna?


Ok, Jag erkänner: jag är skyldig! Jag har INTE tagit mig så långt som till sovrummet ännu… Den dagen, den sorger… Men jag satt här och spanade lite på personinformationen här på min blogg, där står det att jag är kvinna! Puuh! Vad skönt! Att den informationen finns med, så jag vet vem jag är. Om någon nu ändå skulle tro att jag är en man (trots åtskilliga foton och informationen ”Kön: Kvinna) Ja, då vet jag inte vad som kan övertyga er…?

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Kvinna?

 1. Inkopierad kommentar:

  #1 Kommentar från Marra (svar):

  Men vilken tur!
  För jag funderade ett tag om inte det var så att du var en man.
  Men skönt nu har fått det bekräftat.
  *Skrattar*
  Du är ju bara för rolig du.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 april 2006, klockan 16:13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.