Ingen röst kvar…


Ja, idag är den barnfria helgen slut. Ska överraska dem alla med en god middag! Vad sägs om kalvstek, potatis, gräddsås, svartvinbärsgelé och sallad? Så här såg den maträtten ut, sist jag lagade den. Hoppas den blir lika lyckad idag. Kalvstek är så himla gott, efterom köttet är så mört att det bara smälter i munnen… Till efterrätt kan jag nog tänka mig lite glass med hjortronsylt… Färdigtalat om mat, för nu blir jag alldelens hungrig!

Talade precis med äldsta dottern; Binta som är i Enökping på kurs. Problemet var bara att det var bara jag som pratade, eftersom hon inte hade någon röst kvar… Hmmm… borta hela helgen i en annan stad och har ingen röst kvar…! Känns INTE lugnande…!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Ingen röst kvar…

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Maria Linde (svar):

  Hej och Tack för ditt inlägg på min NIX sida! Ett varmt lycka till med din helg med dina fina ungar önskar jag dig!
  Maria

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 april 2006, klockan 13:52

  #2 Kommentar från Britt (svar):

  Grattis och Lycka Till 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 april 2006, klockan 13:56

  #3 Kommentar från marra (svar):

  Ojj vad det såg gott ut.
  Avundsjuk, vill med äta god mat idag.
  Men det får bli spagetti & köttfärssås här.
  Enkelt & smidigt!
  Kram Marra

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 april 2006, klockan 14:32

  #4 Kommentar från jessica (svar):

  Heeeej! Och grattis till den lyckade flytten(saäger man så), nåja. Här verkar du ha det bra och fint är det oxå. Fick just ditt flyttkort och blev så glad. Hoppas du har det skönt i vårsolen. Tänkte faktiskt på dig idag, när jag fick veta att ett av mina favvoband, Groundation, kommer till URF…. Hade ju inte tänkt åka dit i år men nu blir jag ju tvungen, hehe. Nu ska jag äta, blev grymt sugen på kalvstek men får nöjja mig med lite rester från gårdagens taccos…See Ya/Jessica

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 april 2006, klockan 16:57

  #5 Kommentar från Britt (svar):

  Ha ha – kul att DU skulle fråga just nu när jag suttit och ”knyckt” säkert 50 glitter. Men jag KAN göra själv också – men just nu orkade jag inte. Jag jobbar nästan uteslutande i PaintShopPro version 8 nu för tiden och animerar i Animation Shop, det är INTE svårt, men JAG har svårt att förklara och endast därför (och pga mitt bristande tålamod) så blev jag ingen lärare 🙂 Däremot hjälper jag YTTERST GÄRNA till med att besvara frågor så gott jag kan. I övrigt är nätet FULLT av lektioner – s.k. Tutorials som lär Dig både det ena och det andra i grafikens underbara värld. Bara googla och finn …. LYCKA TILL!
  Och som sagt – skriv gärna och fråga om det är något …

  Kram

  Britt

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 april 2006, klockan 16:58

  #6 Kommentar från Sten (svar):

  Hej igen.
  Klart jag vill följa med dig över till din nya sida, fattas bara annat.
  Som jag skrev i mitt förra inlägg,
  det har blivit några kontakter / vänner som jag absolut inte vill mista även om det blir på lite konstgjord väg och långt mellan besöken.
  Och du! Den där middagen du som du läskar med,
  helt i min smak, bara jag får varmhjortronsylt till glassen. Behöver väl knappast fråga hur det smaka. Snålvattnet rinner.

  Kram / Sten

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 april 2006, klockan 17:19

  #7 Kommentar från Nilla (svar):

  Hejsan blev ju nyfiken att du flyttat.Som du skrev så hinner man inte med alla,Utan man får väla dem som ger en mest.Ja jag kommer in till dig imellaåt åt men kan ske inte så ofta.Mne jag gillar ju dig ändåO)VVet att du förtrå Ja jag önskar dig lycka till här kramNilla

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 april 2006, klockan 17:27

  #8 Kommentar från S-Man (svar):

  Ã…ååååååååååh!
  Nu blev jag hungrigsomfan.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 april 2006, klockan 17:40

  #9 Kommentar från Miafia (svar):

  Äsch nu blev jag ju så fruktansvärt hungrig! Men inte sjutton blir det kalvstek så här dax inte. Nähä det blir väl det traditionella flingor o mjölk o då utan grädde (slut).Måste kila magen knorrar värre nu!! Ditt fel! Ã…terkommer!

  Kram Miafia =0)

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 april 2006, klockan 21:48

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.