MTV…


Äldsta dottern Binta (17) är hemma från skolan idag med en massa halsont. Har fått tid på Vårdcentralen om en liten stund, så de får kolla henne… Grejen är den att sedan hon vaknade går jag runt och gungar och hoppar med hela kroppen. Nu när jag sitter ner, så hoppar och gungar hela stolen… Allt p.g.a. att MTV har spelats på TV ´n nonstop, typ hela dagen…

Börjar kännas som jag genomfört ett extremt hårt träningspass och för er som känner mig: Det e inte RIKTIGT min grej…!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”MTV…

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från BeJi (svar):

  Ny blogg med ny adress, men samma gamla (oj då, f’låt) Fatou?

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 april 2006, klockan 14:32

  #2 Kommentar från Anki reseledaren… (svar):

  detta är ingen kommentar, som du ska lägga ut, ville nå dig lite privat så jag skrev här.
  Ett tips om du inte redan kommit på de själv.
  Var hos lilla tantan såg att du skrivit där från din spaceadress. Jag kom på för en tid sedan att om jag har min space på när jag är på spacesidor så är de bara att ta bort krysset i profilen så kan man radera sin spaceadress och skriva dit sin rediga adress där..snitsigt…ett litet tips bara om du vill hänvisa direkt till din nya sida när du kommenterar hos andra som har Space. Kram Anki

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 april 2006, klockan 15:27

  #3 Kommentar från nallemamma (svar):

  OJ har du fått träna??? WOW!! mtv??usch va jobbigt o lyss på hela dagen!!hon har väl lurar???hehe
  Vi hörs imorn da!?
  Kramixxxx
  Nallemamma

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 april 2006, klockan 15:31

  #4 Kommentar från Carola (svar):

  Hoppas att det gick bra hos dr. Vill bara tacka dig för solen den lyckades splittra molnen, bugar o tackar //kram Carola

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 april 2006, klockan 19:33

  #5 Kommentar från Lillatanta (svar):

  nÄR hANNA KOM HEM I GÃ…R STOG JAG I HLLEN DANSADE SKUTTADE SKAKADE ,dOTTERN TITTAR STOR ÖGT vAD HÃ…LLER DU PÃ… MED
  Ja va tror du Johannes spelar musik så kopparna hoppar av basen Din Far spelar gamla håsdrocks låtar i vardagsrummet Maria försöker överösta på tv.Inte konstigt att man får dans spacmerInte lätt med familj jämt men tur att de finns.Vilken tur att du inte överger oss då hade jag ju gråtit en tår .Hit hittar jag ju
  kraaaaaaaaaaaaaam

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 april 2006, klockan 22:48

  #6 Kommentar från Mickis (svar):

  Du måste bara vara en av de coolaste morsor jag någonsin varit med om.

  Kommer i framtiden vara en väldigt flitig läsare av din kanon-blogg. Bara att fortsätta!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 april 2006, klockan 23:43

  #7 Kommentar från Nettan (svar):

  Hallå Fatou!
  Det är kanske på tiden då att du får lite mer gung i knäna(helst i hela kroppen),det är jättebra motion,som du ju har känt av.Synd på Bintas hals,fy vad ont det kan göra….Ha det gott,kramar.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 april 2006, klockan 23:45

  #8 Kommentar från Liz (svar):

  Hej Fatou.
  Jag tycker jättemycke om din sida men jag tyckte den gamla var bättre…varför vet jag inte kanske för att den hade en välkommnande musik o fina foton…hehe…jag vet jag e en sucker for details…men det är ju ändå dem som gör helheten….

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 27 april 2006, klockan 01:20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.