Vilken miss…

Otroligt!

Men jag har gjort ett rejält misstag! Jag bytte sida, några dagar innan jag skulle ”fira” ett jubileum på min sida. Jag hade ju fest och firade när jag hade 100 000 besökare. Nu skulle jag haft 200 000 besökare, om jag väntat ett par dar med att byta sida. Jag har nu haft så här många besökare på min gamla sida:

  Totalt antal visade sidor: 197757

 

På den nya sidan har jag nu haft: 5657 sidvisningar totalt.

Så sammanlagt är det alltså över 200 000. Så…vad gör jag nu? Ska jag fira nu för de båda sidorna sammanlagt? Eller ska jag vänta tills det blir 200 000 på den Gamla Sidan enbart? (Vilket ju kan ta ett tag nu, efterom  ni  kommer till den nya sidan nu.) Eller ska jag lägga ner hela skiten och börja fira när jag får många besökare på den nya sidan?

Hur som helst! Jag är glad och tacksam för de besökare jag har, som orkar läsa allt skit som jag skriver och som skriver roliga kommentarer och som återkommer! TACK till er alla! Kram!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Vilken miss…

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Marcus (svar):

  Sv: från min blogg

  Hehe. jag är en blivande far ingen mor 😉
  men tack för orden, din blogg är en fröjd att läsa ska du veta. glädjer mig när man sitter på jobbet och det går trögt
  Kram Marcus

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 25 april 2006, klockan 09:06

  #2 Kommentar från Marcus (svar):

  haha jag kommentaren stämmer ju fortfarande 😉
  och det är lugnt, antar att det inte är killar som blir sugna på att skaffa barn i samma utsträckning, ett förståeligt misstag 🙂
  kram kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 25 april 2006, klockan 10:06

  #3 Kommentar från Mamma A (svar):

  Nä, tyvärr så tror jag nog att jag får nöja mig med min ”gamla” mobil. Den är ju endast några månader gammal *suck*

  Jag tycker du ska fira nu! Allt som man kan fira bör man fira. Visdomsord från min älskade mormor som firar allt från namnsdagar till första gången som ekorrarna kommer och äter ur hennes hand på balkongen. Så fira på du!

  Hipp hipp hurra!! *kastar konfetti och blåser i flärp*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 25 april 2006, klockan 10:15

  #4 Kommentar från Carola (svar):

  Självklart ska du fira! det är ju totalen som räknas,fira även din nya. Du ska veta att jag blev jätteglad när jag såg att du blogga här. Har läst din blogg i ca 6 mån kan villigt erkänna att du har verkligen fått mig att komma på mig själv med att sitta och skratta, man blir glad av din sida, men feg som man är har jag aldrig vågat komment förrän igår.Förresten jag har en svart 6111 men utan bling bling kanske dax för det. Kram Carola

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 25 april 2006, klockan 11:50

  #5 Kommentar från Ann-Sofie (svar):

  Hej! På ngt vis så har jag fastnat för din blogg o läser den regelbundet. Därför har jag också blivit sugen på en sån rosa mobil, o det verkar inte bättre än att jag skaffar mig en sån snart. 🙂 Ha det bra

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 25 april 2006, klockan 12:43

  #6 Kommentar från Eva (svar):

  Rosa syrran, lilla syster, sis………….what ever.
  Fira nu, inte DÃ… och inte SEN. Då har redan varit, sen kanske aldrig kommer ………..så fira NU………det är nu som är värt att fira.
  Om du har 5, 500 000 eller fem miljaaaaaareders besökare på din blogg spelar ingen roll. Fira vettja och FIRA NU ………fira att det är vår hos ”syrran” i Rättvik, fira att solen skiner, fira att du har ett köksbort med svintorepor som betyder att du har en kreativ son som tar varje tillfälle i akt att uttrycka sig 😉 (just den kan vara lite svår att köpa, jag vet det).

  Jag firar att min unge inte har varit hemma på hela eftermiddagen och kvällen eftersom han varit ute och åkt inlines och gjort andra saker eftersom det betyder att han har kompisar och inte sitter framför sin dator hela tiden.
  Jag firar att solen skiner och att den har gett mig kraft att, trots en dryyyyyyyyyyg dag på jobbet, städa bort vintern i hallen och att ungens snowboardkängor står i förrådet och att vintervantarna och täckbyxorna är nerknölade i ”resväskan för förvaring av äckliga och otäcka vinterattiraljer”.

  Så fira NU syrran……… 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 25 april 2006, klockan 20:32

  #7 Kommentar från /Pale (svar):

  Hoppas du kommer trivas på din nya sida kramar dig o tackar för jag fick höra dig/Pale..

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 25 april 2006, klockan 23:24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.