Flytten har gått bra!

Många undrar hur min flytt in på denna blogg har gått! Jo, tack! Flytten har gått utmärkt. Jag tog bara Tunnelbanan, så var jag framme. jag släpade ju inte med mig allt från den gamla bloggen. Man får passa på att rensa ut, när man ändå flyttar…

Fast en sak är lite jobbig. Jag hade ju bestämt mig för att inte skaffa en ny sån där lååång bloggvännerlista. För jag orkade allt mer sällan ta mig igenom den över 60 bloggvänner-listan.  Det blev inte kul längre, utan mer som ett ”tvång”. Men jag vill ju ändå ha kvar dem, för att ha möjlighet att besöka dem alla ibland. Det finns ju trots allt en anledning till att jag en gång lagt till dem…!

Men jag tror jag löst det nu. Först har jag en kort lista på mina ”favoritbloggare”. Sen en kort lista på ”Bloggvänner” som jag hälsar på hos ofta. Men sen har jag kvar alla de gamla på min gamla sida  (klickbar länk), så jag får kika in där när jag blir sugen på att besöka någon av alla de andra underbara bloggarna och bloggvännerna. Några som jag har flitig kontakt med här kommer naturligtvis att läggas till här också!

Hoppas ingen tar illa upp, men det handlar om prioriteringar, då jag faktiskt inte hinner till så många, så ofta jag skulle vilja. Men, som sagt, nu ligger listan kvar på gamla sidan och jag kan ändå fortsätta hälsa på när jag hinner!

Men, som sagt, annars gick flytten relativt smärtfritt. Jag trivs dessutom på den nya adressen. Den känns lite lättare att komma ihåg och att skriva: http://blogg.aftonbladet.se/33   Enkelt som en plätt! Jämfört med den andra som kändes som den aldrig riktigt tog slut: http://spaces.msn.com/fatoutouray/   och ett tag skulle man dessutom klämma in ett ”members” där också, vilket de i och för sig tog bort sen…

En annan sak som jag gillar här är att ALLA kan lämna kommentarer. Man behöver inte vara medlem, eller nå ´t! DET gillar jag!

Dessutom känns här stort och rymligt, som att många besökare kan få plats på samma gång, man behöver inte ens trängas…!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Flytten har gått bra!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Ranja (svar):

  Hej vännen .vad kul att flytten har gått bra men att ta tunnelbanan du kunde har ringt till mig så hade jag kommit med min RR Ranjas rishög.till bil hehehehhehehhe…..vad fint det var här då.jag återkommer sen nu är jag aldelles för trött .o har ont .
  Ha det gott
  Kram Ranja

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 april 2006, klockan 23:52

  #2 Kommentar från Romy (svar):

  Hallå Coolis 😉
  GRATTIS till flytten. Jättefint det blev och jag förstår att du måste korta ner lista.
  Även jag har flyttat bloggen. Fast på ett annat språk. Och ett och annat nytt. Du vet ju
  att jag älskar fotografera.
  Hoppas du kommer att trivas med din rosa grej här.
  På tal om bling-bling till mobilen, hag har blingen på blusknappen istället ;-). Grattis till mobben oxo.
  Må så gott min vän, har lagt din nya adress till. Jag kika in när andan faller på.
  Massor med vårtryckissar
  *Romy*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 april 2006, klockan 07:30

  #3 Kommentar från Sten (svar):

  Hej vännen
  Tror att fler och fler lämnar MSN-space
  av olika andledningar. En del lägger ner och en del andra gör som du och byter sida, (nu fick jag det att låta som man byter parti,
  det är ju val år.) Och en del gör som jag själv, man uppdaterar bloggen mer och mer sällan, också det av olika andledningar. Vilket i sig är väl början till slutet.
  Ändå tillkommer det fler och fler nya sidor.
  Hoppas du kommer att trivas här på din nya adress och inte känner tvånget att du måste besöka alla dina ”bloggvänner” men visst är det så, samtidigt vill man ändå hålla den lilla kontakt som man har skapat, det har trotts allt blivit något speciellt när man ser att ex du har varit och skrivit i blggen.

  Önskar dig en jätte trevlig söndag.
  Kram / Sten

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 april 2006, klockan 10:29

  #4 Kommentar från Jessica (svar):

  Hoppas du haft en trevlig helg!
  (testar om jag kan skriva)

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 april 2006, klockan 13:23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.